Καλέ, εγώ για μπούτι και γόνατο είπα και στη συγκεκριμένη πικ κιόλας, με το σανδάλι :-s Αν συγκρίνεις το σώμα της με της Ματσούκα… Αυτό είπα
alesha dixon, τραγουδιάρα
Η Scabbia το καλοκαίρι ήταν ο ορισμός της αντισεξουαλικότητας.
Δηλ. πως ήταν ακριβώς; Δεν μπορώ να την φανταστώ αντισεξουαλική, δηλ. εννοείς το ντύσιμο; Δεν ξέρω γιατί δεν την έχω δει ποτέ από κοντά γι΄αυτό ρωτάω.
Κάτι τέτοιες κοπέλες σε κάνουν να πιστεύεις στο Θεό. Όταν έχει κεφια, τι φτιάχνει ε?:lol:
:lol: Ναι πρόλαβα και είδα κάτι στο youtube και κατάλαβα. Αλλά οκ. καλή ήταν, αλλά προφανώς περίμενες να βγεί με τίποτα 12 ποντα τακούνια, φορεματάκι κλπ κλπ οκ. έχεις κι’ εσύ τα δίκια σου
Όχι απαραίτητα! Λύσε το μαλλί κοπελιά και ξεκούμπωσε 2-3 κουμπιά από το πουκάμισο. Και βγάλε και τη γραβάτα.
:lol: Είναι που δεν σε είχε δει μωρε γι’ αυτό…:har:
Kαι το χειμωνα το ιδιο αντισεξουαλικη ηταν. Προσθεσε μακρυ παντελονι και πανω απο το πουκαμισο γιλεκο.
Σταδιαλα, και ειχα παει με ελπιδες
συμφωνάω, φυσική ομορφία :lol: μπάζο ήταν!
αυτή των bleeding through ήταν καλή(όχι φοβερή αλλά καλή)
Ban/block/delete.:-s
Αμα δεν εχει μπουτι η γυναικα, που οδευουμε.
Η Ματσούκα ψιλομπάζο, πως σας αρέσει :?
κρατάτε με θα κάνω φονικό!!! :lightsabre::lightsabre:
Η Ματσουκα ειναι Κ Α Υ Λ Α.
Αλλα οντως μιλαει λιγο σπαστικα.
Βλάκα σόφικ δεν εννοώ να μην έχει μπούτι. Εννοώ να έχει το μπούτι της Ματσούκα που είναι ΚΑΥΛΑ. Η Σκάμπια έχει ποδοσφαιρικό γόνατο ρε μαλάκα, τι να κάνουμε τώρα. Μπααα.
Ρε συ dexter Η Scabbia δεν έχει ποδοσφαιρικό γόνατο απλώς στην φωτό έτσι όπως κάθεται φαίνεται έτσι.
Να ορίστε…
Μήπως είναι λίγο κοντή;:-k
Ενώ γενικά δε μου αρέσει, σε αυτή τη φώτο τα σπάει κανονικότατα :-s όσο για τη Scabbia, όμορφη είναι, πρέπει όμως να αλλάξει τις επιλογές της το ντύσιμο επειγόντως :?
να γδυθεί δηλαδή? :p:p:p:p
:dunno:
Τι να πει κανείς όταν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.