Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Η πιο ωραια ηθοποιος

Sweet faces as I like:respect::respect::respect::respect::respect:

πες και κανά όνομα…

Now playing: Equilibrium - Widars Hallen
via FoxyTunes

Rachel Hurd Wood
Ε δεν εχεις δει το αρωμα?

Η φωτο ειναι τετοια που λυγαει το ποδι της με αθλιο τροπο και φαινεται σκατα. Ολο το ποδι.
Μην αρχισεις κι εσυ και τις βγαζεις ολες στραβοποδαρες μικρενικολα.:stuck_out_tongue:

Μπορει να ειναι πορνοσταρ η Tory lane αλλα οποιος την εχει δει “εν δραση” μπορει να καταλαβει γτ την βαζω εδω…:wink:

Εν δράση δεν ξέρω πώς είναι αλλά η φάτσα της είναι σαν τον κώλο μου ξυρισμένο.

edit: καλή φάση εν δράση :stuck_out_tongue:

Ναι αλλα ο κωλος της ειναι σαν 2 πανεμορφες φατσες μαζι!

Ρε σεις, στο “χώρο” υπάρχουν άπειρες ομορφότερες και πιο εεε… “ταλαντούχες”!

Περιμένω πάντως και την άποψη του Κειμις επί του θέματος… :smiley:

[SIZE=“4”]Shawna Lenee[/SIZE]

:lol: :smiley: :stuck_out_tongue:

H άποψή μου για την Tory Lane είναι: από μακριά κι αγαπημένοι. Η τύπισσα είναι εντελώς φρικιό. :stuck_out_tongue:

Μερικές από τον ‘‘χώρο’’ που εκτιμώ όλα τα ταλέντα και τα εξωτερικά τους χαρίσματα είναι:

Lauren Phoenix, Rita Faltoyano, Harmony Rose, Teagan Presley, Silvia Saint, Sandra Romain, Melissa Lauren, Alexis Texas και προς το παρόν ας σταματήσουμε εδώ, γιατί θα ξημερώσουμε. Θα επανέλθουμε όμως σύντομα. :smiley: :stuck_out_tongue:

ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΛΕΜΕ!!! :D:D:D

gianna michaels 8O8O

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ξέχασα και Monica Mayhem και Monica Sweetheart! :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πες μου ότι λιώνεις και για Nikita Denise! Αυτό πες μου μόνο- τέλος!!! 8O

E, εντάξει, χωρίς να είναι άσχημη, δεν είναι όμως και κάτι το πολύ exceptional. Kαλή είναι. :slight_smile:

Η Monica Sweetheart πολύ όμορφη.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Eυγε γιουζερ Χρηστος.

Παρ’τε και μια δικια μου απο το νησι, την πετυχα σ’ενα ημερολογιο, δεν ξερω τι ρολο βαραει αλλα εχεσθηκα.

ΑBBEY CLANCY

OLE!

Listening to: Rise Against - Worth Dying For
via FoxyTunes

Zημιά βραδιάτικα και αύριο δίνω μάθημα. Πόσταρε κι άλλες από το ημερολόγια αυτό! :stuck_out_tongue:

Περίεργο χρώμα έχει το δέρμα της :stuck_out_tongue: