Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

πες μας τι πινεις :stuck_out_tongue:

Θα με τρελανεις ρε φιλε εσυ.

εχεις μπαναριστει.- (τελεια και παυλα)

απαράδεκτος!ειδικά στην δεύτερη photo βγάζει κάτι το θεϊκό:roll:

Now playing: Hibria - Change Your Live Line
via FoxyTunes

Πω το επιπεδο εχει πεσει κατακορυφα. Ας το ανεβασω με 2 Rachels.

Ευγε νεαρη μου!

Στην τελευταια φωτο του σποιλεριου το χερι της ειναι τρομαχτικο ετσι που χανεται στο χαλι ομως. :-s

και επισης ρουφαει την κοιλια της, χοχο.

παρακολουθω το “ενδιαφερον” Thread σας…οποτε ηρθε η ωρα να ποσταρω κ γω κατιτις… εξωτικο… παρτε τρελο μωρο απο Καμποτζη παρακαλω… Ribith Leang

αντε να ανεβει λιγο η ποιοτητα…

Ωραίος ο Isis!

Επιμένω και γω “εξωτικά”.

Η Τουρκο-Βελγίδα που θα κατεβάσει η Τουρκία στη φετινή Γιουροβίζιον
(Γιατί εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ!8))

[SIZE=“4”]Hadise Açıkgöz[/SIZE]

και για όσους δεν πείστικαν ακόμη…

μ**ναρος η τουρκαλα…εγω που ειμαι και αντεθνικι κ γουσταρω και φιλιες με του Τουρκους εχω εναν παραπανω λογο νομιζω…:lol::lol:

μωρέ για μια βραδιά μαζί της, ακόμα κι ο πρόεδρας της χρυσής αυγής θα ξέχναγε και ομέρ βρυώνηδες και κεμάληδες και ό,τι θες ! :lol::lol::lol:

Εξάλλου, εγώ δηλώνω ανοιχτά υπέρ της ελληνο-τουρκαλικής φιλίας… 8)8)8)8)

ΘΕΑΡΑ η κοπέλα!!!
çok güzel!

απο ελληνιδες χαλάρα η σμαραγδα καρυδη…8)
τις βαζει ολες κατω.

Εγω οχι.Δεν θα το ξεχασω και δεν θα συγχωρησω ποτε το τι κανανε οι Τουρκοι στον ελληνισμο.

Χοχο γελασαμε,με τον καφε πνιγηκα,ΤΙ ΓΚΑΥΛΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;:eek::eek:=P~=P~=P~Βιραλλαχ βιραλλαχ,φετος σπαει το εμπαργκο στην γιουροβυζιον:p

εγώ πάντως το δωδεκάρι θα της το’δινα χαλαρά φέτος…

κι όχι μόνο το δωδεκάρι…:naughty::naughty:

Καλα που εβαλες το σποϊλερ,ειπα κι εγω,δυο μετρα παλικαρι να μας βγει τετοια μπαμια;:p:p

Σιγά την γκόμενα ρε παιδιά!! Διακρίνω κυτταρίτιδα + το ότι είναι και χοντρομπούτα χωρίς φώτοσοπ και είναι σαν κακή απομίμηση της Παπαρίζου (που είναι σκάλες ανώτερη σε ομορφιά)…Το βράδυ στα κλαμπάκια της Αθήνας βλέπεις πολύ καλύτερες ουφ! :stuck_out_tongue:

:ban:

Καθε φορα που βλεπω ποστ κοπελας εδω μεσα φτερουγαει η καρδουλα μου μην ανακαλυψαμε λεσβια,γιατι ολες μα ολες τελικα να μπαινετε για σπασιμο και για ζηλια;:pΟυστ!Οξω!Τζιζ!Κακες κοπελες,κακες!

:lol::lol: οκ λεσβία δεν είμαι το έχω αποδείξει στα ποστ μου του πιο όμορφος:p:p:p:lol:
Απ΄την άλλη δεν το είπα αυτό για σπάσιμο απλά η παραπάνω δεν μ’ αρέσει και τόσο! Είδα πολύ ενθουσιασμό για το τίποτα (αν προσέξεις την παραπάνω φωτό ψιλομπάζο είναι ρε΄συ και όντως υπάρχουν πολύ καλύτερες) :wink:

μα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ η φωτό είναι που εξάπτει τη φαντασία… (γιου νοου μικρόφωνα, γονατισμα…:naughty::naughty::naughty:)

Ναι,γιατι εμεις για να πηδηξουμε περιμενουμε πρωτα να απονεμηθει η κορωνα και η κορδελα στο Μις Κοσμος στην κοπελα:pΕ αφου προκαλει σκιρτηματα στο πανταλονι,να μην ενθουσιαστουμε;:pΨιλομπαζο λεει!Ω θεοι!:lol:#-o