Se inches milaei…
:lol2::lol2::lol2:
Paidia ksekollate me kytaritides kai istories. Den yparxei i teleia gynaika. Sas exei peiraksei i texnologia. Otan den yparxei photoshoot periballon i photoshop oles etsi einai (oi ypotithemenes teleies milao).
Episis poios sas eipe oti kapoia “elatomata” den dinoun pontous (inches?) se sexualikotita kai omorfia.
Tin teleytaia den tha tin elega omorfi alla sexy as hell! Kudos sto reporter!
οκ εγώ συμφωνώ, αλλά συνέχεια βλέπω στο θρεντ να σχολιάζονται αρνητικά τέλειες εικόνες (οκ ίσως και για πλάκα) και είδα την απο πάνω που δεν ήταν τόσο καλή όσο κάποιες άλλες και παρ΄όλα αυτά υπήρξε ενθουσιασμός γι’ αυτό παραξενεύτηκα
Συνήθως ποστάρονται φωτοσοπιασμένες φωτό από studio οπότε κάθε φωτό με κυτταρίτιδα κάνει κακή εντύπωση. σσ εμένα ως γυναίκα με συμφέρει να βλέπω τους άντρες να ενθουσιάζονται με κάποια που έχει και λίγη κυτταρίτιδα κλπ:wink:
Εγώ προτιμώ 1000000 φορές φώτο με λίγη κυτταρίτιδα όπως αυτή παρά τις φωτοσοπιασμένες που ποστάρονται κατα κώρον εδώ και προσωπικά δε μου λένε τίποτα απολύτως. Δηλαδή είναι σα να προσπαθείς να ανάψεις με την πλαστική μπάρμπι της μικρής ξαδέρφης σου: Impossible.
Ναι,αλλα ποτε κανενας αντρας δεν σχολιασε αρνητικα εδω μεσα καποια απο τις ποσταριζομενες επειδη ειχε λιγη (φυσιολογικη) κυτταριτιδα,γιατι κανεναν δεν πειραζει,συνεχεια “εσας που σας συμφερει” βλεπω να βγαζετε τα μικροσκοπια και τα λετε:p:p
:lol3: :lol3: :lol3:
Λοιπον επειδη το επιπεδο εφτασε στο ναδιρ αποφασισα να αλλαξοπιστησω
και να ποσταρω μια σεξοβομβα.Επισης θελω να δω και αντιδραση Bleedin’.
Εχουμε και λεμε!Τιμημενη Αργεντινη.Ετων 24.Jessica Cirio.
Δε φαίνονται οι φωτός, αλλά θα βοηθήσω…
Τζετ! Πρόκειται περί κώλου με ISO100091 8)
Παρότι ξανθιά, τιμούμε!
Το εφτιαξα !
νταξει τι να πουμε…εγινε αντικειμενο λατρειας 8)8)
και τωρα θα μπουνε παλι οι γνωστοι αγνωστοι και θα αρχισουν το θαψιμο :p:p
ΠΩΩΩΩΩ:!:
Ζημιά βραδιάτικα:!:
LATINO LOVER:!::!:
Το ηξερα το κοριτσι αλλα για να ανοιξω και το spoiler…ΑΜΑΝ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ!!! 8O8O8O
O Χριστός και η Παναγία! Τι μανουλομάνουλο είναι ετούτο!!! Πλημμύρισε το πληκτρολόγιο από τα σάλια! Εύγε ντεθστερ, είναι θεά!
Μ’αρεσει Φιλιππα που ελεγες για την αλλην οτι επεσε νυστερι. Ετουτη ειναι ολη ανακυκλωσιμη.:roll:
Για να λέμε όμως τα σύκα-σύκα, η φάτσα εχει πιστοποιητικό
ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!!
ο κώλος πάντως έχει πιστοποίηση
Κώλος με σφραγίδα λέμε!!!
Ε και η προηγούμενη παιδί της Adobe ήταν, αλλά δεν ξέφευγε απ’ την μετριότητα. Σ αυτή εδώ όμως επιτελέστηκε πραγματικό θαύμα!
Αυτό ναι, είναι καλτ!!
Ευγε!