Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

εκεί αποδεικνύεις διαρκώς γιατι θα πρεπε να ήσουν λεσβία…:lol::lol::lol:

[-X:lightsabre::x:x Διαμαρτύρομαι εντονότατα !!! Μπορεί [SIZE=“3”]εσένα [/SIZE]να σου φαίνονται γυναικωτοί αλλά δεν παύουν να είναι άντρες…εεε πώς να το κάνουμε…άρα άκυρο αυτό που λες. Γιατί καλύτεροι είναι οι αρκουδιάριδες, που ποστάρονται, με ψείρες στα μούσια;:lol:

Η Ashlee Simpson ειναι κουκλαρα με Κ κεφαλαιο ( και πολυ καλυτερη απο κτ μπαζα που ποστρετε πια ελεος! :stuck_out_tongue: )

[SIZE=“4”]Και μελαχρινη… [/SIZE]

Μετα το nose job βεβαιως βεβαιως

Ρε συ πραγματικα δεν χρειαζοταν… Και παλι ηταν πολυ ομορφη! Και την προτιμω μελαχρινη…

Σιγά τη γκόμενα :stuck_out_tongue:

Eλα τωρα, σαν τον θανατο του Διακου ηταν :?

Listening to: Anti-Flag - The Modern Rome Burning
via FoxyTunes

Ρε παιδιά, ποτς γκένεν και προσέξατε τη μύτη με τέτοια μπιζγιά? :-s

bjork
](http://img132.imageshack.us/my.php?image=bjorkleaf1my0.jpg)[/IMG]

Εύγε!

Για να συνέλθουμε λιγάκι από τα βρομόσκυλα…:?
Η Saffron από τους Republica

Ρισπέκτ και καρδούλες στη ρεπουμπλικανή, γιατί είναι μετ-εφηβικό μου απωθημένο… :oops::oops::oops:

μπλιαχ μπλιαχ

Πραγματικα η Μπγιορκ ειναι σα σκατα.

Ρε σεις ποστάρετε πρώτα εκείνο το ΘΕΪΚΟ αργεντίνικο πλάσμα και μετά την Bjork? :expressionless:

Έλεος.

προσωπικα δεν μ αρεσει (με χαλαει καπως η φατσα της και κοντο μαλλι) αλλα νομιζω οτι καποιοι θα την εκτιμησουν ιδιαιτερως εδω μεσα…!! Το μακρυ της παει πολυ παντως, εκει που ειναι ντυμενη μ αρεσει πολυ!

Gemma Atkinson

[SPOILER]εδω ή φταιει η φωτο που φαινονται μικρα ή ειναι πριν την επεμβαση :-s

[/SPOILER]

Ε μάλλον είναι πριν την επέμβαση αλλά οκ :stuck_out_tongue:

Ωραια, πολυ ωραια γομενα και θεικα βυζια αλλα…

ρε μλκ δεν υπαρχουν βυζια που να εισαι ξαπλωμενη και να ειναι ετσι. Δεν μπαιζει.8O

Ε ναι. Αλλά μη λέτε πολλά, θα μας λένε ζηλιάρες πάλι, ότι είναι φυσικά και απλά εμείς δεν έχουμε και κιτρινίζουμε από ζήλια κτλ σσσσσ :-s

Τώρα είμαι μαζί σας. Πολύ όμορφη φάτσα, αλλά από το λαιμό και κάτω fake τελείως.

Βασικά αυτό φαίνεται από τη φώτο που λέει η σοφι. Δηλ οκ, δε γίνεται να είσαι ξαπλωμένη κι αυτά αντί να παρασέρνονται απ τη βαρύτητα, να στέκονται εκεί, αγέρωχα. Ακόμα και με το σουτιέν, έπρεπε να είναι λίγο πιο ανυπάκουα :Ρ

Μου θυμίζουν τα εξώφυλλα των Manowar :stuck_out_tongue: