εκεί αποδεικνύεις διαρκώς γιατι θα πρεπε να ήσουν λεσβία…:lol::lol::lol:
[-X:lightsabre:x Διαμαρτύρομαι εντονότατα !!! Μπορεί [SIZE=“3”]εσένα [/SIZE]να σου φαίνονται γυναικωτοί αλλά δεν παύουν να είναι άντρες…εεε πώς να το κάνουμε…άρα άκυρο αυτό που λες. Γιατί καλύτεροι είναι οι αρκουδιάριδες, που ποστάρονται, με ψείρες στα μούσια;:lol:
Η Ashlee Simpson ειναι κουκλαρα με Κ κεφαλαιο ( και πολυ καλυτερη απο κτ μπαζα που ποστρετε πια ελεος! )
[SIZE=“4”]Και μελαχρινη… [/SIZE]
Μετα το nose job βεβαιως βεβαιως
Ρε συ πραγματικα δεν χρειαζοταν… Και παλι ηταν πολυ ομορφη! Και την προτιμω μελαχρινη…
Σιγά τη γκόμενα
Eλα τωρα, σαν τον θανατο του Διακου ηταν :?
Listening to: Anti-Flag - The Modern Rome Burning
via FoxyTunes
Ρε παιδιά, ποτς γκένεν και προσέξατε τη μύτη με τέτοια μπιζγιά? :-s
Εύγε!
Για να συνέλθουμε λιγάκι από τα βρομόσκυλα…:?
Η Saffron από τους Republica
Ρισπέκτ και καρδούλες στη ρεπουμπλικανή, γιατί είναι μετ-εφηβικό μου απωθημένο… :oops::oops::oops:
μπλιαχ μπλιαχ
Πραγματικα η Μπγιορκ ειναι σα σκατα.
Ρε σεις ποστάρετε πρώτα εκείνο το ΘΕΪΚΟ αργεντίνικο πλάσμα και μετά την Bjork?
Έλεος.
προσωπικα δεν μ αρεσει (με χαλαει καπως η φατσα της και κοντο μαλλι) αλλα νομιζω οτι καποιοι θα την εκτιμησουν ιδιαιτερως εδω μεσα…!! Το μακρυ της παει πολυ παντως, εκει που ειναι ντυμενη μ αρεσει πολυ!
Gemma Atkinson
[SPOILER]εδω ή φταιει η φωτο που φαινονται μικρα ή ειναι πριν την επεμβαση :-s
[/SPOILER]
Ε μάλλον είναι πριν την επέμβαση αλλά οκ
Ωραια, πολυ ωραια γομενα και θεικα βυζια αλλα…
ρε μλκ δεν υπαρχουν βυζια που να εισαι ξαπλωμενη και να ειναι ετσι. Δεν μπαιζει.8O
Ε ναι. Αλλά μη λέτε πολλά, θα μας λένε ζηλιάρες πάλι, ότι είναι φυσικά και απλά εμείς δεν έχουμε και κιτρινίζουμε από ζήλια κτλ σσσσσ :-s
Τώρα είμαι μαζί σας. Πολύ όμορφη φάτσα, αλλά από το λαιμό και κάτω fake τελείως.
Βασικά αυτό φαίνεται από τη φώτο που λέει η σοφι. Δηλ οκ, δε γίνεται να είσαι ξαπλωμένη κι αυτά αντί να παρασέρνονται απ τη βαρύτητα, να στέκονται εκεί, αγέρωχα. Ακόμα και με το σουτιέν, έπρεπε να είναι λίγο πιο ανυπάκουα :Ρ
Μου θυμίζουν τα εξώφυλλα των Manowar