Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Τελείως παρακμή η γκόμενα…

Ειδικά στην τελευταία φώτο έχει ένα ύφος κλάψας και “λαγνείας”, γιαξ. Έξτρα κρέντιτ το ότι φωτογραφίζεται στην κουζίνα και με φόντο το σφουγγαράκι για τα πιάτα, προσθέτει σε καλλιτεχνίλα και γκάβλα :Ρ

@Bleedin,Nihilist:

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΜΠΑΖΑ. ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ

και κάπου εδώ, ξεμπροστιάζουμε τον νταρκοφδεσάν… (σε σπόιλερ πάντα)

:? :?

Η προηγούμενη φότο αποτελεί πρόκληση σε προηγούμενο post. snob. Δεν πιάνεται.

Οι μπλακάδες πέρα από άθλιο γούστο στη μουσική έχουν και στις γυναίκες:P

Αυτό πάει για τη δεύτερη φώτο εκείνου του θρυλικού ποστ βλιδιν!

νιχιλιστ, μπληντιν ειναι μορφες… :lol:

και απο ακουσματα και απο γκομενες, φαινεται πως ειναι αντρες ρε παιδι μου, οχι αγορια :lol::lol: :stuck_out_tongue:

σε ποιό αναφέρεσαι? :-k

ΕΤΣΙ ΡΕ ΧΑΛΙΣΕΚΟ!!! :smiley:

Savra Bullock???:stuck_out_tongue:

Κι εμένα μ’αρέσει (λίγο), απλά μ’αρεσει να τη λέω στο Νταρκοφδεσάν! :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: Περιορίσου στις ασήμαντες που ποστάρεις εσύ και ο Nihilist και άσε αυτες! snob!

Ντρέπομαι λίγο, αλλά και μένα μ αρέσει η Sandra. Αν και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μου βγάζει ένα ένστικτο αναπαραγωγής. :stuck_out_tongue:

ρε dark of the sun λες μπαζο την αρια και ποσταρεις σαβρα μπουλ οκ ?!!?!?!?!

ελεος :papas: :stuck_out_tongue:

μετά από πυραμίδα κ στρεή κατ, ο νιχιλιστ είναι εύκολα ο πιο κακόγουστος…

Εσύ άσε τα ποστ και άντε στο τμήμα ανθρωπολογίας να βρεις γκομενάκι. Έμαθα κάναν παραλαβή φρέσκους σκελετούς! :stuck_out_tongue:

Καλά δε σου λέω οτι είναι θεα. Αλλα οτι είναι ωραία! Η άλλη η Άρια, όμως, είναι χάλια.

Ntaks tipota to idiaitero i Christina alla mou aresei i photo…

Εμενα η Χριστινα μ’αρεσει αλλα αν ελειπε στην συγκεκριμενη φωτο η αντανακλαση στον καθρεφτη θα ηταν σουπερ.

Nai to bapsimo einai too much re paidi mou. Panta etsi ayto to koritsi…

Καλή είναι και η Χριστίνα. Και στη φότο και γενικά

Ο ζουμπάς δεν σας ενοχλεί που έχει βγάλει φώτο πάνω στον νιπτήρα. Η γυναικάρα η Aria σας χάλασε που έβγαλε στο νεροχύτη!