Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

εγώ ψηφίζω ποδονίφτη πάντως… :stuck_out_tongue:

Να postαρω και εγω μια… η κυρια [SIZE=“2”]Anna Falchi[/SIZE]

Στα σολάριουμ θα πρεπε να υπάρχει πρόγραμμα μαυρίσματος με στρινγκ, είναι τρελά καυλωτικό. Κάτι που στερείσαι βλέποντας ένα γυμνό κώλο είναι το στρινγκ, έτσι τα χεις και τα δύο.

:o:o
=P~=P~

Αυτη η τελευταια ειναι ηθοποιος ή τραγουδιστρια; Εχετε ξεφυγει λιγουλακι ε.:stuck_out_tongue:

όμορφη ;p

She appeared in many films since, including the 1994 fantasy movie Desideria e l’Anello del Drago and the 2005 comedy Nessun messaggio in segreteria. She has also been a popular television personality, hosting various specials on Italian TV.

She is less known in the English speaking world. Some fans of the horror comic Dylan Dog know her as the lead female in a film adaptation called Dellamorte Dellamore, which was released in the U.S. as Cemetery Man.

από wikipedia

Μοντελο και ηθοποιος ειναι:p

Στην 1η,2η καλή. Στην τρίτη είναι χάλια και στην τελευταία είναι ευγαμίσιμη

he spoke the truth…

Now playing: Visions of Atlantis - Chasing the Light
via FoxyTunes

always litle boy

Στην τριτη ειναι χωρις βαψιμο αλλα αυτο το σωμα δε το λες χαλια

Λοιπον η επομενη κυρια λεγεται [SIZE=“2”]Marjorie De Sousa[/SIZE] και ειναι γνωστη για την συμμετοχη της σε λατινοαμερικανικες σαπουνοπερες

Δείτε εδώ την ΘΕΑ την Amanda Kypes

Κι εδώ η αγάπη μου παίζει στο American Pie

Το πιο ωραίο είναι το επίθετο της μου σχετίζεται με το location μου.

Αχ αγάπη μου.

αυτο δεν ειναι το American Pie αλλα το Eurotrip :stuck_out_tongue:

Τί να σου πω:( Δεν έχω δει κανένα. Ό,τι λένε λέω.

Stirizoume Anna stirizoume ti lebentogenna Italia bow

Tha kano strofi stin poiotita tora kai tha tsekaro Bleedin tora giati den einai mono aytos poniros, einai kai o Dazmaniak. Ligi Galliki omorfia tora (kserete aytes tis mikroskopikes Gallidoules fotia):

… και βασικα δεν ειναι η ιδια ηθοποιος, αυτη λεγεται Molly Shade
παρε και το link

http://www.imdb.com/name/nm1427069/

Daz, στην προτελευταια ρε μοιαζει με 10 χρονων. Πολυ ομορφα χειλη.:slight_smile:

Ksereis ti ginetai me tis mikroskopikes. Born in 82

χΑΧαχΑΧαχΑΧχαχΧΑχαΧαχΑΧΑχαΧα

Συμφωνω με ισις. Και η Jennifer Connelly ειναι πανεμορφη.