Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Όντως, είναι το ίδιο πράμα.

Ακριβώς το ίδιο όμως! Και την γκόμενα που πόσταρες mr… γιατί την πόσταρες? Σκατά είναι τα μαλλιά της, την φαντάζομαι με μακρύ και θέλω να την βγάλω έξω.

Μα πως ειναι σκατα?

Χαιρομαι τουλαχιστον που δεν την εβγαλες εξω.

Την έβγαλα τελικά. Δίπλα στις μακρυμάλλες χάνει πολύ ακόμα κι αν είναι πιο ωραία στο πρόσωπο απ’ αυτές

Ρε σεις, είναι τόσο απλό: είναι υποκειμενικό. Τι λυσσάξατε να μας “αποδείξετε” ότι “δεν είναι ωραία”; Νόμος είναι; Ξεκολλάτε λίγο

Σοφοτατες παρατηρησεις απο το fenia και ακομα καλυτερα τα φωτογραφικα παραδειγματα.

+1

+1,2

Ρε αφηστε τα κουλα. ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν ειναι πιο ωραια με κοντο μαλλι ασχετα αν μπορει να της παει.

Το καταλαβαίνετε όμως ότι είναι λίγο βλακεία αυτό που λέτε, ε; Είναι σα να λέμε “ποτέ ένας άντρας δεν είναι πιο ωραίος με μακριά μαλλιά, πάντα με κοντά είναι καλύτερος”. Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι άντρας και έχει πέος ξέρω γω, αλλά με το σχήμα του προσώπου κυρίως.

Έχετε λυσσάξει άσχημα για κάτι που είναι εντελώς υποκειμενικό και το γενικεύετε κιόλας :-s

Koντο μαλλι FTW ρε μουτρα…

A όχι, δεν είπαμε να χει η γυναίκα μαλλιά σαν τα δικά μου τώρα (:Ρ) αλλά μερικές φορές το κοντό, είναι απίστευτα σέξυ.

ο σοφός λαός έχει πει “αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι”. Το ίδιο ισχύει κι εδώ.
Αν πετύχει το κοντό μαλλί σε γυναίκα, φέρτε σφουγγαρίστρες για τα σάλια!!! 8)

Oριστε.

Μιλησαν οι φραντζες. Τελος.

Σοφη κουβεντα.

Eτσι,φρατζα ή εστω λιγο πιο μακρυ…ΠΑΜΕ ΡΕ WINONA ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

ΑΝΤΕ και λιγο πιο μακρυ…

Αυτο:wink:…

Για τους αντρες δεν ειμαι το ιδιο απολυτος, δηλαδη πιστευω οτι καποιους τους παει το μακρυ περισσοτερο.
Αλλα πως να το κανουμε, βλακεια-ξεβλακεια, το 90% των αντρων πιστευει οτι στις γυναικες το μακρυ μαλλι ειναι πιο ωραιο απ’το κοντο!

Η Winona είναι μια χαρά αλλά στη 2η και στην τελευταία είναι λίγο χάλια…:?
Αnyway, γούστα είναι αυτά!
Η παρακάτω είναι κλασική αξία από το How i met your mother: Cobie Smulders

Αγαπάω τρελλά winona…Είναι η αγαπημένη μου…Η γκόμενα είναι απλά θεά…:roll:

Βάλτε Evangeline ρεεε!!!

Πάντως κι η Halle είναι απόδειξη πόσο πιο γαμάτο είναι το μακρύ μαλλί βαριέμαι να βάλω πικ.

Ας κάνουμε μια επιστροφή στις ρίζες. Μother Russia! :smiley:

Oksana Pochepa
, Ρωσίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, είχε και ειδύλλιο με τον Mel Gibson. Απολαύστε…

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

:eek::eek::eek::eek::eek:

Φερνει λιγο σε φεργκι, αλλα το εθεσε σωστα ο αποπανως…