Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

χμμ δεν ξέρω τι ποστάρεις στο άλλο τοπικ:p
απλά το είπα για τα παλικάρια που δεν τους αρέσει η Lucy Lawless.Απλά είναι ενάντια στους νόμους τις φυσικής.Οπότε μάλλον θα πρέπει να κοιτούν τα άλλο τόπικ.

Now playing: Amorphis - Rusty Moon
via FoxyTunes

Ειχα μια γνωστη που ηταν φτυστη η Xena. Αλλα ηταν λεζβια.

χμμ ενώ η Ζήνα…:lol::lol::lol:

Now playing: Amorphis - The Smoke
via FoxyTunes

Απο την σειρα παντως αξιζε η Καλιστω.

η ζηνα δεν ηταν λεσβια ρε, την πηδουσε ο αρης και εκανε και το παιδι του αν θυμαμαι καλα:p
μαλλον φεμινιστρια περισσοτερο

…όποιος (όποια μάλλον) έχει τη μύγα… :stuck_out_tongue:

Ας συμβάλλω κι εγώ για μία και μοναδική φορά σ’αυτό το άτιμο thread.
[SIZE=“6”]
Νικολέττα Ράλλη[/SIZE] παιδάκια.

Ναι, καλά θυμάστε, έπαιζε στα Σκερτσάκια και αυτή ήταν ο μοναδικός λόγος που ανεχόσασταν τις 99 κρυάδες ανά 100 σκετς.

Όποιος την βρίσκει μέτρια ή κάτω του μετρίου, άσχημη και τα σχετικά, μπορεί να πάει να αυτοκτονήσει εδώ και τώρα.

:hippy::hippy: <-- αυτό τα λέει όλα νομίζω :stuck_out_tongue:

γκουχ και εγώ για αυτή την κουκλάρα τα έβλεπα!
Θα συμφωνήσω πως όποιος την βρει μέτρια και κάτω, υπάρχουν γιατροί, οφθαλμίατροι για την ακρίβεια.
Τι μας έκανες τέτοια ώρα…:?

Now playing: Epica - Resign to Surrender
via FoxyTunes

Παιζει και να μη λειτουργει το κιμπορντ αυριο απο τα σαλια που αφησα χαζευοντας τη Ραλλη ε…

Συμφοιτητρια… ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ… το photoshop και η πλαστικη χειρουργικη μεγαλουργουν… Οχι οτι ειναι ασχημη απο κοντα προς θεου… αλλα εγω την θυμαμαι απλα διαφορετικη… μια ομορφη κοπελα απλα… βεβαια πανε 3 χρονια απο την τελευταια φορα που την ειδα… η τεχνολογια προχωρησε απο τοτε… :stuck_out_tongue:

:p:p

Συμφωνώ, μπορείς να βρεις πολύ καλύτερους φακούς επαφής σήμερα ας πούμε :p:p:lol:

ευκολα.

8O8O:bounce::vibrate::eek:=P~

ooOOOoo ναι ρε φιλε και ειναι 18 χρονων!!! οχι ευκολα πανευκολα…:stuck_out_tongue:

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που απλά κάνουν κλικ σε διάφορους από μας. Μπορεί να μην είναι πανέμοφες, μπορεί και νά ναι, απλά θα μπορούσες να ξυπνάς κάθε μέρα δίπλα τους και τίποτα άλλο.

Λοιπόν αυτή την είχα κοζάρει όταν έπαιζε στους πυροσβέστες, τώρα την κόζαρα σε μιά σειρά αλά σεξ & δε σίτυ. Μάλλον σας είναι γνωστή φάτσα. Kim Raver, με διαφορά η πιο κλασάτη που έχω δει σε αμερικανίδες ηθοποιούς.

Εντιτ: να πάρει, ό,τι στυλ και να κάνει τα μαλλιά της για τρελό χάιδεμα. Σιχτήρ.

μαλάκα όντως ο καθένας έχει μια τέτοια. Ψιλοτιποτένια δλδ αλλά να τη γουστάρει τέζα.
Αυτή δε μ’αρέσει καθόλου αλλά έχωνα άνετα Σαύρα Μπούλοκ! :oops:

Η Νικολέτα Ράλλη τα 'χει (ή έστω τα 'χε) με τον Μπουρούση :!:

Και το Lily Allen έχει ομορφύνει πολύ.

Jessica Stroup (την έχω ξαναβάλει αλλά με αγνοήσατε)

Daria Werbowy (ουκρανοκαναδή μοντέλα)

Tην ειχα ποσταρει και εγω αυτη.Πανεμορφη ειναι αλλα πρεπει να ζυγιζει 40 κιλα,
μαζι με τα ρουχα.

ε και που ειναι το κακο δλδ?8)
γαματο προσωπο εχει αυτη αλλα σπαστικο ονομα.ακου στρουπ.:stuck_out_tongue: