rebecca hall
Oμορφουλα.
την παντρεύομαι - ειδικά στο βίκυ κριστίνα, προμαχώνα είναι φο βε ρη
στο συγκεκριμενο εργο αφηνει ετη πισω πενελοπε κρουζ και σκαρλετ
πολύ πίσω - με το κυάλι
πωπω παλι μαζευτηκε χωματερη :?
ενταξει,ειπαμε οτι μερικες δεν ειναι καρακουκλαρες και θεες αλλα εχουν μια καποια γοητεια και σας κανουν το κλικ αλλα δεν ειναι αναγκη να ποσταρετε και σουπερ ντουπερ μπαζα…βαλτε εστω ενα σποιλερ πρωτα να προειδοποιειτε…θα εχω εφιαλτες τωρα.
Ειδικα μια στην προηγουμενη σελιδα ηταν σα μουμια(καταλαβατε ολοι ποια).Η Μπουλοκ μπορει να μην ειναι κουκλαρα αλλα ειναι πολυ γλυκια τουλαχιστον και βγαζει κατι Βαλτε καμια ωραια ρε ελεος
μην μπαινεις στο τοπικ αν δεν σαρεσουν
πρεπει να εισαι απιστευτα παρα πολυ θεα παντως αν νομιζεις πως αυτες οι κοπελες ειναι τοσο αποκρουστικες
το θεμα δεν ειναι τι ειμαι εγω.Τις τσελεμπριτιζ σχολιαζουμε τωρα και μερικες απο αυτες ειναι οντως ασχημες.Που να τις δειτε και χωρις μακιγιαζ δηλαδη…Οχι ολες αλλα καποιες ειναι.Παραδεξου το.Και μη παρεξηγεισαι ετσι,την γνωμη μου ειπα.
Ρε γαμώτο, Ολυμπιακός να μην ήσουν…:lol:
δεν με ενδιαφερει να τις δω χωρις μακιγιαζ, ολες χανουν χωρις μακιγιαζ και στο κατω κατω δεν θα τις παντρευτω
αλλα προσεξε το υφος σου, τι σημαινει ‘βαλτε καμια ωραια, ελεος’, αυτες θελουμε αυτες βαζουμε
και να παραδεχτω τι? πως ειναι ασχημες? σορρυ αλλα δεν ειναι
και επειδη η ομορφια ειναι υποκειμενικη υποθεση (αλλο τωρα που καποιες θα βγαλετε μπαζο και τη μεγκαν φοξ γιατι εχει μεγαλα τατουαζ ξερωγω), ο,τι αλλο θες πες το με πιο ευγενικο υφος
εντιτ
λολ
ταπεινα συγνωμη για το υφος μου.Δεν ηθελα να σε συγχισω.Μη το παιρνεις τοσο σοβαρα κι εσυ…Εδω το θρεντ με τους ωραιοτερους αντρες εχει γεμισει τραβελια κ κανουμε χαβαλε Γουστα ειναι αυτα.Οντως.Αντε…για να εξιλεωθω,θα βαλω μια φωτο της αγαπημενης σου :roll:
ε?ε?δε μπορεις να πεις τωρα…μεχρι και η ιδια καταχαρηκε
RACHAEL TAYLOR
Με την ετερα θεά…(Μην ρωτησετε ποια ειναι)
Το Κατερινάκι το Heigl. Τρελή αδυναμία…
Αυτό ακριβώς! (κυρίως την Σκάρλετ)
σ.σ σε συγχαίρω για το γούστο σου!!!
γκουχ γκουχ…αυτό κάνω πως δεν το είδα
=P~=P~:thumbup::vibrate::vibrate: ΕΡΩΤΑΣ.
Bάλτε και κανά ερωτικό ημότικον ξερωγώ.
Θα συμφωνήσω με τον Deathster,την έκανα search στου γούγλη(Jessica Stroup) και είναι πρόσωπο Jennifer Connely(θεά) και σώμα Keyra Knightley…σοφά επιλέχθηκε φωτογραφία προσώπου
Ζήτω οι γυναίκες με καμπύλες:wink:
Γιουζερς γουιθ τεηστ !
Ααααααααχ!
Ακόμα θυμάμαι τις καμπύλες της στον “Ταχυδρόμο”!
Μεγάλο ταλέντο τότε, δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε.
Όπως η Μπελούτσι π.χ.
Eπειδη βλεπω οτι ψηλο επεσαν τα στανταρ και ανεβαζετε κοπελιες που ειναι μεν ομορφες και εχουν κατι που σε τραβαει αλλα δεν ειναι και οι θεες…
Οποτε τωρα ανεβαζω τα στανταρ σταΥΨΗ!!!
Η περι αυτου ο λογος κοπελια ειναι τραγουδιαρα στην γειτονικη Βουλγαρια που συχνα πυκνα μας κανει να θελουμε να μετακομισουμε εκει με τις αιθεριες υπαρξεις που παραγει σε αφθονια!!
Ονομαζετε Andrea Teodorova!!!
Aνοιγεται με δικη σας ευθυνη!!!Το τονιζω!!
Επισης δειτε αυτο το βιντεο!!!Μονο καντε μ την χαρι και δειτε το ολο!!!Κ θα με θυμηθειτε!!!
Αndrea Teodorova-Halele