καλη ειναι μωρε,το πλατινε μαλλι να μην ειχε…
πολυ φτιαχτη για τα γουστα μου, και αποτι φαινεται πρεπει ναναι και κοντουλα.
γραμμη για σκυλαδικο το ολο στυλακι, ή πορνοσταρ α κλασης
μολις τελειωσει το ματσακι θα βαλω μια προσωπικη μου λατρεια, και ας φαω μπαν
κοντουλα φου του γου ρε…αμα ηταν ψιλη τι να την κανεις…
φωτιστικο και θα της αλλαζα τα φωτα
Paranoid μην τους ακους!η γκομενα ειναι8O
8O8O8O8O
[SIZE=“7”]Megan Fox !!![/SIZE]
:eek: :eek: =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
Η πρώτη φωτό μου θύμησε την Crystal Steel !!! :!: :!:
Δεν ξερω ποια ειναι η Crystal Steel αλλα μπορω να πω οτι η Andrea ειναι ολα τα λεφτα.Εγω την ειδα κοντα και μπορω να πω οτι προσπαθουσα να κρατησω τον ευατο μ να μην αρχισουν να μ τρεχουν τα σαλια :roll:
Παιδια δεν ειναι καθολου κοντη.Απλα φοραει τα πολυ ψηλοτακουνα και φαινεται τεραστια…Ειναι γυρω στο 1,70
PS.Πειτε μ οτι ειδατε το βιντεο…
η νεαρα απο κατω oνομαζεται charlotte church,τραγουδαει οπερα και ποπ(μην με ρωτατε πως πανε αυτα τα δυο μαζι δεν ξερω!) και ειναι απο την ουαλια.εχει κανεις ποσταρει ουαλικο μωρο ξανα ε;μετα την βουλγαρα σκυλου που ειναι και μ****ρα αλλα ξεκωλο σας δινω κατι πιο κυριλε και ποιοτικο
^ Τούτη πρέπει να την είχε το βιβλίο αγγλικών του Γυμνασίου ως 12χρονο ταλεντάκι. Τερατάκι ήταν μικρή.
Σε ένα βίντεο με την Winehouse που έλεγαν το beat it το σοδόμισαν αμφότερες. (Εντάξει η Amy ήταν λιώμα)
Crystal Steel…Google it! Κ θα δείς!
:lol::lol:
http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&hs=Uag&ei=vvjiSqzsEpL14Aady7yKAg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CBAQBSgA&q=crystal+steel&spell=1
:naughty::naughty:
Λοιπόν, καταρχήν είναι Krystal Steal. Ακόμα και στις τσόντες άμπαλοι ρε?
ΑΛΛΑ θα συνεχύσουμε οντόπικ και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα (όχι Νέμκοβα) και θα ποστάρω αγγλίδα.
Cheryl Cole
[SPOILER]
[/SPOILER]
τουμπανο η αποπανω
Πότε δεν είναι λιώμα η Amy?
Συγχώρεσε με δάσκαλε…δεν θα ξανακάνω τέτοιο σημαντικό λάθος!
Αλλά στην τελική τι Crystal τι Krystal…με αυτές τα μπομπόνια που έχει κ αυτή την κωλάρα μπερδεύεις κ το δίκο σου όνομα, το δικό της θα θυμάσαι ;
Σε τάπωσα! 8)
Ρε μπλητνιν ολα τα ξερεις ομως…Υποσχομαι δεν θα ξαναεπαναληφθει το λαθος!!!
Παντως η αγγλιδα που ποσταρες ειναι οντως κουκλα…
Θα κανω οτι μ ζηταει…:naughty: