Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Lisa Hannigan

Η εξωτική ομορφιά της Tia Carrere με λιώνει…

…ενώ δεν μπορώ να αντισταθώ στη φατσούλα της Mira Sorvino ή στα ατελείωτα πόδια της.

αυτο το απιστευτο μωρο απο το ισραηλ πρεπει να το χω ξαναποσταρει αλλα ποιος χεστηκε

Σλουρπ ! Πες και κανα ονομα ομως…

Ολόκληρος mod δε ξέρει το δεξί κλικ (L)

μια ξανθια που παιζει στην πολυκατοικια,ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει ποτε.

επισης μονο εγω βρισκω τη fergie τεραστια κ@υλ@?

Μιλάμε για όμορφες και όχι καλλίγραμμες απ’ότι βλέπω… δεδομένου τούτου… Δεν μου αρέσει… πολύ σκατόφατσα…

vote for fergie +1 ειναι γαματη τι να λεμε τωρα…:stuck_out_tongue:
παρεμπίπτοντος εχω λιώσει με αυτο το τραγούδι :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0VXT4bvbpA&feature=player_embedded :stuck_out_tongue:

Πιο ομορφη ηθοποιο θεωρω την Kate Blanchett

και απο τραγουδιστριες την Elena Fossi

απο Ελληνιδες ηθοποιους μου αρεσει παρα πολυ η Κατερινα Τσαβαλου

και απο τραγουδιστριες ειναι μεν σκυλου δεν βαζω καν λινκ γιατι δε μου αρεσει να την ακουω αλλα ειναι πανεμορφη η Νανσυ Αλεξιαδου

Oh DEAR god…:oops:8O

σου αναψα φωτιες πρωινιατικα ε?χιχι

μου αρεσει που ναι σαν εφηβη παρολο που ειναι 30αρα

30? omg!Τι τέλειο προσωπάκι :):slight_smile:

ε οχι και σκυλοφατσ η Φεργκι… για αναθεωρειστε λιγακι…:wink:

μονο εμενα μου θυμιζει την Κριστι Αλλεη;:stuck_out_tongue:

Axxxx μην μου λες τετοια γιατί η αλεη ειναι τεράστια συμπαθια μου!!!:stuck_out_tongue:
Edit: και μην ξεχνάς πόσο photoshop εχει πέσει στην 1η φωτό η οποία κατατάλα είναι ποιό γλυκειά από τις άλλες που εχω δει :slight_smile:

Δεν ειμαι και πολυ των μπιμπος,αλλα παρτε μια τουμπανο,οσοι εβλεπαν mtv πιο μικροι θα την θυμηθουν,οσοι ακομα καλυτερα διαβαζαν playboy το 93(αμερικαν εντισιον)thumbs up,και οι υπολοιποι ισως την εχουν πετυχει σε καμια ταινια:

Jenny Mccarthy

και φοτο με το γκομενο:p
(γιαυτο τον παω8)

καλα ηταν μπομπα στα 90s η τυπισα. τωρα εχει γινει αρκετα καλο milf… :smiley:

ΠΟΛΥ σκατοφατσα η Fergie ρε παιδι μου :stuck_out_tongue:

Οκ σε μερικες φωτο ουτε εμενα μ’αρεσει πολυ αλλα σε αυτο το videoclip, με κανει να ψοφαω :oops:

Edi: Προσκυναω Lupin. Η Jenny ειναι η υπερθεα των 9 ηπειρων και των 8 θαλασσων (χανουμε και το μετρημα με τετοια κοπελα) αν και ουτε εγω ειμαι φαν των μπιμπος. Αλλα η κοπελα ειναι υπεροχη απλα.
Και μιας και επιασα τις ξανθιες, πανεμορφες ειναι ακομα η Christina Applegate (h τυπισσα που εκανε την κορη του Aλ Μπαντυ στο “Παντρεμενοι με Παιδια” για οποιον θυμαται)

και αυτη που επαιζε στο χτυποκαρδια στο beverly hills

Καρδουλες και τα συναφη :oops:

η φεργκυ σκατοφατσα???τι λετε ρε?

ασε που εχει κανει και πλαστικη

ΤΟ ΚΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; 8O

Πώς μεγάλωσε έτσι

Και εχει γινει ακομα πιο ομορφη xD :roll: