Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

στο μεταξυ ακομα κι οταν επαιζε στο beverly το παλιο ,μου αρεσει που ενω ειναι 38 χρονων δεν της φαινεται καθολου ειναι πολυ ομορφη

Αχουτοοοο

Ρε παιδια οχι Fergie εδω μεσα το κερατο μου…
Η Κελλυ μια χαρα κρατιεται :slight_smile:

Credits στην Narcoleptic που την ανεφερε :thumbup:

Lily Cole κυριοι… Εχω που εχω μια τρελα με τις κοκκινομαλλες, αυτη η φωτο με αποτελειωσε.

καλό μαναράκι.

Η Lily Cole εχει καπως παραξενο προσωπο.Αν και ειναι ομορφη σα πορσελανινη κουκλα,δεν ξερω γιατι μου θυμιζει την κουκλα του σατανα :-s

Φερνει λιγο στο Λιζακι ε!:smiley:

Η Λίλυ είναι θεά ε, πολύ ιδιαίτερη, και το μαλλί θεικό γαμώτο. Έπαιζε και καλά στο Παρνάσους…

Kακουργα γυναικα γιατι καταστεφεις τις φαντασιωσεις μου? :frowning:
Θα ευχηθω να καραφλιασει ο Ντεπ για αντιποινα!

αυτη δεν την ξερω τη Λιλυ που λετε τι ειναι?ηθοποιος?τραγουδιστρια

ειναι λιγο ασχετο αλλα μου αρεσουν εμενα πααααααρα πολυ τα suicide girls δεν ειναι βεβαια τραγουδιστριες/ηθοποιοι αλλα…ειπα να το πω!:lol:

Και σε ποιον δεν αρεσουν :expressionless:

ε δεν ξερω μωρε μερικοι δεν τους αρεσουν η γυναικα να εχει πολλα τατουαζ+σκουλαρικια

Καλα αν και μου αρεσουν τα σκουλαρικια και τα tatoo, η Liz Vicious που ποσταρε απο πανω η Angel of Death, (αν και κοκκινομαλλα), δε μου αρεσει. Παραειναι S&M και suicide για τα γουστα μου

καλα μωρε δεν ειναι ολες οι κοπελες με σκουλαρικια και τατουαζ s&m
αυτη τωρα να σας πω η κοπελιτσα δε μου πολυαρεσει δεν ξερω το υφος της κτλ

γενικως θαυμαζω τις ωραιες γυναικες δεν ψαχνω να βρω ψεγαδι κτλ και να πω α αυτη πως ειναι κτλ.

Παντως η συγκεκριμενη ειναι. Ειναι και πορνοσταρ. Βρες το site της να καταλαβεις.
Πηγα μια φορα να δω τσοντα με δαυτην και ξενερωσα :lol:

παω να ιδω

αχ τι βλεπω η γυναικα βραδιατικαααααα

:lol:το παιρνω πισω ειναι πολυ ομορφη στο site αν και δε μου αρεσουν οι τσοντες κτλ

:lol:Προς Alucard:Ακομα και να καραφλιασει ο Ντεπ παλι θα ειναι θεος.Ενας καραφλος θεος 8)

Ισχύειιι!!!Εμένα πάντως ο Ντεπ μου αρέσει επειδή είναι γοητευτικός…πιστεύω ότι το γοητευτικός από το όμορφος έχει διαφορά κ βασικά προτιμώ τους γοητευτικούς…ένας άντρας μπορεί να μην έχει τα τέλεια χαρακτηριστικά αλλά να είναι απίστευτα ελκυστικός κ γοητευτικός κ πιστεύω ότι αυτό είναι το ωραίο…οι πολύ όμορφοι είναι απλά για να τους χαζεύεις :stuck_out_tongue:

δίπλα στη λέξη γοητευτικός πρέπει να έχει και το όνομα της Έλενας, της κοπέλας που το έχει προφέρει τις πιο πολλές φορές.
σορρυ για το οφ τοπικ