Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

εγω γιατι ακομα ειμαι κολλημενος με DENISE RICHARDS?

Α ρε Χόρρορ. Δεν μπορείς να βρεις τίποτα άσχημο σ’ αυτήν αλλά θεωρείς “θεάσχημη” την Έβα Γκριν :!:

Αλλά θα μου πεις, ΣΛΑΤΖ δεν ακούς; :razz:

Μπλίντιν μην το θεωρήσεις κήρυξη πολέμου αυτό ε. Εσύ άλλωστε ΞΕΡΕΙΣ και λιώνεις -και εσύ- για Έβα, ριμέμπερ. :slight_smile:

Η γκόμενα από τους in this moment

ΝΑΙΙΙΙΙ.

Sorry που δεν ένανα Μπλερ την μούρη. βαρέθηκα

αχαχα ριπνουμπ <3

Και την εχεις. 8)

αυτό έλειπε τώρα να μου βγάλεις και θεά την έβα γκρίν…[-X
σαν γυναίκα έχει μια κλάση και αυτό το τόνισα.αλλά ρε φίλε, όπως και να το κάνουμε δεν τη λες και όμορφη.
αλλά να μου πεις ΤΡΟΥ ΜΕΤΣΑΛ δεν ακούς?:stuck_out_tongue:

8)8)8)

Συμφωνώ!!! Πολύ όμορφη κοπέλα και με πολύ καλή παρουσία στις ταινίες της.

Για όποιον θέλει να γνωρίσει τον “εσωτερικο” της κόσμο συστείνω μια ταινία που έχει παίξει στην αρχή της καριέρας της και λέγεται The Dreamers . Καλή ταινία και άκρως αποκαλυπτική σε κάποιες σκηνες :stuck_out_tongue:

Λοιπόν για να μαθαίνετε μπαλίτσα.

Η Έβα Γκριν δεν είναι όμορφη. με τίποτα. με την καμία. Αλλά είναι θεά. Και είναι κάβλα.

Είναι το drone αυτοπροσώπως.

Αυτό που οι άλλοι λένε “μα είναι μουσική αυτό μωρέ?” αλλά όσοι ΞΕΡΟΥΝ αποθεώνουν. \m/

Αυτό ήταν ένα μεθυσμένο ποστ. :blues:

Δεν εχω ποσταρει ποτε μου εδω μεσα (αν θυμαμαι καλα)

αλλα ειναι ωρα να ποσταρω μια αγαπημενη μου κα μεγαλη θεα

Δεν εχει βυζαρες

Δεν ειναι σκυλι

Δεν δειχνει την κωλαρα της φατσα καρτα

αλλα τρωει για πλακα ολα τα πορνιδια και τα ψιλομπαζακια που ποσταρουμε εδω και 200 σελιδες (και που πολυ καλα κανουμε μιας κ ειναι οκ απλα για να περναει η ωρα)

Γυναικα με [SIZE=“7”]Γ[/SIZE] Κεφαλαιο

Απλα [SIZE=“7”]Θεα[/SIZE]

παραθετω κλιπ με το καλυτερο της τραγουδι…

γαλλια Ftw 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Sz3r3UJdCcU&feature=related

σιγά τη γκόμενα

Μιλάμε για την ίδια τραγουστρία;; γιατί από αυτά που έχω δει μια χαρά τον δείχνει τον κώλο της και όλα τα άλλα… Όποιος έχει δει το Libertine ξέρει.

θυμιζει λιγο την Ελενη στο επεισοδιο που χε τακαμουρι.

αχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Η ταινία πότε παίζει?

Μόλις είδα το operation:endgame και ο μόνος λόγος που το άντεξα ως το τέλος λέγεται Odette Yustman. Έχει ποσταριστεί πριν κανά χρόνο, αλλά η επανάληψη δεν βλάπτει…

βαλε γυμνες.ΤΩΡΑ 8O

Ωραία αυτή. Θα πλένει και τα πιάτα αν την πάρω στο χωριό…

…και το αυτοκίνητο:):!:

αμα το πλένει με αυτό το μπλουζάκι εγκρίνεται :stuck_out_tongue:

@awake μαζι σου για Mylene Farmer, αλλα την προτιμω ως τραγουδιστρια (οκ αλλο ακουσμα αλλα σε αυτο που κανει ειναι πολυ καλη)