την λενε camille guaty
επαιζε στο prison break την maricruz delgado
και στο las vegas την piper nielsen
την λενε camille guaty
επαιζε στο prison break την maricruz delgado
και στο las vegas την piper nielsen
ίσως να την αδικούν λίγο οι φωτογραφίες καθώς έχω την αίσθηση πως στο prison break ήταν πιο όμορφη.
ας πούμε εδώ είναι καλύτερη:
[SPOILER]
8)[/SPOILER]
πάντως αγαπάμε λατίνες. \m/
στις δικιες μου ειναι γλυκια
και στις δικιές μου sexy.8)
έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός.
Sophia Vergara.-
Θέλω όνομα, επίθετο και διεύθυνση κατοικίας αυτηνής που παίζει στη διαφήμιση της κοκα κολα ζίρο με το αδύνατο που γίνεται δυνατό.
Ευχαριστώ.
Ναι ρε οταν του λεει παω για μπανιο φαινονται απο πισω…απιστευτα πραγματα!
Επειδη ειδα οτι το επιπεδο του θρεντ εχει πεσει λιγο τωρα τελευταια, λεω να προσθεσω λιγη ποιοτητα.
Σημερα ειδα το “the fast and the furious 4” και ενω η ταινια ηταν λιγο φεσι (κλασικα), ενα πραγμα ξεχωρισε στην ταινια και την ανεβασε 2 κλασεις πανω. Αυτη η κυρια που μολις την ειδα εχυσα… 2 λιτρα υδρωτα.
Το ονομα της, Jordana Brewster. Οριστε και φοτο:
Εχει το συνδιασμο που γουσταρω στις γυναικες. Γλυκο προσωπο, μακρυ μελαχρινο μαλλι και ισιο, και φοβερο σωμα. Την παντρευομαι ΤΩΡΑ!
Απλά, μεγάλη μύτη ρε Angelheart.
Α και η δεύτερη φωτό που βαλες; ΑΙΣΧΟΣ.
Οχι ρε, τι λες; Ποια μεγαλη μυτη; Μια χαρα ειναι η μυτη της!
ρε angelheart τί θα γίνει με σένα; σε όλες όσες βάζεις λείπουν οι καμπύλες, το στήθος και ο κώλος. βάλε ότι οι φάτσες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε σεξυ, ούτε γλυκές, ούτε χαριτωμένες, ούτε γοητευτικές, ούτε τίποτα. άσε που αυτή είναι καστανή και όχι μελαχρινή.
Με παρακολουθεις, ε;
Κοιτα να δεις τι γινεται, ολα αυτα που ειπες ειναι καλα αλλα με μετρο, οχι σαν κατι γκομενες που ποσταρονται εδω και εχουν κωλο/βυζια μεχρι το απεναντι τετραγωνο ξερω 'γω.
Αυτες που μου αρεσουν εμενα ειναι στο στυλ που περιεγραψα πριν και σαν τις κυριες που ποσταρω κατα καιρους. Απο ‘κει και περα δε θα με χαλασει κατι διαφορετικο αρκει να εχει ορια οπως ειπα πριν.
Επισης, ναι, το προσωπο των γυναικων μπορει να θεωρηθει σεξι, γλυκο, ασχημο, χαριτωμενο και ο,τι αλλο σου βγαζει οταν το βλεπεις. Δεν ειμαι ο μονος που το λεει, αντιθετως αυτο που ειπες εσυ το ακουω πρωτη φορα.
Τελος, καστανο, μελαχρινο μου αρεσουν αμφοτερα και γι’ αυτο και το μικρο μπερδεμα.
τι λετε ρε? τελειο προσωπο εχει
Στη Θεσσαλονίκη και κυρίως στις Σέρρες…έχει κοπέλες που μετράνε περρισότερο:):!:
Νo fuckin’ way…[-X
Για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απλα…
Michele Trachtenberg.
Δεν ξερω αν εχει ξανα ποσταριστει. Επαιζε στο Eurotrip.
Υπεροχη!
Άλουκαρντ, :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Έφυγε για διακοπές και ο οπλαρχηγός… ωχ ωχ, το τόπικ έχει να ζήσει δύσκολες στιγμές…
Αμα τη βγαλετε και αυτη μπαζο, προτεινω να πατε να κοψετε τα πουλια σας ή να κανετ τιποτα αλλο με αυτα μεταξυ σας.
Επιδη δεν εχει ψευτικα βυζομπαλα που δε την αφηνουν να δει τα ποδια της, δεν παει να πει οτι ειναι ασχημη
Έλα ρε Γιάννη τώρα. Ποιά βυζόμπαλα. Τη φάτσα της την είδες;
Τώρα η λέξη “μπάζο” θα ήταν μάλλον υπερβολική, αλλά όχι και όμορφη μη χέσω.
Επίσης, όσοι ποστάρετε μετριάκια και μετά τρώτε το ανάλογο κραξιματάκι, σταματήστε να λέτε “ρε άντε από κει, τί επειδή δεν έχει βυζάρες;” :sleep: Αν δεν έχετε κάτι πιο πρωτότυπο να πείτε, περιοριστείτε στο “α γαμήσου ρε, εγώ θα την πήδαγα”.
Και τελειώνει εκεί η ιστορία.
γράκχε είσαι βλάκας?