Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Άργησα λίγο αλλα πρεπει να πω κι εγώ οτι ο Κουήν πρέπει να ντρέπεται. Αυτό είναι φακίδες με κοπέλα όχι κοπέλα με φακίδες.

Και είναι κ γενικά μπάζο.

φιλε κουιν ειτε εχουν πεσει ‘’ αγαμιες’’ ειτε δεν εχεις γουστο

αυτο βλεπω στην μαγικη σφαιρα διαλεγεις κ παιρνεις

(παιδια συνελθετε τιναι αυτα που ποσταρετε ελεος)

χορρορ πως γινεται στην 2η να ειναι αγγελος και στην 3η σχεδον μιλφ ?

μπερδεψες ονοματα ?

εχεις ωραιο γουστο , στα ορια του gay (δεν το λεω για κακο-δεν βαζεις ασχημες-λεσβιες-μπαζοπορνοσταρ με βυζια.εχεις γουστο…)

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι ειπε ο θεος

επισης στην επικινδυνη ζωνη του υποβιβασμου κ ο alucard που τις βγαζει ολες θεες κ υπεροχες……προσοχη νεος πας για φουντο !!!

kαι για να μην κραζουμε διχως επιχειρηματα παραθετω μια πολυ ομορφη κοπελλα που επαιζε στο supernatural

πιστευω οτι o horror ειδικα θα τον λαστιχιασει (στο σιριαλ ηταν ακομα πιο ομορφη)

[B]

Alona Tal[/B]

φυσικα ομορφη , σεμνη (οσο πρεπει) μια χαρα… και υποψιν στην τηλεοραση γραφει πολυ καλυτερα εδω ειναι 20% ‘‘μειον’’

Εντάξει το Supernatural ήταν λίγο η σειρά του μουνάκια. Ένα οποιοδήποτε Random όνομα γυναίκας που συμμετείχε σε αυτή τη σειρά να βάλεις και έχεις 98% πιθανότητα να σου βγει μουνάρα.

να τους δωσουμε τοτε να το δουν να παρουν καμια ιδεα…πωπω αυτη με τις φακιδες…παναγια μου ανατριχιλες 8O

επισης η τυπισσα του SN δεν ειναι μουναρα.ειναι πιο πανω γιατι ειναι beautiful for real.

(δες πικ 1,2,5,6 κ πες μου οτι δεν σε λιωνει το βλεμμα της )

Sorry γρακχε αδερφε αλλα αυτη που ποσταρε ο dude βαζει τη δικια σου κατω και την κανει σαν και αυτη που ποσταρε ο queen :stuck_out_tongue:

Οχι οτι δεν ειναι ωραια κοπελα… Αλλα η αλλη μπροστα της ΕΙΝΑΙ θεα :roll:

lucy hale επαιξε την μικρη αδερφη της robin στο how i met your mother

Πεεε κούραση

Φιλε μου queen…:roll:

ρε άντε που θα με πείτε και gay επειδή έχω γούστο στις γυναίκες! :stuck_out_tongue:
πάντως δε μπέρδεψα ονόματα.φταίει και το πως τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.η 2η είναι από φωτογράφιση και η 3η από ταινία.γενικά όμως τα κοντά μαλλιά της πάνε περισσότερο…

η alona tal καλή είναι.βέβαια μπορείς και καλύτερα (:p), αλλά θα συμφωνήσω πως όντως στην τηλεόραση γράφει πολύ καλύτερα.

Maria Zyrianova. Check : http://www.imdb.com/name/nm2156591/mediaindex

[SIZE=“4”]Kristen Bell[/SIZE]

30χρονη ηθοποιός, που οι περισσότεροι θα την ξέρετε από το “veronica mars”.έχει παίξει και σε αρκετές αμερικάνικες κωμωδίες τελευταίας κοπής.
και είναι sexy…

καριολη horror παλι καλα που δεν κανουμε παρεα

8αχαμε προβλημα , μιας κ εχουμε το ιδιο (καλο) γουστο στις γυναικες

ενω με alucard/queen rulez μηδεν συμβατοτητα :stuck_out_tongue:

το έχω στα υπ’όψιν μου.
αν τύχει και κάνω παρέα με κάποια άτομα του φόρουμ, alucard και queen rulez είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου…:stuck_out_tongue:

Γνωστή καβλίτσα η Κρίστεν

Μην εξισωνετε το γουστο μου με του κουην ρε σατυροι! :lightsabre:

Mαζι σου awake!!!:slight_smile:

Μαλακα χορρορ κατω τα χερια σου απο τη θεα!Χαλαρα η αγαπημενη μου.Την ειχ ποσταρει και παλιοτερα.8) Ασε που σκεφτομουνα να κανω ενα reminder και σημερα.

εγώ έχω δει όλα τα επεισόδια του “veronica mars”, συν τις δύο πρώτες σεζόν του “gossip girl” στο οποίο είναι η αφηγήτρια.εσύ τι έχεις κάνει γι’αυτήν?[-X

Εγω εχω δει ολα τα veronica mars και την ταινια FORGETTING SARAH MARSHALL στην οποιαοποι πηδιεται με ενα λατινογκομενο.Και αμα λαχει βλεπουμε και κανα gossip girl:p

βρετανός νομίζω πως είναι…:pόπως και νά’χει :lightsabre::blow::x