Ωρα να ξεθαψουμε το ρινγκ don;t you think
it’s on!
(βασικά ξεθάψτε το με όποια αφορμή θέλετε.μου έχει λείψει…:(:p)
Σπαθί το πατριωτάκι:):!:
Μούνος η μενούνος.
Αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει η φάτσα σαν στυλ. Γιατί χαρακτηριστικά ωραία έχει.
Έχει αρχαία Ελληνοπρεπή κατατομή:):!:
βεβαια, μυριζει σκορδο και κλανει
γιατι εβαλες την τριτη φωτο; για να μη κοιμαμαι τα βραδια; =/
αυτό.δεν τη λες άσχημη, αλλά είναι η κλασική γυναίκα που λατρεύει μουζάκα και syrtaki, που θα παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της στα 30 και μετά από λίγα χρόνια θα κάνει παιδί και θα σταματήσει να περιποιείται τον εαυτό της.ο άντρας της θα κάνει μια συνηθισμένη δουλειά, και όταν θα γυρίζει το μεσημέρι θα κάθεται στον καναπέ, θα βγάζει τα παπούτσια του ακουμπώντας τα πόδια του στο τραπεζάκι, και θα τη ρωτάει: “γυναίκα, τι φαγητό έχουμε?”.τότε, αυτή θα του απαντάει “ντολμαδάκια γιαλαντζί”.και έτσι κάθε μέρα θα συνεχίζεται πιο μίζερα από την προηγούμενη.
ναι, δε μ’αρέσει η μενούνος.:-s
@ Angel_Death :? :? [-X
πάσο έχεις δίκιο, την έβγαλα.
Μου ήρθε τώρα σαν κεραμίδα
Ποιο από τα αγοράκια που είναι στη ζώνη 30-40 δεν ένιωθε μια “ταραχή” βλέποντας την Alannah Myles στο videoclip του Black Velvet ?
dude, not fixed.
@horror
you speak the language of wisdom ,young one.
να στειλουμε και τον angel με alucard/queen…(βυζι ναχει κ ολα τα λλα να πα να γαμηθουν)
Η δεύτερη φωτό…όλα τα λευτά:):!:
Ετσι οπως παει παντως, μαλλον εσενα με τον horror και τον γρακχο βλεπω να στηνουμε στον τοιχο :p. Η γκομενα που ποσταρα εγω, μια φορα αρεσε 8)
Συμφωνω με horror παντως για τη μενουνος
μάλλον μας ζηλεύεις λέω εγώ.
[SIZE=“4”]Willa Holland[/SIZE]
19χρονη ηθοποιός και μοντέλο.
έγινε γνωστή από το o.c. και από ένα πέρασμά της από το gossip girl.
4η και τελευταία φωτογραφία =P~=P~
ρε horror αγορι μου… αλλη δουλεια δεν εχεις εσυ απο το να καθεσαι να ψαχνεις γκομενακια στο ιντερνετ???:p:p
παντως πρεπει να παραδεχτω πως εχεις γουστο…