Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Αν κάθε νέος της ηλικίας μας (από τότε που ήρθε το ιντερνετ στην Ελλάδα δηλαδή) έκανε σε αυτές τις ώρες κάτι άλλο (συγγραφή βιβλίου πχ), τότε θα είχαμε γράψει όλοι από ένα βιβλίο :stuck_out_tongue:

Και τώρα είναι και εύκολα τα πράγματα. Παλιά για να ανοίξει μια εικόνα περίμενες 2 λεπτά

βασικά δεν ψάχνω στο ίντενετ για γκομενάκια.απλά τις βλέπω στην τηλεόραση και στο σινεμά και όποτε μού’ρχεται κάποια στο μυαλό την ποστάρω.
και στην τελική πρέπει να κρατήσω, όπως λες κι εσύ, το thread σε ένα επίπεδο.:country:

έτσι, πες τα ρε γαμώτο!:stuck_out_tongue:

καλα κανετε βρε αγορια… δε σας κρινω…
και horror εισαι :respect: αγορι μου γιατι το thread ειναι οντως σε πολυ υψηλο επιπεδο!!!:wink:
αντε παρτε και 3 τις Kelly Brook απο μενα…

την 3η φωτο δε ξερω αν επιτρεπεται να την βαλω, οποτε βαζω μονο το λινκ…:smiley:

:oops::roll:

πάντα μου άρεσε η brook.έχει κάτι το ξεκωλέ, αλλά έχει και μια ομορφιά που προσιδιάζει σε γυναίκες κλασικών ασπρόμαυρων ταινιών, στοιχείο που εκτιμάται ιδιαιτέρως…
ωραία η πρότασή σου.:thumbup:

και κόψε τις ντροπές.γιατί να μην επιτρέπεται η τρίτη φωτό?έργο τέχνης κι έτσι.:stuck_out_tongue:

Ειρωνια ρε other. Εχεις 501 ποστς σε 2 μηνες και τα 8/10 ειναι στο “Βαριεμαι πειτε οτι σας κατεβει” :stuck_out_tongue:

ποτε πηγα 501??? λολ!!
γιατι κολλας σε λεπτομεριες αγορι μου??? αφου ειμαι ατομο απο φυση μου που βαριεμαι…που ηθελες να γραφω???

εγω ειχα 1000 ποστς σε ενα μηνα:)

Ε και ο horror ειναι γκομενιαρης. Τι να τον κανουμε? :stuck_out_tongue:

Μαλάκες σας γάμησε όλους η ΆδερΣάηντ ε. Σπάμμερ ξε-σπάμμερ, πόσταρε ό,τι καλύτερο υπάρχει εδώ και πολλές σελίδες.

Ντροπή ανδρικέ φορουμοπληθυσμέ!

εσυ razor εισαι το προτυπο μου… το ξερεις ετσι??:wink:

μα δεν ειπα τπτ κακο!!! ειπα καλα κανει το παιδι γιατι εχει ανεβασει το thread σε πολυ υψηλο επιπεδο!!! :smiley:

ε!αντιμετωπίζω τις φωτογραφίες που ποστάρω πρωτίστως ως τέχνη.:blues:

τα δικά μου τα posts μην τα μπλέκεις με των υπολοίπων ε?:evil:

ε, μα…:smiley:

ισχύει τόσο άσχημα

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Να πω την αλήθεια, εσύ είσαι σε κάπως καλύτερο επίπεδο από τους άλλους σαβουρολάγνους.

Αλλά φέης ιτ μαν, κι εσένα σε γάμησε η ΆδερΣάηντ!

παρτε και μια Kim Wilde

ώστε θέλετε πόλεμο ε?
θα ποστάρω λοιπόν κάτι που το φύλαγα για έκτακτες περιστάσεις…

[SIZE=“4”]Uffie[/SIZE]

23χρονη τραγουδίστρια.γεννήθηκε στη φλόριντα, μεγάλωσε στο χόνγκ κόνγκ και μένει στο παρίσι.στο ρεφραίν του τραγουδιού της “ready to uff” ουρλιάζει “I’m ready to fuck”…

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ:!:

ενταξει βρε παιδια… εγω εδωσα το εναυσμα… ξεκινηστε τωρα να ποσταρετε καμια γκομενιτσα σαν την δικια μου!!:wink::wink:

σας εκμηδενισε.

ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ

εσύ με ποιον είσαι:-s:-s

1. η οtherside καταλαβε οτι φως απο σαμαν δεν θα δει ουτε της Αγιας ΔΕΗ , οποτε ισως κ να χουμε φλερτ με horror

2.Horror , το ξερεις οτι για να βγαλεις ΤΕΤΟΙΑ γκομενακια στο ελλαντα θες λαμπαδες απο 3 εκκλησιες ?

1. Συνεχισε κ αν δω οτι καταρεεις απο την τοση ομορφια θα σε στηριξω

2. Εχω καταλαβει ακριβως τι στυλ γκομενας θες/ψαχνεις ρε καριολη.Ακριβως ομως.Αμα πιω καφε σου κανω κ το ψυχολογικο προφιλ της

Προς το παρον , παρε μια πικ της

(Μην το ανοιξουν οσοι εχουν καρδια…)

( Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σας ακουω ηδη να βριζετε κ να φτυνετε τον κορφο σας !!! )

1.δε θα με μπλέξεις στα πονηρά παιχνίδια σου mr.συνοικέσιο του φόρουμ.[-X

2.για να τα βγάλεις πρέπει πρώτα να τα βρείς όμως.:country:

3.δεν πρόκειται να καταρρέυσω.με τίποτα…ή τό’χεις ή δεν τό’χεις.8)

4.ναι, νομίζω πως έχεις καταλάβει, αλλά μαν…

:dizzy::dizzy::dizzy: