εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι πρεπει παντα καποιον να φλερταρω!:-s:-s
horror nice try! αλλα πολυ αδυνατη… δεν εχει κατι να χουφτωσεις ρε παιδι μου…
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι πρεπει παντα καποιον να φλερταρω!:-s:-s
horror nice try! αλλα πολυ αδυνατη… δεν εχει κατι να χουφτωσεις ρε παιδι μου…
Ω ΘΕΟΙ:!:
βασικά ποιός σου είπε πως θέλω η γυναίκα να έχει πολλά πιασίματα?
και στην τελική πως γίνεται να βρείς ψεγάδια σε φωτογραφίες σαν κι αυτές?:-s
φιλος γουστα ειναι ειναι αυτα!!! δε σου ειπα η γκομενα να ειναι χοντρη! να εχει καμπυλες ειπα… και για αυτα που ποσταρες σου ειπα nice try! δε θα σου πω ομως πως ειναι και θεογκομενα η κοπελιτσα… σορρυ… ειμαι αντικειμενικη!
και μετα σου λενε γιατι βιαζεις αμα βλεπεις διχτυωτα καλσον>
Ναι ρε Angel! Τhat’s what im talking about! Κοκκινομαλλες με μπλε ματια ρε!
Πολυ καλο κομματι και του the horror. Στην αρχη με ανησυχησες με το πρεζονι look αλλα μετα το καραεσωσε :thumbup:
ντάξει, μην αρπάζεσαι μωρέ.πλακίτσα κάνω.απλά εγώ δεν είμαι ο τύπος που μου αρέσουν οι “μεσογειακές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες” στυλ μπελούτσι ξέρωγω…τώρα μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξω γούστα.ποτέ δεν ξέρεις…:–
και ναι, θεογκόμενα είναι…8)
:naughty::naughty::naughty:
edit: @alucard οι πρώτες τρείς φώτοζ είναι από την ίδια φωτογράφιση, γι’αυτό και το concept.το συνηθισμένο της look είναι αυτό προς τις τελευταίες φωτογραφίες.8)
βρε δεν αρπακτηκα… σιγα!
οκ… αφου δε σου αρεσουν αυτες οι γυναικες παω πασσο!! :p:p
οσο για τα δικτυωτα καλτσον… ειναι :respect: οπως και οι κοκκινομαλλες με μπλε/πρασινα ματια!!
ασχετο… πρεπει να κοψω τα πολλα κολλητηλικια με τα φιλαρακια μου… με εχουν κανει σαν τα μουτρα τους τα κωλοπαιδα!:D:D
μλκ χορρορ μας καις
η 2η πικ ειναι 9 ριχτερ ομορφιας
(αυτο που εννοεουσε η otherside,χαζε horror,ειναι οτι αυτη ΕΧΕΙ πιασιματα…αντε :roll:)
επιτελους καποιος που δεν ποσταρει 2 τεραστια βυζια πανω σε ενα σωμα/προσωπο.επιτελους.
τώρα μιλάς σωστά.8)
το κατάλαβα ρε συ.απλώς εγώ μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία, είπα να το γενικεύσω λίγο…
(πάντως 9 ρίχτερ λίγο λες…συγκρίνεται με έργα τέχνης του ντα βίντσι και του ρενουάρ ξέρωγω.)
γαμωτο!!!#-o με καταλαβατε!!! αστα διαολα!!!:p:p
horror ειμαι κοκκινομαλλα με πρασινα ματια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[-X[-X[-X[-X[-X
Μιλαμε για ΤΗΝ γυναικα ρε…
χαη ! μσν ? :razz:
:roll:
florence and the machine κι έτσι?
ντάξει μωρέ, αντικειμενικά είναι πανέμορφη και εμφανισιακά δείχνει κάποια κουλτούρα, αλλά πλέον έχει πατήσει τα 45 και ποτέ δε λάτρεψα τόσο τις καμπύλες της.και στο τέλος-τέλος προτιμώ να ανακαλύπτω και να ποστάρω γυναίκες για τις οποίες δε μιλάει όλος ο κόσμος…
καπως ετσι… απλα τα δικα μου τα μαλλια μου δε ειναι καρωτι…:p:p
και οσο για την μονικα… φιλε… οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις!
όμορφα…
για τη μπελούτσι δε λέω πως δεν είναι όμορφη, προς θεού, πρότυπο θηλυκότητας είναι.απλά δεν είναι τόσο του γούστου μου.
και εσύ από που κι ως που μιλάς σαν μεγάλη?ούτε καν ένα χρόνο δε με περνάς.
παρα 18 μερες… πηγες και βγηκες λιονταρι σαν δε ντρεπεσαι!!!
και επισης… καταλαβα πως δεν ειναι του γουστου σου η μπελουτσι… η ομορφια δεν υπηρξε ποτε αντικειμενικη… το τι θεωρω εγω ωραιο και σεξυ δεν ειναι απαραιτητο να ταυτιζεται με το τι θεωρεις εσυ ωραιο και σεξυ… οποτε συμφωνουμε οτι διαφωνουμε!!:lol::lol:
Αυτό που είπε ο Άλουκαρντ για τη γκόμενα που πόσταρε ο χόρρορ. Οι πρώτες πικ ήταν καταστροφικές, αλλά οι υπόλοιπες ήταν πολύ καλύτερες.
Τώρα μετά απ’ αυτό το πλάσμα που πόσταρε η ΆδερΣάηντ, το καλύτερο ήταν αυτό της Wretch (και αυτό που βαλε ο Έηντζελ ωραίο ήτανε βέβαια).
Αυτό το φόρουμ έχει αρχίσει να μου κλονίζει αντιλήψεις. Μήπως τελικά οι γυναίκες έχουν καλύτερο γούστο στις γυναίκες από τους άντρες;
σε αυτό συμφωνούμε!
πάντως εγώ πρέπει να ντρέπομαι που βγήκα λέων ή εσύ που βγήκες ΠΑΡΘΕΝΟΣ?8)
φαίνεται πως εσένα δε σε μάγεψα ακόμα με το φοβερό μου γούστο στις γυναίκες…
δεν πειράζει.θα γίνει με τον καιρό κι αυτό.έχω κι άλλο όπλα στη φαρέτρα…
το παρθενος γιατι το εβαλες με κεφαλαια??? τι υπονοεις???:p:p
δεν υπονοώ τίποτα.
απλά εννοώ ότι άλλο να είσαι λέων (βασιλιάς κι έτσι), κι άλλο ΠΑΡΘΕΝΟΣ.8)
edit: πάντως μιας και ανφέρθηκε η kim wilde, τη θεωρώ τγε μπανάλ.50άρησε πλέον…
για το παρθενο θα σου απαντουσα τωρα αλλα ο awake θα λεει πως ψαχνω για γκομενο στο φορουμ οποτε… αλλη φορα!
και εμενα δεν ειναι του γουστου μου η kim…