Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

η λετίσια κάστα ποτέ δε μου άρεσε τρελά.το πρόσωπό της είναι πολύ αθώο και παιδικό.δε μάρέσουν οι σκυλόφατσες, αλλά θέλω το πρόσωπο της κοπέλας να βγάζει μια σπιρτάδα και μια τσαχπινιά.

λοιπόν,
η [B]Katy Perry[/B] φέτος κυκλοφόρησε δίσκο, έκανε sexy φωτογραφίσεις, και γενικά έγινε περσόνα με τα όλα της.έχει θέση στο poll.
από το blockbuster της χρονιάς, inception, η [B]Marion Cotillard[/B] ήταν η θυληκή παρουσία που ξεχώρισε.άνετα έχει κι αυτή θέση στο poll.
η [B]Daisy Low[/B], με το γνωστό βιντεάκι για το esquire έκανε το αντρικό κοινό να παραμιλά, συζητήθηκε αρκετά, και σίγουρα αξίζει κι αυτή μια θέση.
το boardwalk empire είναι η καλύτερη σειρά της σεζόν, και πρέπει να μπει και ένα θηλυκό και από εδώ.και αυτή δεν είναι η “πουτανέ” paz de la huerta, αλλά η [B]Gretchen Mol[/B], η οποία με ενθουσίασε με το πόσο εκθαμβωτική είναι στη σειρά.
η φλογερή κοκκινομάλλα [B]Christina Hendricks[/B] διανύει την πιο επιτυχημένη χρονιά της στο mad men, και όλοι μιλάνε για το απόλυτο θυληκό.δε γίνεται να μείνει εκτός poll…
5 ονόματα ήδη.βρείτε άλλα 5 και κάντε το poll που όλοι περιμένουμε.8)

edit: και [B]Megan Fox[/B], καθότι πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για τα εσώρουχα του armani, και για να βάλουμε και κάτι από αθλητικά, νομίζω πως η [B]Danica Patrick[/B], η οποία φέτος οδήγησε nascar και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να οδηγήσει στην f1, αξίζει μια θέση…
άντε, 7 έχω πει ήδη.:stuck_out_tongue:

Ξέρεις ότι σε υποστηρίζω γενικά αλλά μην ακουμπάς Laetitia - θα γίνουμε κώλος! (όχι αυτηνής :stuck_out_tongue: )

δεν εχει καμια θεση παλιοκρυφοχιπστερ στη 10αδα η παπερρυ :stuck_out_tongue:

βαλε ομορφες κοπελλες-γυναικες

για τις αλλες 6 ειμαι οκ (δεν θυμαμαι ποια ειναι η γκρετσεν μολ αλλα σε εμπιστευομαι) , εγω μαλλον ψηφιζω [B]daisy lowe[/B] αυτο το βιντεακι για το esquire ηταν α-ρρω-στι-α 8O8O8O

ψ. εχεις εναν θεμα με την ορθογραφια της λεξης θηλυκο…τα βαζεις αναποδα τα φωνηεντα !

το σώμα της είναι τοπ, οκ, αλλά τι να κάνω, η φάτσα της γενικά δε μου κάνει κλικ.:stuck_out_tongue:

επίσης, η [B]Blake Lively[/B], πέραν από την επιτυχία του gossip girl, παίζει και στο the town του ben afleck, και έχει μετατραπεί σε fashion icon για τα κοριτσόπουλα στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, και όχι μόνο.και για να βάλουμε και κάτι από ελλάδα, όποιο εξώφυλλο περιοδικού και αν έβλεπα στα περίπτερα, όποτε άνοιγα την τηλεόραση, έπεφτα πάνω στη [B]Στικούδη[/B],ε να μην την αφήσουμε εκτός.:stuck_out_tongue:
έχουμε και λέμε:

Katy Perry
Marion Cotillard
Daisy Lowe
Gretchen Mol
Christina Hendricks
Megan Fox
Danica Patrick
Blake Lively
Κατερίνα Στικούδη

άλλη μια και κλείσαμε.δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με τις επιλογές…:stuck_out_tongue:

edit:
@awake: αντικειμενικά, το 2010 πήγε εξαιρετικά για την perry.δε μπορεί να μείνει εκτός λίστας…
και για την ορθογραφία έχεις δίκιο.είμαι και γγνωστός ορθογραφόκαυλος εγώ, και κάτι μου πήγαινε περίεργα…

[B]βγαλε perry

βαλε 2 θεες απο λατινικη αμερικη (ουτε μια ρε συ κ μου βαζεις στικουδη κ περυ ?)

κ ειμαστε κομπλε

ελα 20% αξιζει σε λατινικη αμερικη μη λεμε μαλακιες !!![/B]

να προτεινει καμια και ο νοβιτσκι !!!

μιλάμε για γυναίκες που μας απασχόλησαν έντονα μέσα στη χρονιά όμως.
υπάρχουν και κάποια κριτήρια.δε μπορώ να χώσω έτσι…
θα βάλω belen rodriguez, την οποία την πόσταρα και πρόσφατα, και εκτός από την εκπομπή που έχει στην ιταλική τηλεόραση, απασχόλησε (και) φέτος με την προσωπική της ζωή, αλλά και επειδή είναι στην καμπάνια της miss sixty.
έχουμε και λέμε λοιπόν:

Katy Perry
Marion Cotillard
Daisy Lowe
Gretchen Mol
Christina Hendricks
Megan Fox
Danica Patrick
Blake Lively
Κατερίνα Στικούδη
Belen Rodriguez

συνδυασμός αντικειμενικών και υποκειμενικών κριτηρίων.είναι οκ η δεκάδα?:stuck_out_tongue:

ασκω μινι-βετο

να περιμενουμε 24 ωρες να πει αποψεις κ ο νοβιτσκι

μουνακια χορρορ αμεσως να φτιαξεις το χαρεμι που εσυ θες 8)

(εγω φταιω που θα σε παρουμε στα κοριτσα :stuck_out_tongue: )

οκ, την πρότασή μου την έκανα.
απλά περιμένω επιβεβαίωση.
ίσως να βγάλω τη στικούδη και να βάλω τη μεξικάνα ximena navarette, η οποία βγήκε μις κόσμος 2010:

8)8)8)8):hippy:

οσο εχεις 5αδα/10αδα την παπερρυ , μην περιμενεις βολτα σε σιροκκο/baby o κλπ ναους κουλτουρας με τους υπολοιπους 5 απο το φορουμ που επελεξα

θα μας κανεις ρεζιλι , θα ψαχνεις να βρεις κανα κοντο τρολλ σαν την κειτ κ θα περασουν ολους στην παρεα για κρυφοgay :stuck_out_tongue:

ασε θα παρω τον [B]χοκαμ[/B] που εκτιμαει [B]sadie west[/B] 8)

οκ, με έπεισες.βάζω την zooey, η οποία κυκλοφόρησε και δίσκο φέτος και την είχα ξεχάσει.
η τελική μου πρόταση έχει ως εξής:

Zooey Deschanel
Marion Cotillard
Daisy Lowe
Gretchen Mol
Christina Hendricks
Megan Fox
Danica Patrick
Blake Lively
Ximena Navarrete
Belen Rodriguez

δώστε μου το οκ για να προετοιμάσω το thread για την πιο σέξυ γυναίκα του 2010 όπως του αξίζει.8)

απο μενα εχεις πρασινο φως, δειχνεις ζηλο κ πρεπεινα επιβραβευτεις :stuck_out_tongue:

ξεκινα τα μαγικα σου , θα περιμενουμε παρουσιαση με powerpoint κλπ 8)

Εγώ πάλι θα θέσω βέτο και θα απαιτήσω να μπει και το πουλέν μου, η Odette Yustman… Εκπληκτική “ερμηνεία” στο operation:endgame, ενώ περιμένω και τα And soon the darkness http://www.imdb.com/title/tt1391034/ και You again http://www.imdb.com/title/tt1414382/

Κι επειδή εδώ μιλάμε με επιχειρήματα

Δεν την ξέρω την από πάνω, και ούτε θέλω να την μάθω, όξω οι ανορεξικές… [-X

Μήπως πρέπει να μπεί στο poll και η Larissa Riquelme η οποία απασχόλησε πάρα πολύ τον κόσμο με το αν θα τα βγάλει εφόσον πάρει το κύπελλο η παραγουάη και και τελικά τα έβγαλε ούτως η άλλως μιας και το πήρε η Ισπανία…:roll:

Σ’αυτό το κινητό χρωστάει πολλα…:roll:
:lol::lol:

Σωστά τα επιχειρήματα σου…ψήθηκα:wink: :slight_smile: :!:

[U]Lisa Cazzulimi- Australia

http://www.youtube.com/watch?v=-scjTqxDwZ4&feature=related (1 μικρο βιντεο απο φωτογραφηση εσωρουχων)!

Sarah Mutch- Canada (για τους οπαδους του ξανθου)

+
http://www.youtube.com/watch?v=6B1955Bujko&feature=related( 1 μικρο βιντεο απο τη φωτογραφηση της για το ΜΑΧΙΜ)!

παω νοβιτσκι με τα 1000 :bow2:

δεν μιλαει δεν λαλαει , μπαινει ποσταρει τις θεες του , κ χανεται μεσα στη νυχτα σαν φαντομας

(χορρορ μαθε απο τον ντερκ την τεχνη , στανταρ τα χτυπαει 3-3 τα μωρα γιατι δεν ειναι φλυαρος κ δεν τις πολυλογιαζει οπως εσυ 8) )

[B]νοβιτσκι προτεινε 5 μωρα ρε για το 2010 poll[/B]

Πρωτη φορα τη βλεπω. Νομιζω πως ειναι κεραβνοβολος!!!

[SIZE=“5”]Lucy James[/SIZE]

23χρονο μοντέλο από την αγγλία.

[SIZE=“5”]Lucy Pinder[/SIZE]

26χρονο μοντέλο επίσης από την αγγλία.

Για την πρώτη Λούσυ δεν ξέρω,για την Πίντερ ξέρω ότι έχει ανακηρυχθεί η γυναίκα με τα καλύτερα ξέρετε-τι στο νησί…