Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Αη στο διαολο Σοφι.Τι μας τρομαζεις μεσημεριατικα ρε!!!

Είσαι κακιά σόφι κάπα,πήρες επίτιδες τις χειρότερες φώτος της για να μου τη πείς,ντροπή σου,πάω να πηδήξω απ’ το γκρεμό τώρα…:frowning: :frowning: :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα,αυτές οι φώτος δεν την αντιπρωσοπεύουν…αν είναι δες και τη ταινία,δεν έχει καμιά σχέση…

Εδιτ:τολκι,γιου αρ δε ντέβιλ…

Κι εσυ πηρες την καλυτερη.:stuck_out_tongue:
Δεν την εχω ξαναδει την τυπισσα αλλα απο τις φωτος ολες οσες ειδα, φαινεται ασχημη. Σορρυ.:-s

Περα απο την πλακα ο πυραμιδας θα μπορουσε να κανει καστινγκ σε θριλερ και σπλατερ.Θα εκανε τεραστια καριερα :smiley:

Γιατί,τι έχει η δικιά μου???:-s

Dina Mayer,έπαιξε στο Johnny Mnemonic,νομίζω το Braveheart,το Beverly Hills,το Starship Troopers,κτλ.

A,αυτη μαλιστα.Δεν σου λεει τσιουν τσαν τσονγκ οταν της λες καλημερα και δεν ειναι σκιτσο.

Πότε είπα εγώ ότι μου αρέσουνε οι κοπέλες σκίτσα???

Εκτος απο τις φουσκωτες κουκλες σου αρεσουν και τα σκιτσα???[-X [-X [-X [-X Ανωμαλε…:lol:

You’ve gone over the top…

Ειμαι πανω απο την κορυφη το ξερω δεν παει αλλο.

Παρεξηγιαρη

Καλά,ελπίζω να σε αποζημιώσω μ αυτές τις φώτος

όταν ντύνεται με σπόρτς αυτή η κοπέλα είναι απλά απίστευτη

Καλή είναι με σπόρτς, αλλά θα προτιμούσα να την δω χωρίς αυτά. :smiley: :smiley:
[SIZE=“1”]Μετα από ένα νορμάλ ποστ του πυραμίδα πιστεύω ότι τώρα έπονται τα χειρότερα… :lol: [/SIZE]

γιατι φοραει σουτιεν αυτη η γυναικα?

Δε λέω όμορφη η Keira, αλλα οι παραπάνω φωτογραφίες κάθε άλλο παρά κολακευτικές είναι…8O

Excuse ,e,αλλά τι το αρνητικό έχει στις παραπάνω φώτος?:-s

Ρε ήμαρτον, αυτή ειναι σκελετός #-o #-o #-o

Αίσχος… :thumbdown:

κανοντας ενα διαλειμμα απο την εργασια που κανω .

και θελοντας να δω αν κραζουν ακομα τον πυραμιδα (πραγμα που γηνεται ακομα :roll: ), ειπα να ποσταρω και γω καμια ηθοποιο:roll: …

η κοπελα λεγετε kirby Bliss και δεν ειναι πορνοσταρ … ειναι προσωπικη καυλα αυτη η κοπελα :smiley:

η μπαρμπι το σκασε.

Εχει κατι το Αναγεννησιακο στα χαρακτηριστικα της…:-k

προσωπαρα και μ΄*υναρα εχει :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: