Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

+1

Αλλα η κυρα γ@μ@ει και δερνει, και λιγα τα λογακια σας!

Τολκι, δεν το γλυτωνεις το ξυλο μου φαινεται…

o πυραμίδας είναι φίλος της σαύρας κ να μην τον πειράζετε σας παρακαλώ

Sarah Clarke - Nina Meyers από 24. Δεν μπόρεσα να βρω τπτ πιο σέξυ

απορριπτεται επειδη SPOILER 24 προδωσε τον θεο, τον ηρωα, τον πατριωτη, τον jack bauer!!!

:smiley: :smiley: Μόντε μου εσύ:D :smiley: είμαι τόσο συγκινημένος που έχω σχεδόν πιστέψει ότι η Σκάρλετ είναι όμορφη:lol: :stuck_out_tongue:

Σωστό σε βρίσκω…

Ντροπή,ολόκληρος μοντ να διαχειρίζεσαι τόσο άπληστα την εξουσία σου…τι άλλο να πώ…[-X [-X

πυραμίδα πες κάτι καλό άμεσα για την σκάρλετ γιατί θα σε στείλω μαζί με τον αδερφό σου

Παιδια σου λεει μετα…

η Σκάρλετ είναι θεά με θ κεφαλαίο,να ένα τέτοιο [SIZE=“4”]Θ[/SIZE].Είναι απίστευτα χαρισματική,έξυπνη και πραγματικά όταν ο Θεός δημιουργούσε το κόσμο πρέπει να κράτησε ότι πιο όμορφο για τη Σκάρλετ.Αν πραγματικά δεν πιστεύετε στο Θεό,απλά κοιτάχτε τη Σκάρλετ.Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος να μας φροντίζει όταν βλέπουμε μια τέτοια γυναίκα να κυκλοφορεί αναμεσά μας?

Όσοι δεν λατρεύουν τη Σκάρλετ να καούν στη κόλαση,να ακούνε Βανδή για πάντα,να μυρίζουν βρώμικες κάλτσες και σάπια αυγά,να μην μπορούν να παίξουν Pro ποτέ,να τους χαστουκίζουν τεράτια Ούρουκ-Χάι,να τους γαργαλάνε στις πατούσες και να περάσουνε όλη ην αιωνιότητα κάνοντας έρωτα με την Ολ Μπράιτ.

Ελπίζω να σε κάλυψα μοντε και να μην πάω με τον αδερφό μου…

Λοιπον αυτη οντως δε βλεπεται στη μουρη. Αλλα απο το λαιμο και κατω λεει αρκετα, απο τα μεγαλυτερα (φυσικα) βυζια που εχω δει σε ηθοποιο…

Γιατι; Τι σας εκανα; Γιατι να μυριζω βρωμικες καλτσες;:frowning:

Κανατε το σοφι να κλαψει ρε αλητες???

εξασφάλισες παντοτινή ασυλία…

H ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ

Γιατί δεν μετονομάζετε το thread σε “Το τραγούδι του μπάζου” για να μην βγαίνετε και off topic? Οι τελευταίες σελίδες ήταν ελεεινές.

Γινε συγκεκριμενος γιατι μας προσβαλλεις.:frowning: :stuck_out_tongue:

είστε όλοι για τον πέουλα,η καλύτερη γκόμενα είναι το μωρό μου,

(βέβαια τίποτα δεν συγκρίνετε με τη Monica Bellucci:D )

Συμφωνω οτι η καλυτερη ολων ειναι το μωρο σου!!!:smiley:

Με βάζεις νυχτιάτικα να ψάχνω αλλά δεν βαριέσαι. Θα αναφερθώ επιγραμματικά.

Σκάρλετ - χάλια, σαν πλαστική (ίσως απ’ τις πολλές πλαστικές :p)
kirby Bliss - συμπαθητική απλά, αλλά μοιάζει ψεύτικη
Sarah Clarke - δεν μπορώ να γράψω κάνω εμετό
Keira - εντάξει λίγο έλεος, χάλι μαύρο
Dina Mayer - απλά συμπαθητική, ούτε κρύο, ούτε ζέστη
Romane Bohringer - την πόσταρε ο πυραμίδας και αυτό τα λέει όλα, το μπάζο
και αυτή η αυστραλέζα που έλεγε ο tolkki - τι σκατομούρη είναι αυτή? δημόσιος κίνδυνος

Συμπέρασμα:
τόσες σελίδες και μία όμορφη ηθοποιό δεν έχετε ποστάρει ακόμα.

Νταξει μλκ, δεν εχεις γουστο…[-X

Λυπαμαι…