Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Mιλάει ο άνθρωπος που είπε την Μπελούτσι μπάζο! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Φίλε ούτε καν να γράφεις δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται εδώ.

Νιχιλιστ ειπες αθλιες την Λιζ Χαρλευ και την Κιρα ε. Μονο και μονο για την Σκαρλετ ομως στα συγχωρω. :stuck_out_tongue:

Δεν τις είπα… γεννήθηκαν! Blame god (η τον κακό πλαστικό χειρούργο).

Γι αυτες που ποσταρα εγω ομως δεν ειπε λεξη!

Αγαπάμε Ελλάδα. Και απ’ τις περισσότερες ξένες που ποσταρίστηκαν είναι καλύτερες. Δεν ισχύει στο σύνολο τους όμως ε… μην παίρνεις θάρρος! :stuck_out_tongue:

Βασικα ουτε εμενα μου αρεσουν ολες που ποσταρα. Ομως για Κλαουντια Καρντιναλε (κυριως) και Σαλμα Χαγεκ δεν πιστευω να υπαρχει αντιρρησις, α?

Καμία! 8)

Μα είναι μπάζο!!!

Σόφι κάπα,εσύ εξαιρίσαι απο τη θέση αυτών πο θα υποφέρουν τα πάνδεινα:p

Ελεος :papas: ρε μην τα λες αυτά θα πέσει φωτιά. Όχι μπάζο η Μόνικα έλεος. Καποιος να βάλει πάλι τις φοτο.

είμαι σαβουρογ@μης και με αρέσουν τα μπάζα.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Αν η Μπελουτσι δεν επαιζε σε τσοντες να δουμε αν ειχατε την ιδια γνωμη:roll:

Δε νομίζω ότι οι τσόντες αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση κάποιου… :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Εκτός βέβαια και αν βλέπει πολλές… 8) 8)

Η Μπελουτσι εκπεμπει τετοια σεξουαλικοτητα που και σε παιδικη ταινια να επαιζε θα κολαζε τους παντες.

Παμε μια ελληνιδα που βρισκω προσωπικα πολυ γλυκια κι ομορφη. Μαιρη Ακριβοπουλου.

έχει παίξει σε τσόντα η Μπελούτσι??:-k

Αντε γεια ομως…

Δεν εννοω τσοντες, νταξει, σε καθε ταινια τη βλεπεις γυμνη… Επηρεαζει οσο να 'ναι

Κάντε ban στον freedom και δώστε ένα βραβείο στη sofi! ΤΕΛΟΣ!

Νταξει, κανεις δεν μ’αγαπαει :frowning:

Αντιο ακαρδε κοσμε…

Ω σοφικαπα έχεις δίκιο εσύ! Αυτή δεν είναι που κατέβαινε με το πασόκ? :-k

Οποιος λεει μπαζο την Μπελουτσι πρεπει να επισκεφτει τον οφθαλμιατρο του λιαν συντομως.Μετα να παει σε ψυχολογο-ανδρολογο να κοιταξει γιατι η θηλυκη του πλευρα ειναι τοσο εντονη τελευταια.