Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

παιρνω πασα για να βαλω τη μεγαλυτερη γκαβλα που περασε ποτε απ τα ιντερνετς γαμω την τσεχια

[SPOILER]

[/SPOILER]

τετοιος εισαι.

correct

ετσι η δεσποινίς caprice

Υπάρχει τέτοιο πλάσμα?8O

Πω ρε μαγκα μας αναστατωσες βραδιατικα:roll:

Προτιμω δεκαδες πορνοσταρ απο αυτην :stuck_out_tongue:
Και σιγουρα την Liz Vicious.

βλεπω ποστ νοβιτσκι ερωτευομαι και ακολουθουν 2 σελιδες με ροναλντινιο για να κρυφτει το τσουτσουνακι μου μεσα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΜΥΘΙΚΟ ποστ Βαγγελη

λωλ, ΤΙ ΛΕΕΙ
Δεν συγκρίνεται καν η φατσάρα της άλλης με αυτή τη μουργέλα που είναι σαν ζόμπι.

Τώρα σε κασκαντερικά δεν ξέρω.

υπάρχει άνθρωπος(οκ αντρας) που θα πάρει στα σοβαρά το τσόλι την Vicious? Αυτή ακόμα και σαν πορνοσταρ είναι fail.

…έλα ντε…υπάρχει:roll:

…δεν λες τίποτα…φούντωσα:oops:
:):!:

Λολ, πιο κοινοτυπη φατσα απο την μινι Τσεχα πεθαινει. Μονο για παγωτο θα ηθελα να την παω και μετα στη μαμα της.
Λιζ Βισιους καυλα απολυτη λεμε, και οχι, δε μιλαμε για τα κασκαντερικα, σαν πορνοσταρ ειναι βαρετη.

Άλλη μια καμμένη βραδιά.Θυμήθηκα αυτήνα…ήταν η πιο spicy απο τα πικαντικα κοριτσια :stuck_out_tongue:

καμμενιά

^ούτε καν…
γενικά οι spice girls δε φημίζονταν και για την ομορφιά τους (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα), αλλά η πιο spicy ήταν η victoria beckham. πείτε την ξινή, ξενέρωτη, ό,τι θέλετε τέλος πάντων, μου άρεσε όμως η αύρα της. εξέπεμπε κάτι το αριστοκρατικό που μου κάνει. συν ότι είχε την καλύτερη κόμμωση απ’ όλες. #pestenamefate

καλά σε γάμαγε η sporty spice

οι αφέλειες της πάνε αρκετά μπορώ να πω, αλλά γενικά μου έβγαζε κάτι το αντρουά.

οι Αγγλιδες γενικα δε φημιζονται για την ομορφια τους,αλλα ο συνδυασμος των συγκεκριμενων τεσσαρων ηταν οντως spicy.Παιζει να σαι και ο μονος ομως ρε horror που προτιμαει την ξινομουρα-σνομπ [SPOILER]να μη πω τπτ αλλο:p[/SPOILER]ξιλαγκουρωκαλαμακι Victoria…αλλα ενταξει,γουστα ειναι αυτα.Κι εμενα η sporty scice μ’αρεσε περισσοτερο…Mel C ωρε! [SPOILER][/SPOILER]και ειναι η μονη που ειχε πραγματικα καλη φωνη κ μπορεσε να σταθει μονη της για πιο πολυ.

1. Diana Morales - Spain

2. Arianny Celeste- USA

[SPOILER]

[/SPOILER]

να τελειώσει αυτό το παραμύθι πάντως. μια χαρά είναι οι αγγλίδες, και σίγουρα καλύτερες από τις δικές μας.
anyway, εμένα μ’αρέσει αυτό που πολλοί μπορεί να θεωρούν ως σνομπ. το ξέρω, είμαι περίεργος, αλλά το βρίσκω sexy…

και αν και δεν είναι το πρότυπο γυναίκας που μ’αρέσει, στο στυλ της sporty spice η cat power είναι μίλια μπροστά.

[SPOILER]
[/SPOILER]