Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

συμφωνω με χορορ στο οτι οι αγγλιδες ειναι ωραιες , το μυστικο ειναι να τις σκεφτεστε ως βρετανιδες

παντως μετα απο τα τελευταια ποστ , ευτυχως που υπηρξε το σποιλερ του νοβιτσκι

Novitski ειναι παντα πολυ ωραιες οι γυναικες που βαζεις αλλα, χωρις παρεξηγηση…δεν ειναι ηθοποιοι/τραγουδιστριες,τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες.Υπαρχει thread για μοντελα :wink: πιστευω κολλαει καλυτερα εκει.

θα αμολήσω τον φανταστικό(κυριολεκτικά) σκύλο μου να σας φάει…οι αγγλιδες είμαι μια χαρά,.!

…κερδίζει η Αμερικάνα, με διαφορά στήθους:):!:

Νταξει στανταρ ειναι φεηκ,αλλα στον πουτσο μας,εμεις φανταζομαστε οτι ειναι η Blake Lively.

[SPOILER]

[/SPOILER]

έλεγα να τις ποστάρω κι εγώ, αλλά τις βρήκα too much. τελικά δεν άντεξες. :stuck_out_tongue:

αυτή είναι πάντως. μπορεί η ίδια και οι κύκλοι της να το διαψεύδουν, αλλά πέραν της ομοιότητας, έχει επιβεβαιωθεί και από πολλούς. :country:

και για να μη θεωρηθεί αυτό το post ανούσιο, πάρτε κι ένα link από αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή:

[U]http://blktights.tumblr.com/[/U]

για οσους γουσταρουν σακιρα ας δουν το νεο της βιντεο κλιπ… :smiley:

http://cosmo.gr/Celebrities/327221.html

erin [SIZE=“5”]cummings[/SIZE]

ζέστα

α ναι,η γυναικα του Σπαρτακους.Ωραιο γκομενακι :stuck_out_tongue: Ειχε κι αλλη μια ωραια εκει.Χμ :-k θα τη βρω.

edit: I found her! Η γυναικα του Varo

και με κοκκινο μαλλακι

Πρεπει να τρεξω να μαζεψω το σαγονι μου με Εrin Cummins και τη φωτο που ποσταρε η Angel με την Mel C.
Πανω που πηγα να στηριξω στο οτι η Geri Haliwell ηταν πολυ μωρο και ακομα κρατιεται αξιοπρεπως, ποσταρε αυτη τη φωτο της Mel C και αναθεωρησα.
Γενικα οι Αγγλιδες εχουν αυτο το τσουλε, και ενα καπως περιεργο γουστο στο ντυσιμο κατα τη γνωμη μου, αλλα εχουν προσωπο που κανει μπαμ οτι ειναι αγγλιδες. Εχουν πολυ ωραια χαρακτηριστικα.

1/10. Είναι να πετύχεις σωστή αγγλίδα. οι 9/10 ούτε για διακόσμηση.

μιλάς εκ πείρας?

σαφώς. πως αλλιώς θα μιλούσα?.

Η Erin στη φωτογραφία με το γιαλάκι, τα σπάει:):!:

Hungary

1.viktoria metzker

Μελαχρινη:

Ξανθια:

[SPOILER]

[/SPOILER]

2. Bodi Sylvi

[SPOILER]

[/SPOILER]

NOWITZKI παιξε καλα σημερα ε!!!

Δε με τρελαινουν οι συγκεκριμενες Ουγγαρεζες, αλλα θεωρω οτι η Ουγγαρια εχει τις πιο ωραιες γυναικες στον κοσμο, ισως μαζι με τις Ελβετιδες και τις Σερβες. Εγω απο Ουγγαρια θα εβαζα τον καλυτερο κωλο της χωρας, που ανηκει στην Sophie Sweet. Η Erin Cummings εννοειται τα σπαει, ισως απο τις καλυτερες στο τοπικ, την εχω και στο τουητερ αλλα δεν εχω καταφερει να βγω ραντεβου μαζι της ακομα. Αμερικανες επισης στηριζουμε.

Ο κωλος που ελεγα

[SPOILER]

[/SPOILER]

τζιζας

Από σήμερα σ’ αγαπάω. ΞΕΡΕΙΣ γαμώ το μουνί της Αφροδίτης που θα λέγανε και στον Σπάρτακο.

Για όσους ΔΕΝ ξέρουν, ας πάρουν αυτό το θεϊκό πλάσμα κι από μπροστά.

Και γενικά τί να πεις για την ευλογημένη χώρα των Μαγυάρων. Και μόνο για Sophie Moone/Eve Angel/Monica Sweet την αγαπάμε.

Καλυτερα να το αφηνες στον κωλο ρε Γρακχε. Ωραιος ειναι.

8O8O8O

8O8O ΝΟΤ.