Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Οσο δεν μου αρεσει στις 3 πρωτες τοσο μου αρεσει στις 2 τελευταιες!!

[B]Simone Simons[/B]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Ναι ρε Neniel!!

Πω! Αυτή η Simone μου βγάζει κάτι το μαζοχιστικό

Κάτι να σε μελανιάσει από τα βυζοσκάμπιλα ένα πράγμα

Για την Kari ας πούμε απλά και τίμια ότι έχει φωνάρα.

Το κόκκινο μαλλί φταίει νομίζω Deckard.

Και γενικά το όλο στήσιμο

Και παιζει να εχει ξαναμπει 123456789 φορες, σε λιγο θα μπει καποιος να ποσταρει και Μπελουτσι

Εδώ κανονικά κλειδώνει το θρεντ.

Ε βαλε και τη σωστη φωτο :stuck_out_tongue:

Αυτή η γυναίκα όσες φορές και να ποσταριστεί, δεν βαριέσαι να την κοιτάς, ΠΟΤΕ!!!

εκτος κ αν εισαι αυτος που την εχεις στο κρεβατι σου καθε βραδυ!!!:slight_smile:

Και από πότε είναι κακό να ξαναποστάρονται μερικές ωραίες;
Αν ενοχλείσαι τόσο πολύ βέβαια μπορείς είτε να μην ανοίγεις τα spoilers [ήξερες ήδη τί θα δεις] είτε να κάνεις report :wink:

Σιγα μη καταθεσω και μηνυση

Edit και χωνω 2 random κοριτσακια, εχουν παιξει μονο σε χαζομαρουλες, αν εξαιρεσεις την εμφανιση της δευτερης στο School Of Rock, ως νιανιαρο βεβαια.

Emma Roberts, 20 χρονωνε

Miranda Cosgrove , 18 χρονωνε

Βλεποντας την πρωτη απορησα λεγοντας πως εβαλε το σοφικ ωραια γκομενα, αλλα μετα το φτιαξε βαζοντας τη δευτερη… #-o

H πρώτη είναι πολύ γλυκιά, έπαιζε στο It’s kind of a funny story αν δεν απατώμαι αλλά την έκανα πιο μικρή.

Πρόσεξες όμως την κατάληξη. 8)

Θεά.

Αμάν ζημιά.

Ρε γαμημένε σαμποτέρ, μια ζωή να καταστρέφεις το θρεντ μετά από ποστ Νοβίτσκι για να μας ρίξεις στη μάπα τα σκατόμπαζά σου. Δε μπορώ άλλο, σ’ έχω βαρεθεί. Κηρύσσω την έναρξη διαδικασίας συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών για να απαγορευτεί η είσοδος στο θρεντ στον μπαζολάγνο.

Μια χαρα ειναι κι οι 2 οι κοπελιτσες και σκαζμος μην φωναξω την Τορι Σπελινγκ.

>>[B]κλικ[/B]<<

Λοιπόν, μια χαρά είναι αυτές που πόσταρε η sofi-k. Ειδικά η Cosgrove, την οποία άργησα λίγο να συνηθίσω στο iCarly επειδή την είχα γνωρίσει μικρή από το School of Rock, αλλά είναι πολύ όμορφη κοπέλα.

Λίγη [SIZE=“5”]Summer Glau[/SIZE] για το καλοκαίρι.

plus video:

http://www.youtube.com/watch?v=AdXmuJ8qujg

[B]Sofi[/B] η δευτερη κοπελιτσα που ποσταρες,η Miranda, είναι η ιδια που παιζε στο school of rock το σπασικλακι που ηταν η απουσιολογος; 8O ομιτζι αν ειναι η ιδια…εχει γινει κουκλαρα,αν και φαινεται 20κατι,κατι με το βαψιμο,το ντυσιμο,το φωτοσοπ και το σταριλικι γενικα.
Οσο για την κορη του Κομπεην που ειδα πιο πριν,αν εξαιρεσεις τις ματαρες,δε μ’αρεσει καθολου και θεωρω πως η φωτογραφιση ηταν πολυ πολυ φτιασιδωμενη και ετσι δεν φαινεται πως πραγματικα ειναι.Οπως και να χει,νομιζω πως η αθλια μανα της-που η λεξη μανα δεν της πρεπει-την εχει κανει ολιγον τι σαν τα μουτρα της,σα φτηνη π***να και απο τα 16-17 φαινοταν σαν 25+
πριν λιγο καιρο ηταν ετσι[SPOILER][/SPOILER] δε μπορει να μεταλλαχτηκε.ΟΚ καποια κιλα σιγουρα εχει χασει,νταξ της εχουν τονισει και τα χειλια να φαινονται σαρκωδη ενω κανονικα δεν εχει,αλλα δε μπορει απο ασχημουλα χοντροντάντα να εγινε ξαφνικα τετοια κουκλαρα (ή μπορει;)