Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

πριν

μετά

Βρείτε τις διαφορές !!:stuck_out_tongue:

Ναι αυτο το σκατουλι ειναι :slight_smile:

Αν μπορεί λέει… Βασικά οι φωτογραφίες που ποστάρετε είναι από το 2009 και νωρίτερα. Σταδιακά έχανε αρκετά κιλά. Θα συμφωνήσω πάντως ότι αν και είναι όμορφη, η μάνα της την έχει κάνει λιγάκι καχέκτυπό της.

Να πούμε πάντως για τη Miranda Cosgrove ότι συμμετείχε στο τρομερό βίντεο των Best Coast για το ‘Our Deal’, παρέα με τη 14χρονη Chloe Moretz που πλέον δείχνει άνετα 3-4 χρόνια μεγαλύτερη.
Δείτε το βίντεο, είναι καλό:

[B]κλικ[/B]

[SPOILER]Έπρεπε με κάποιον τρόπο να το ποστάρω. :P[/SPOILER]

Να πουμε για την Cosgrove οτι δεν εχει καμια θεση εδω περα, κρατηστε την στις καρδιες σας οι θαυμαστες της.

Σε αλλα νεα, ανετα παντρευομουν, με πληρη επιγνωση του τι σημαινει αυτο:

Κάτι μου λέει ότι όσο μεγαλώνει θα γίνει και πολύ γκομενάρα η μικρούλα Choe Moretz…

LOL τι?

Παιδεραστες. 8)

18 χρονών είναι η Cosgrove ρε. Τι παιδεραστές? Τη Moretz τη βλέπω σαν τη μικρή μου cool αδερφή.

Το βίντεο των Best Coast το ποστάρω επειδή βρήκα ευκαιρία, γιατί είναι το βίντεο της χρονιάς και μόνο εδώ θα μπορούσε να το δει κάποιος. :stuck_out_tongue:

On topic, ο 4ος κύκλος του True Blood είναι ο καλύτερος της σειράς.
Ένας από τους λόγους είναι η [SIZE=“5”]Janina Gavankar[/SIZE].

Τι λες τωρα;;;8O8O8O Τρελο μωρο.Μαλλον θα αρχισω να βλεπω true blood :slight_smile:

μα τι πηδανε πια αυτοι οι βρυκολακες

:lol3::lol3::lol3:

+1:!:

[B]Amanda Seyfried[/B]…

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

…please aknowledge my existence and marry me. Thanks

Aχ:oops::oops:

ρε horror απ’οσες θυμαμαι να εχεις ποσταρει,ολες ειναι μια και μια [SPOILER]για τα μπαζα:p[/SPOILER] ειδικα αυτη η τελευταια σαν τραβεστι ειναι,τρομαξα.Χωρις παρεξηγηση,ε. :slight_smile:
Alucard,ομορφη :smiley: θυμισε μου που εχει παιξει γιατι θα σπασω το κεφαλι μου
Μιας και βαριεμαι πολυ και πριν λιγο καιγομουν με βιντεακια απο την Ζινα [SPOILER]ναι,τοοοσο πολυ βαριομουν:p[/SPOILER] ειπα να τη βαλω να χαρουν και λιγο τα αγορακια του φορουμ,κατακαλοκαιρο.Προσωπικα την βρισκω καπως παγωμενη γυναικα αλλα ρε παιδι μου οπως και να χει βγαζει κατι το εκφυλο,κατι το γκοθοσεξι και οπωςδηποτε ασχημη δεν την λες,ακομα και τωρα που γερναει θεωρειται milf (βλεπε spartacus)

[B]Lucy Lawless[/B] μονο μια φωτογραφια…και θανατερη :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Στο Dear John και την Κοκκινοσκουφιτσα την εχω δει εγς. Δεν ξερω αν σου θυμισα τιποτα :stuck_out_tongue:

Οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά έχεις κακή αισθητική…

Η Amanda Seyfried κανονικά θα μ’άρεσε, αλλά έχει παίξει σε τόσο ΑΘΛΙΕΣ ταινίες που κάπου μου τα χαλάει.

ε τοτε την θυμαμαι απο το τρεηλερ,γιατι την ταινια δε πηγα να την δω :stuck_out_tongue:

Τη λένε [B]Shailene Woodley[/B], είναι Αμερικανίδα, είκοσι χρονών και πρωταγωνιστεί στο [B]The Secret Life of the American Teenager[/B]. H σειρά είναι ολίγον τί ‘‘αμερικανιά’’, αλλά δε μαμιέται…να περνάει η ώρα. Η κοπέλα αυτή πάντως μαρέσει πολύ είναι γλυκιά και η ηλικία της πιστεύω!

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]