Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

αν σβησεις τις τρεις πρωτες,βλεπεται :stuck_out_tongue: (ειδικα στη δευτερη :?)

Ναι, μάλλον… η δεύτερη την αδικεί… Κατά τ’άλλα, δεν είναι καμιά κουκλάρα, σέξι, ντίβα… αλλά μαρέσει γιατί είναι γλυκιά και κοριτσάκι! Έχει και καλύτερες φωτογραφίες πάντως ! Στη σειρά μαρέσει πολύ, η σειρά δε λέει τίποτα βέβαια… είναι καλή όταν βαριέσαι και όταν δεν έχεις διάθεση να δεις κάτι ‘‘βαρύ’’… στο θέμα τώρα, έχει ωραία πόδια και ωραία μαλλιά! :slight_smile:

επειδη κλαιει συνεχεια την εβαλες ;

Αυτό είναι!

Και η επόμενη που θα ποστάρω στο ‘‘κλασσικές ομορφιές’’ θα ναι η Μάρθα Βούρτση!

Ευκαιρία ψάχνεις εσύ! Ε, μην κοιτάς που έτυχε στη μία να ναι λίγο λυπημένη. Στη σειρά πάντως είναι νορμάλ κοπέλα!

σε ολα τα τρειλερ την βλεπω να κλαιει και να μην εχει δοντια

Ρε μία χαρά δόντια έχει η κοπέλα -μικρά βέβαια για αυτό μπορεί να μην τα βλέπεις. :stuck_out_tongue:
Τί ήθελες; Να χει τίποτα χαβλυόδοντες; :-s Στα τρέϊλερ είναι ολίγον τί κλαψιάρα -και στη σειρά- αλλά κυρίως στην πρώτη σεζόν, που είχε μείνει (15 χρονών) έγγυος. Χμ, δεν πρόσεχε. :stuck_out_tongue: Τώρα, έφτιαξε, δεν κλαίει συνέχεια και αν δεν το λεγες ούτε που θα μου πέρναγε απ’το μυαλό(ουδέν σχόλιο).

αν δεν ποσταρει ο Nοβιτσκι… :stuck_out_tongue:

Silent όταν θα είναι να ποστάρεις τέτοια… μνιεχ… πράγματα, να μας προειδοποιείς. Τα σπόιλερ δεν είναι αρκετά.

Α, να σας πώ! Εμένα μ’αρέσει εντάάάάάξει; γκε γκε; :stuck_out_tongue:

Εσείς τις θέλετε ψηλές κορμάρες (ξερακιανές δηλαδή) και μοντέλες γενικά! Γιατί δεν πάτε να ποστάρετε στο θρεντ για μοντέλες; Α, και μένα μαρέσουν οι μικρές, ναζιάρες και γούτσου-γούτσου! Υπάρχει πρόβλημα; :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, τί να λέμε τώρα; Τα χουμε χιλιοπεί παιδιά αυτά, μην τα ξαναλέμε! Εμένα μαρέσει τρελά η Μόνικα, όπως θα χετε διαπιστώσει κάποιοι! Και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά ακόμα και τις μοντέλες του Νοτβίσκι (τις περισσότερες τουλάχιστον) τις πατάει χάμω!!! Μία ξανθούλα Κολομβιανή, μία Elizabeth…πολύ κουκλάρα και μία μελαχρινή με καρέ και κατάλευκη επιδερμίδα που χε ποστάρει ο Χόρρορ, για μένα το τοπ3!!! Ανετότατα…

Πώς τα καταφέρνω πάντως να πηδάω από το ένα θέμα στο άλλο; :expressionless:

:lol: γράκχε,είπα να μην απαντήσω και φανώ κακιά,αλλά με κάλυψες πιστεύω.Στις γυναίκες έχω καλό γούστο,με παραδέχομαι,καλύτερο απ’ό,τι έχω στους άντρες μερικές φορές :stuck_out_tongue: Περιμένουμε Νοβίτσκι να βαλει κανα μοντεεε…εχμ γκουχ γκουχ καμια ηθοποιο-τραγουδιστρια εννοω, να στανιαρει λιγο το thread :stuck_out_tongue:

εφαγα φλασια

προσοχη

και δυο μπονους

περιμενω να δω ποιοι θα κραξουν

Οκ, rock/metal φόρουμ είναι, και έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να ποστάρουμε τη γυναίκα που αρμόζει πλάι στον πολεμιστή με το γούνινο σορτσάκι και τα λάδια, αλλά σε θέμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ παραδέξου το, πολλά posts εδώ μέσα φλερτάρουν με το κιτς.

Το εύκολο είναι να ποστάρω εικόνες σαν αυτές:

[SPOILER]

[/SPOILER]

…αλλά κάποιος πρέπει αν κρατήσει ένα επίπεδο εδώ μέσα. 8)

Είστε κακοί πάντως ! Με πληγώσατε ! [-X

Εσύ Γράκχε το νου σου, γιατί θα μπω στο προφίλ σου καμιά ώρα και θα ποστάρω μνιεχ…ε γυναίκες εννοώ ! Χαααα… :stuck_out_tongue:

JTN ωραια η βυζουληθρα αλλα τουλαχιστον στις 2 πρωτες φωτο, μονο αυτα τη σωζουν απο τη μαπα που εχει.

Horror η δευτερη που ποσταρες μπορει να ειναι ξεκωλακι αλλα ειναι και πανεμορφη ε. Μη λεμε οτι θελουμε.

Και αυτό επειδή την πόσταρα εγώ. :wink:

Έχουμε [SIZE=“5”][COLOR=“Pink”]Daisy Lowe[/COLOR][/SIZE] για το Playboy Σεπτεμβρίου…

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Και φυσικά μην ξεχνάμε και αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=t0F15XRzscQ

Χορρορ εισαι θεος!Την ειχα πετυχει τη φωτογραφηση,αλλα ξεχασ ανα την ποσταρω!απιστευτη η Lowe.

ΡΕ JTN ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ:!:

Τι πράγμα είναι τούτο;;!!8O8O8O

• 1000 μου εφυγε το σαγονι σου λεω!!!

Την ειχα βαλει κι εγω και ειχα φαει μινι κραξιμο απο μερικους τυφλους μαλλον.
Βεβαια υπαρχει κοσμος απο οτι βλεπω που κρινει απο τις ταινιες που εχει παιξει :!:

Να μεινει αυτη η σελιδα στην ιστορια, εβαλε ο χορρορ ωραια γυναικα… την Daisy Lowe

Ρε horror τοσο καιρο γιατι δεν εκανες τετοια ποστ? Επιτηδες το κανεις να θολωνεις τα νερα? Αυτο ειναι σωμα. Δεν ξερω αν το βυζι ειναι φυσικο αλλα ειναι πολυ πιο ωραια απο την αλλη του JTN με τις μπετονιερες στο θωρακα. Δες πλασμα…