Ο Νοβίτσκι δουλεύει για το Playboy και χρησιμοποιεί πολλαπλά ακάουντ σε άπειρα φόρα για να τσεκάρει ποιες από τα πουλέν του έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση και να τις προωθήσει. Ή μάλλον, δεν είναι ένας άνθρωπος, είναι μια ομάδα ανθρώπων.
Ο Νοβίτσκι έχει ένα εργοστάσιο όπου φτιάχνει γκόμενες όπως ο Γουίλι Γουόνκα φτιάχνει σοκολάτες.
Ο Νοβίτσκι δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα rogue ηλεκτρονικό πρόγραμμα σαν εκείνο με το οποίο ο Αλ Πατσίνο φτιάχνει τη Simone που απλά φτιάχνει γυναίκες από πίξελς κατά βούληση.
Εγώ στηρίζω το #3.
[SPOILER]Σόρι για το μικρό οφφτόπικ, αλλά τόσο καιρό πια βλέπω βλέπω θα 'σκαγα αν δε το 'λεγα!!:p[/SPOILER]
Μα γιατί να περιμένεις μέχρι να ποστάρει? Στη θέση σου θα πήγαινα ΤΩΡΑ στο περίπτερο της γειτονιάς μου για να πάρω το νέο τεύχος του Playboy. Άσε που έτσι θα δεις και πρώτος τι θα ακολουθήσει εδώ!
Πλέον μπορώ να δηλώσω ότι η Romola γι’ Αγγλίδα είναι θεά. Και για γυναίκα γενικότερα ομορφούλα. Η μελαχρινή ΟΧΙ, η άλλη οκ, cory-paste απ’ τις 50 προηγούμενες.
[SIZE=“3”]Shannyn Sossamon[/SIZE] γαμώ, επειδή θέλω να δω και κατιτίς αλλιώτικο, δε με νοιάζει αν δεν εκτιμήσετε: