Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Λοιπόν, τρία ενδεχόμενα:

1. Ο Νοβίτσκι δουλεύει για το Playboy και χρησιμοποιεί πολλαπλά ακάουντ σε άπειρα φόρα για να τσεκάρει ποιες από τα πουλέν του έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση και να τις προωθήσει. Ή μάλλον, δεν είναι ένας άνθρωπος, είναι μια ομάδα ανθρώπων.

2. Ο Νοβίτσκι έχει ένα εργοστάσιο όπου φτιάχνει γκόμενες όπως ο Γουίλι Γουόνκα φτιάχνει σοκολάτες.

3. Ο Νοβίτσκι δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα rogue ηλεκτρονικό πρόγραμμα σαν εκείνο με το οποίο ο Αλ Πατσίνο φτιάχνει τη Simone που απλά φτιάχνει γυναίκες από πίξελς κατά βούληση.

Εγώ στηρίζω το #3.

[SPOILER]Σόρι για το μικρό οφφτόπικ, αλλά τόσο καιρό πια βλέπω βλέπω θα 'σκαγα αν δε το 'λεγα!!:p[/SPOILER]

Απλώς ξέρει να παίζει μπάλα σε κορυφαίο επίπεδο8)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

[-Xhttp://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110422085033/anegkyklopaideia/images/3/32/Miss-piggy-poses-for-playboar.jpg

:dizzy::dizzy::dizzy::vibrate:[-X

Και γαμώ, ακριβώς στα γούστα μου

πω τι ηθελα και μπηκα?εγκεφαλικο η τελευταια8O

Ειχα καιρο να μπω εδω, αλλα

Καλησπερα.

[SIZE=“5”]Romola Garai[/SIZE]

Αγγλίδα ηθοποιός.

Προσέξτε να τη βγάλετε κι αυτή μπάζο ε.8)

Εντάξει, πλάκα μας κάνει ο Horror, δεν εξηγείται ρε παιδιά. :stuck_out_tongue:
Novitski ποσταρε ΤΩΡΑ.

Μα γιατί να περιμένεις μέχρι να ποστάρει? Στη θέση σου θα πήγαινα ΤΩΡΑ στο περίπτερο της γειτονιάς μου για να πάρω το νέο τεύχος του Playboy. Άσε που έτσι θα δεις και πρώτος τι θα ακολουθήσει εδώ!

Melinda Poznik ? Hungary

Luiza Rickert- Brazil

[SPOILER]

[/SPOILER]

ZERO GRAVITY CORPORATION

Επισης μια χαρα ειναι η τυπισσα που εβαλε ο χορρορ, μην τον κραζετε μονο επειδη ειναι ο χορρορ, πολυ προβλεψιμο.

ελεγα να τη μπω στον χορρορ…αλλα ο novitski εκανε ολη τη δουλεια

Δόξα στους Μαγυάρους

Κάθε φορά που βλέπω ποστ Νοβίτσκι θέλω να παντρευτώ! τέλος!!!

Γεια σου ρε Novitski αρχοντα!!!:D:D:D

Ήρθαμε στα ίσα μας!

Μεταλάδες είστε.

εμένα μου άρεσουν και αυτές του Novitski και αυτές του horror πάντως :stuck_out_tongue:

Πλέον μπορώ να δηλώσω ότι η Romola γι’ Αγγλίδα είναι θεά. Και για γυναίκα γενικότερα ομορφούλα. Η μελαχρινή ΟΧΙ, η άλλη οκ, cory-paste απ’ τις 50 προηγούμενες.

[SIZE=“3”]Shannyn Sossamon[/SIZE] γαμώ, επειδή θέλω να δω και κατιτίς αλλιώτικο, δε με νοιάζει αν δεν εκτιμήσετε:

[SPOILER]

[/SPOILER]