Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Η δευτερη φωτο θα με στοιχειωνει για παντα…
Γιατι ρε domino?

Στη δευτερη φωτο μονο πρεζακι οκ.
Γενικα ειναι γαματη αλλα με μακρυ μαλλι ε.

Ασταλδε αν θες να παντρευτεις αυτες που βαζει ο νοβιτσκις, κατι κανεις λαθος.

Αυτηνα θελω να την παντρευτω.Ναι.

Θα πηδηχτω απ’το παραθυρο. [B]ΤΙ ΛΕΤΕ??[/B]

και με κοντο και με μακρυ την αρραβωνιαζομαι για κανα μηνα

‘‘Στρίβειν Δια Του Αραβώνος’’ έτσι:lol: :slight_smile: :!:

Ανεβήκατε στην εκτίμησή μου παιδιά μου.=’)

κοντο μαλλι. <3 ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΟΜΙΝΟ

καλά η domino έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς κακόγουστους εδώ μέσα. Gz!

με κοντό μαλλί, η τύπισσα μοιάζει και στην ίδια την domino :-s :-s

^
Όντως! Κι έλεγα ποιά μου θύμιζες ρε ντόμινο :wink:

Ασχήμια και κακό όμως η τύπισσα ε,πραγματικά όμως.

Μακρια απο μας η Σοσαμον, τετοιες γουσταραμε οταν ημασταν 12, γιατι κι αυτες τοσο ηταν. Ομορφη η κοπελα του χορρορ, ειδικα σε σχεση με αλλες που βαζει, αλλα μου θυμισε Diane Kruger που ειναι περιπου 100 φορες πιο ομορφη. Ο Νοβιτσκι εβαλε μια απλα ωραια για μενα και μια θεα, τη Βραζιλανα δηλαδη.

Θεάρα η Sossamon, ειδικά σε φωτογραφίες όπως αυτήν εδώ (ο Alucard καλείται να μην ανοίξει):

Γενικά δε με τρελαίνουν τόοοσο οι γυναίκες με κοντό μαλλί, αλλά αυτηνής της πάει και δείχνει τόσο μα τόσο εντυπωσιακή.

Εγκρίνω.

:oops::oops: <333
Με κολακεύεις, αλλά μπα!
Το μαλλί μετράει όντως, μπορεί να υιοθετήσω κάτι σε φάση της πρώτης φωτο.

Συμφωνω με τον Quintom παντως. Αν ημασταν κολλητοι, στανταρ θα σφαζομασταν για γκομενες.
Την απο πανω αμα την κοπαναγα με φτυαρι στη μουρη παιζει και να ομορφαινε λιγακι. Τι μουτσουνα ειναι αυτη?

Ρε παιδιά:|

Αυτή που έβαλε η domino είναι πολύ καλή ρε σεις!!!Και με κοντό και με μακρύ μαλλί!!!Την έχω δει σε μια ταινία(χαλαρά την έχετε όλοι δει βασικά…) με τον συχωρεμένο το Λετζερ.Σε εκείνη που το παίζει ιππότης και παίρνει μέρος σε κονταρομαχίες…Η τύπισα παίζει την γκόμενα του

Σορρυ, αλλα ειναι σαν αγορακι.

Αλουκαρντ, στηριζω γενικα το γουστο σου, αν και τα χαλαμε λιγο στις τσοντες, εγω τις θελω σεξυ, γλυκιες και ναζιαρες γενικα τις γυναικες (οχι σαν αγορακια ομως). :stuck_out_tongue:

Ντομινο μοιαζετε λιγο αλλα την εχεις ανετα την τυπισσα.