Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

ισχυει.και πεσιμο στα ισα.

ωχ τι το θελα κ εκανα βολτα στα φορουμ?.. υψηλο επιπεδο βλεπω εδω μεσα… 1245? σελιδες βυζια κ κωλοι… ο δρομος για την πνευματικη απελευθερωση ειναι μακρυς και περναει μεσα απο ολες τις κοινωνικες υποομαδες, ακομα και απο υποτιθεμενες ανοιχτομυαλες… σορρυ αν ξενερωνω αρκετους αλλα καλυτερα να ζησουμε τον ερωτα αμεσα/φεις του φεις κ χωρις συμβιβασμους/αναστολες/ντροπες παρα να προσκυναμε υποσυνειδητα πλαστικες γκομενες/ους…

Περιμένω απάντηση Νοβίτσκι επί του θέματος :stuck_out_tongue:

Ναι μεν, από την άλλη όμως με κάτι [B]τέτοιες[/B] φωτογραφίες αποκτάς μια φευγαλέα εικόνα του Θείου.

Δηλαδή μόνο εγώ και ο Quintom(από ότι κατάλαβα)την τύπισσα της Domino την βρίσκουμε άσχημη; :roll:

Αμάν…

με θελετε στην παρεα σας?:roll:

Έλα!!

Μετά τα Δήθεν,τον ΑντιΤζιμΜορισονισμό τώρα θα οργανώσουμε και άλλο κίνημα οργής ενάντια στην τάχα μ’ όμορφη:!:

Ε σοβαρευτείτε! Τα σπάει η τύπισσα!

Ελα να γινομαστε πολλοι…

Αμα θελετε γκομενες με κοντα μαλλια, απο τις λιγες που μου αρεσουν ειναι η Winona.

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

…πολύ όμορφη, όντως:):!:

Δεν εχω βρει ΚΑΜΙΑ γυναικα που να ειναι πιο ωραια με κοντο μαλλι απο οτι με μακρυ.-
Υπαρχουν πολλες που να τους παει ΚΑΙ το κοντο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

domino εδωσεσ ζωη στο τοπικ!! ημουν ερωτευμενος με αυτην την τυπισσα για πολυ καιρο!! :stuck_out_tongue:

καλα εννοειται οτι στηριζουμε και Winona!

ευγε!

και εγώ

ανοιχτε τα ματια σας ρεεει!!

ρε το κοντό πολύ κοντό μαλλί στις κοπέλες δεν μου αρέσει :-s
απλά

Winona κούκλα, απίστευτο πρόσωπο, ματάρες, τι να λέμε τώρα!:thumbup:

Και δε συμφωνώ με Quintom, ναι μεν η φάτσα δεν αλλάζει και το μακρύ μαλλί μπορεί να είναι πιο θηλυκό αλλά το κοντό μπορεί να αναδείξει απίστευτα ένα όμορφο πρόσωπο και να δώσει τύπο. Π.χ.:

Ηalle Berry με κοντό

[SPOILER][/SPOILER]

Halle Berry με μακρύ

[SPOILER][/SPOILER]

Προφανώς είναι μια κούκλα και με τα δύο, αλλά στην πρώτη είναι η Halle Berry ενώ στη δεύτερη μια απλή ομορφούλα της γειτονιάς. Το ίδιο και με τη Natalie Imbruglia:

[SPOILER]
[/SPOILER]

I rest my case. The hopeless may remain hopeless.

Η Natalie Imbruglia είναι μακράν πιο όμορφη με το μακρύ μαλλί

Domino εισαι full υποκειμενικη μου φαινεται :lol:
Θα συμφωνησω με τον Quintom. To μακρυ μαλλι παει καλυτερα σε ολες τις κοπελες που εχω δει. Σιγουρα στην Imbruglia και ναι, ακομα και στην Ηalle Berry (η οποια γενικα δε μ΄αρεσει αλλα λεμε τωρα). Θα κανω ομως μια εξαιρεση για το καρε μαλλι που το λατρευω αν δεν ειναι πολυ κοντο.

ουάο, εσείς εδώ μέσα έχετε διαφορετικά γούστα μεταξύ σας, αυτό δε το έχω ξαναδεί σε ανθρώπους!

Ρεσιτάλ κακογουστιάς εδώ μέσα! XD

Η Winona Ryder πάντως για μένα ήταν στο pick της ομορφιάς της το 1988 και σε ταινίες όπως το Heathers.

Εννοείται ότι την αγαπάμε.