πώς πάει το προτεκτοράτο μαν
σε ξέρω μα δε με ξέρεις…
πώς πάει το προτεκτοράτο μαν
σε ξέρω μα δε με ξέρεις…
Αυτο βασικα, και η Χαλια Μπερυ ειναι μαυρη :!:
Σε ξέρω m8?
Είσαι αυτός? Ο grammar nazi?
Είναι καλό να βλέπεις πως η ζωή στο μεγάλο melting pot της Αμερικής κάνει τους ανθρώπους δεκτικούς με τις διαφορετικές φυλές.
Ouch, dude.
Kοιτα ουτε εμενα μ’αρεσουν οι μαυρες γενικα. Τιποτα το ρατσιστικο. Απλα τα χαρακτηριστικα τους δε με τραβανε. Με μερικες λαμπρες εξαιρεσεις οπως η Tyra Banks :oops:
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
qft. Οταν λεμε κοντο εννοουμε αγοριστικο, το καρε δεν πιανεται.
[SPOILER][/SPOILER]
[B]Luisiana Lopilato[/B]
Έλα ξεκολλάτε με το κοντό,είναι αξίωμα πως όσο και αν οι άντρες το γουστάρουν σε έναν τύπο γυναίκας,πάντα θα γουστάρουν περισσότερο το μακρύ.
Είναι θέμα αισθητικής,τι να κάνουμε:p
Α και η από πάνω μου έχει στοιχειώσει την παιδική ηλικία
μίνος φιλμσ καθε μεσημερι για ανυποτακτες καρδιες
Παιδες θυματε κανεις την αλλη την κοκκινομαλα που επαιζε και αυτη σε κατι τετοιες αργεντινικες σειρες CHIQUITITAS (\m/) ?
Καρδούλες άπειρες για την Luisana, πολλές αναμνήσεις.
[SPOILER][/SPOILER]
Πολλα υποθετεις!
Απλα δε μαρεσουν σαν γυναικες οι μαυρες, οπως σε αλλους δεν αρεσουν οι ξανθιες. Αλλωστε ΛΑΤΡΕΥΩ Γιαπωνεζουλες και Κορεατισσες, και ψοφαω για εναν συγκεκριμενο τυπο Λατινων, δε νομιζω πως μπορεις να με κατηγορησεις για “μη αποδοχη συγκεκριμενων φυλων”. Aσε που ειμαι (καπως, εγω θελω, και αυτη θελει, αλλα εχει θεματα) ζευγαρι με μια κοπελα απο την Τουρκια. Επισης μου τη σπανε οι Ελληνιδες :!:
Αλουκαρντ, εισαι μεγαλη λατρεια τελικα, ακριβως τα ιδια πιστευω κι εγω για Tyra Banks.
Κι εγω για τις Ασιατισες. Αυτο το λευκο δερμα και το γλυκο βλεμμα με τρελαινει κι εμενα.
Η τυπισσα απο το Hero
Και μαλλον η μεγαλυτερη μου λατρεια εν μερει εξ ανατολας και εν μερει αμερικανιδα, Leah Dizon. Tην ειχα ξαναποσταρει αλλα κανεις δεν την εκτιμησε. Βασιζομαι πανω σου.
λιωνω :oops:
Καλα η Ζανγκ Ζιγι εννοειται πως ειναι απο τις ομορφοτερες Ασιατισσες στον κοσμο. Κουκλιτσα και κατα περιεργο τροπο προστυχοφατσα ταυτοχρονα αυτη που εβαλες, η οποια δε μαρεσει στην τριτη φωτο, αλλα στις επομενες απο κατω απο αυτην ειναι κορυφαια. Τα βλεπω λοιπον, και απανταω με:
[SIZE=“4”]Saori Hara[/SIZE]
[SIZE=“4”]Reon Kadena[/SIZE]
[SIZE=“4”]Im Ji Hye[/SIZE]
[SIZE=“4”]Yoyo Xu Xiang Ting[/SIZE]
Μονο για οσους τη βρισκουν με ΑΝΙΜΕ, εγω τρομαζω λιγο να πω την αληθεια <----- κανε CLICK
Μπονους ποστ με μια αγνωστων λοιπων στοιχειων απο τις παρακατω φωτος, για να μη μας βγει το ονομα και για φετιχιστες, καθως ως γνωστον ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει, τα σφαζει, τα μαχαιρωνει, οπως θελετε πειτε το:
[SPOILER]
Παρτε κι ενα κωλο 10/10 τωρα που γυριζει:
[SPOILER]
------> clicky clicky <-----[/SPOILER]
Παροτι γενικα τις βρισκω ασκημες τις ασιατισσες αυτη εδω τα σπαει, εχει και βλεφαριδες.
Make us five.
Και δεν είναι το κοντό μαλλί το θέμα.
Αλλά η φάτσα της.
Μου θυμίζει ένα γνωστό μου από Πατήσια :!:
Σιγά το 10/10. Τα μισά 16χρονα τέτοιον κώλο έχουνε.
Ότι είπε ο αποπάνω.
Όντως αυτή η κινεζούλα είναι έργο τέχνης!
Alucard την Zhang Ziyi λες.Με πρόλαβες!Πήγα να βάλω ακριβώς την ίδια φώτο.Είναι συμπαθητική φατσούλα αν και θα πρεπε να χε καμιά καμπύλη παραπάνω.Μερικές Κινεζούλες ακόμα λοιπόν:
ΥΓ:αυτή η κοντοκουρεμένη της Domino αίσχος :? το μαλλί από μόνο του ωραίο είναι αλλά από μάπα,μάπα.Μόνο στη πρώτη είναι καλούλα κι αυτό επειδή έχει γλυκό χαμόγελο.Ευτυχώς δε μου θυμίζει την domino γιατί δόξα τω Θεώ η domino δεν είναι άσχημη