Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Όντως ωραία αυτή της Σόφι…και αν βλέπω καλά, πρασινίζουν λίγο τα μάτια της <3
Νομίζω έχει ξαναμπεί αλλά είναι αγγελική μορφή και θα την ξαναβάλω…έπαιζε και στον Πήτερ Παν αλλά ήταν μικρούλα τότε :slight_smile:

[SIZE=“4”][B]Rachel Hurd-Wood[/B][/SIZE]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Παρακαλώ να ποστάρουν μόνο γυναίκες απο εδώ και πέρα εδώ, ευχαριστώ
είχαμε 2 στα 2 πόστ :roll:

Τα σπαει η Rachel HARD WOOD…

Θυμιζει και Avril Lavigne, για την οποια αν ακουσω αρνητικα σχολια θα τα αγνοησω αν και θα χρειαστει προσπαθεια.

[SIZE=“5”]:heart::heart::heart::heart:[/SIZE]

Δυνατή!! Ελπίζω να μην περιοριστεί η καριέρα της σε τρίτα ρολάκια, γιατί είναι αξιοπρόσεκτη και τώρα τσέκαρα το imdb επειδή κάτι μου θύμιζε. Τελικά ναι, την έχω δει σε Dorian Gray και Perfume.

[SPOILER]Και ξανθιά είναι ωραία εννοείται (4η φωτο!) αλλά κοκκινομάλλα νομίζω γαμάει και δέρνει:!:[/SPOILER]

Domino,άσε τις κριτικές τέχνης για αλλού,όχι για εδώ,εντάξει κοπέλα μου;8)

Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι το ξανθο της παει καλυτερα!!

η δεύτερη φωτογραφία με έχει στοιχειώσει…
κοίτα ματάρες…κοίτα χαμόγελο…=P~

Επισης, δεν ξερω αν εχει αναφερθει η Cersei απο το Game Of Thrones ή αλλιως η γυναικα του Λεοναηντας απο τους τρακοσους. Κικς ας.

Eυχαριστούμε τις υπέροχες δεσποινίδες μας για τις τελευταίες συνεισφορές τους στο thread! :smiley:

Primeval Chicks pt.2:the cutties (The Ruths :))
Υστ:Οι φωτογραφίες τις αδικούν

Ruth Kearney

Ruth Bradley

with Hannah Spearritt

Μα καλά, αφού το ξερες κι εσύ ότι θα φαίνονταν χάλια, τί τις πόσταρες; :lol:

Έγραψα οτι τις αδικούν οι φωτογραφίες,αυτό απο το χάλια απέχει όσο απέχει [SPOILER]η Λαϊκή Εξουσία απο τον Κομμουνισμό:p[/SPOILER]

Μαλλον η φυση τις αδικησε, την δευτερη κυριως

Ellen Wong

Asli Tandogan

σε πρόλαβα Νenieeel! :har:

Amy Jackson- England

Ντιν…

:eek::eek::eek:

Μονο για οσους δεν εχουν καρδιακα προβληματα!

Eugenia Diordiychuk- Ουκρανια

[SPOILER]

[/SPOILER]

ρε NOVITSKI…ειλικρινά,δεν το λέω για κακό πουλάκι μου…έχεις σκεφτεί να ανοίξεις δικό σου thread να βάζεις εκεί όσες θες;Σου 'χω βρει και όνομα: ‘‘το καυλοθρέντ’’

Angel, θες να κάνεις πρώτα μια σφυγμομέτρηση εδώ πέρα να δεις πόσοι θέλουν να φύγει ο Νοβίτσκι από το θρεντ;