αν είναι να φύγει ο Νοβίτσκι κ να μας μείνει ο χορρορ και καναδιο ακόμα για να ποστάρουν ξεπλύματα ηθοποιούς, τότε όχι, δεν θα παρω.
μα εγώ το λέω επειδή είναι πάντα offtopic δεν είναι καλύτερα να ανοίξει ολόδικο του θρεντ και να λιώνετε όλοι εκεί; think about it
τα παραλέτε…ο horror ΜΙΑ ΦΟΡΑ είχε βάλει μία που βλεπότανε!
Angel, σκέψου το ως εξής. Είναι ένα θρεντ που το 90% γουστάρει κάργα τη μορφή που έχει και υπάρχει κι ένα 10% που λέει “δεν ξεκίνησε έτσι, να φύγετε κύριοι 90%, να φτιάξετε άλλο θρεντ!”
Εν ολίγοις, εδώ το χουμε κάνει ΚΑΥΛΟΘΡΕΝΤ που λες κι εσύ, επειδή ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Κι επειδή έχουμε και το Νοβίτσκι μας βέβαια. 8)
με παίρνει τώρα να μιλήσω; δε με παίρνει
καλά που έχουμε και τον horror να σας σβήνει τις κάψες
συγκινηθηκα με τις τελευταιες δυο…θρεντ στον νοβιτσκι ΤΩΡΑ
Για γυναίκα πάντως είσαι λίγο κακόγουστη, έτσι?
[SIZE=“5”]Phoebe Tonkin[/SIZE]
Φωτιά και λαύρα στο Secret Circle.
Ακριβώς στην ηλικιά μου…
- βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=IaxWMWl3kg4&feature=watch_response
Αυτή είναι καλή ρε. Η τρίτη φωτό βέβαια λίγο γιατομπούτσο.
παραδόξως :?
Καλή ναι, αλλά μέχρι εκεί. Αδιόρθωτος χόρρορ βασικά. Επιμένει να ποστάρει ακριβώς ή λίγο μετά από ποστ Νοβίτσκι. Λες και το ζητάει ο οργανισμός του το κράξιμο που ακολουθεί κάθε φορά την αναπόφευκτη σύγκριση.
4η φωτογραφια μπουνια στα μουτρα
δευτερη φωτο δεξια γαμπα
Αγαπάμε
Αφού κάθε μέρα ποστάρει ο Νοβίτζκι ρε. Είτε θα ποστάρω πριν και θα πειτε “γουόα! επιτέλους ήρθαμε στα ίσα μας.”, είτε θα ποστάρω μετά και θα πείτε “γιατί το κάνεις αυτό? τι θέλεις από τη ζωή μας? κλπ κλπ”. Απλά εμένα μ’αρέσει να παρακολουθώ κάποια σειρά/ταινία, να βλέπω κάποια όμορφη ηθοποιό που μου κάνει κλικ και να έρχομαι να την ποστάρω. Όχι να ψάχνω στα sites της Victoria’s Secret και του Playboy για να βρω το επόμενο προστυχόμουτρο.
Έχεις δίκιο, win win.
Νοβιτσκις σοβαρα κατεβαζε και καμια ταινια ρε, κανα μπ3, εχεις στουμπωσει τον σκληρο σου με σιλικονη.
Έχει ξεφύγει το τόπικ. Εγώ στηρίζω horror. Ο σκοπός αυτού του τόπικ είναι να μιλήσουμε για όμορφες ηθοποιούς και τραγουδίστρες. Όχι να προτείνονται “μοντέλα” για αυνανισμό. Μην καταλήξουμε να ποστάρονται ex girlfriends και amateur photos…
εδω αγγιζουμε την τελειοτητα
αμαν μωρε πια με τους κανονες…λες και μια ‘ηθοποιος’ η ‘τραγουδιστρια’ ειναι πιο ον τοπικ απο τον ουκρανικο πυραυλο πανω
XOXOXO! :razz:
κι εγώ στηρίζω horror για όσα λέει
και η κοπελιά που έβαλες horror ήταν και κορμάρα και καλή στη μούρη σε μερικές (σε κάποιες ήταν ίουξ) αν και μου έβγαζε λίγο ‘‘σκίσε με’’ στο βλέμμα στη πρώτη χαχαχα!
Εγώ προτείνω να αρχίσουν να ποστάρουν και οι γυναίκες του φόρουμ πούτσους και γυμνούς μπρατσωμένους μέσα σε spoiler. Για να προωθήσουμε την ισότητα. Και ναι, η ηθοποιός/τραγουδίστρια είναι on topic, μιας και είμαστε στο section με τις “τέχνες” και δη “κινηματογράφος/τηλεόραση”. Οι υπόλοιπες ταιριάζουν σε άλλα φόρα.
edit: Και υπάρχει και το τεχνικό θέμα, πέρα από το αισθητικό και της θεματολογίας, που το έχουμε πει πολλές φορές. Δείτε τα views του τόπικ. Όποιος googlάρει κάπου στον κόσμο κάποια από αυτές, ο google μας επισκέπτεται και ο server πέφτει για τους υπόλοιπους χρήστες, γιατί δεν αντέχει τόσες επισκέψεις. Κρατήστε λίγο το μέτρο στο τι ποστάρετε.
Όσο για την Ουκρανή:
Για άτομα που υποστηρίζουμε πως ακούμε true music, μήπως να στηρίξουμε λιγότερο το fake βυζί και τις fake γκόμενες; Horror for the win
Η λυση ειναι πολυ απλη γι αυτο το τεχνικο θεμα.