Ειναι που εφυγε ο horror ρε
Indeed!
^^ η Samantha Darko ω ρε.!
Εντάξει, στις υπόλοιπες φώτος δεν είναι το ίδιο όμορφη. Φιου…
Αν είναι ΟΝΤΩΣ αυτή…
[B][COLOR=“DimGray”]-“Σε παρακαλώ!! Δώσε μου αυτήν την γ@#!$%&* βιντεοκασσέτα!!! Τη θέλω την θέλωωωωωωω…Στοιχειωσέ μεεεεεε…!!!”[/COLOR][/B]
:p:lol:
…είναι κουκλάκι:):!:
Καλη αυτη η Λαουρα, αρκει να μην ανοιγει το στομα της γιατι μιλαει σαν καθυστερημενο
Εχουν την Φαιη Σκορδα στη λιστα, που ναι σα σκατα, η ΒΛΑΧΑ, ΒΛΑΧΑΡΑ, αμορφωτη, τελευταια κ.λ.π. 8O
Ανετα Κλελια Ρενεση. Απιστευτη γυναικα
[SPOILER]
[/SPOILER]
Λυδια Παπαιωαννου στις 100 πιο ωραιες Ελληνιδες λοιπον.
πω τα μυαλα μου .δε ξερω ποια να ψηφισω
[SPOILER]ξερει κανεις κανα προγραμμα να τις κανω και τις 100 να αλλαζουν σε προβολη σιγα σιγα?[/SPOILER]
η ψηφοφορία είναι απλά βασανιστήριο… πωωωωωωω
Παπαρδελα στηριξε τον τιμιο αγωνα μας…εγω εψηφισα Στικουδη επειδης αφου να 'ουμε ειναι ο ερωτας μου ο αγιατρευτος και ο καημος μου ο μεγαλος…
Ααααααααχ…Ηysteria που ελεγαν και οι Def Leppard…ηρεμα το σποιλερ…
Επισης να δωσω απειρα ρισπεκτ (:respect:) στο σοφικαπα για κατι χαλια που ειδανε τα ματια μου στο poll…Βανδη…Στεφανιδου…Τζουλια…ελεος ρεεεεε
Οσες θελετε ψηφιζετε ρε. Εγω ψηφισα 14
Α ναι? Καλοοοοοο!!! Επισης στηριζουμε Στικουδη γιατι γουσταρει τα αυτοκινητα και ειμαστε αμαξοκαυλοι…
edit: εχει ο Gus G. διδυμη αδελφη?
:bounce::bow2::blink::o=P~:bye:
Πάντως οι αγαπημένες μου είναι: ΚΟΛΕΤΣΑ φυσικά,η Αραβανή είναι κούκλα,η Καϊλή και η Ματσούκα σαν φυσική ομορφιά.
ΟΜΩΣ 2 αδυναμίες,και μάλιστα τρελές στα παρακάτω υπερτρελά μωρά που πραγματικά για πάρτη τους έκανα πολλά :roll:
Eιδικά Κρυσταλλία που έχουμε δει και από κοντά και έχουμε αγγίξει(!!!) είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ
σισσυ χρηστιδου και παπαβασιλειου εβαλα γιατι ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και οχι κερινα ομοιωματα.και την ελληνιδα τη θελουμε ΓΥΝΑΙΚΑ
Μην μας αναστατωνεις βραδιατικα ρε μητσο :roll:
είναι δυνατόν να αφήνουν έξω αυτήνα :[SPOILER][/SPOILER]
και να βάζουν μέσα βανδή, κοκκίνου και χατζηβασιλείου; ρε πάμε καλά ρε;