την αδαμου την ξεπερασες ;
+2112…
Επιπροσθετως (πςςςςςςςςςςςςς)…[SIZE=“5”][B]ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΡΕ[/B][/SIZE]
[SIZE=“5”][B]ΦΤΑΝΕΙ![/B][/SIZE]
Μμμ… Αφού δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, ας πω και γω τί δε μου άρεσε…
Καταρχάς, το πολλ μπάζει από παντού… Στις 100 υποψήφιες, οι 20, 30 αξίζουν πραγματικά, οι άλλες ή έτσι κ έτσι ή εντελώς χάλια…
Προσωπικά, εμένα μ’αρέσει πολύ η Λέχου -δεν ψήφισα-, αλλά λες και δεν περνάει χρόνος από πάνω της ρε’σεις. Γούστα είναι αυτά… Είναι όμως ωραία γυναίκα χωρίς να χει αυτό το “προστυχέ”… Επίσης, από ηθοποιούς μου αρέσει και η Κλέλια, γιατί είναι απίστευτη θεά η γυναίκα και η Παπαχαραλάμπους σα σύνολο… Α, και η Ματσούκα φυσικά -δεν υπάρχουν λόγια να δικαιολογήσεις, μία εικόνα χίλιες λέξεις… Τώρα, από τις άλλες (που δεν επαγγέλονται ηθοποιοί) θα πω την Παπαβασιλείου φυσικά, αυτό το Λαουράκι από πάνω, αυτήν την κοπέλα την…Μαίρη (νομίζω), που ήταν στο mad… Ε, σίγουρα ήταν κι άλλες… Απ’τα μοντέλα, δεν γνωρίζω καμιά (δεν ασχολούμαι όπως εσείς), μόνο κάτι γυμνές έβλεπα -εκτός από τις γνωστές που βγαίνουν στην τηλεόραση- που ήταν τελείως αδιάφορες. Από μάπα δηλαδή τίποτα… Μόνο η Σεράινα λέει κάτι, η νικήτρια του πρώτου “next top model” -και ωραία πρόσωπο έχει αν μη τί άλλο και σώμα… Και όσο να πει κανείς το σύνολο μετράει… Κάτι υποψηφιότητες τύπου Βανδή (!!), Χατζηβασιλείου (!!!) κλπ δε θα τις σχολιάσω καν… Με κάλυψαν οι από πάνω…
Kαλά μαλάκες Στικούδη όντως παίζει να είναι top of the pops.Μιλάμε την έβλεπα από κοντά και την χάζευα,πρωτή φορά βλέπω διάσημη γκόμενα από κοντά και είπα ότι στις φώτο αδικείται.
Μιλάμε για σεβασμό…
Επίσης JΤΝ η Αδάμου δεν μ’αρέσει γενικά…[-X
Χμ, εγω Στικουδη οταν την ειδα απο κοντα φατσικα δεν μου φανηκε κατι τρομερο, αλλα το σωμα της wtf, δεν υπαρχει…
Αυτη ειναι κλασσικο παραδειγμα μπαζογκομενας που εβαλε τρεσσα, εκανε 10 λευκανσεις στα δοντια, ντεκαπαζ, εβαλε ψευτικα βυζια, ψευτικο πρασινο/γαλαζιο ματι και το παιζει γκομενα απλα επειδη ειναι ψηλη κι αδυνατη. Πσοφος.
Χάλια φωτογραφίες σε πολλές,χάλια επιλογές.Η Καρύδη είναι μέσα?
Νομίζω όχι…
Εγώ ψήφισα τρεις τελικά…
Παπαβασιλείου
Λάουρα επώνυμο-δε-θυμάμαι
και Κλέλια
…
Εν τω μεταξύ, το “κουλό” της υπόθεσης είναι ότι δε μ’αρέσει το ξανθό…
YOU DON’T SAY
έλα ρε Γράκχο lifer
Ρε γρουσούζηδες μ’αυτά κ μ’αυτά, κόλλησε το ποντίκι μου και τώρα πρέπει να το κοπανάω, για να επανέλθει…
<3 <3 <3
Πάντως δεν είναι ότι κοιτάω αφ’ υψηλού τη Σάιλεντ. Περισσότερο είναι ότι τέτοιες “δηλώσεις” εκ μέρους της δεν κάνουν καμία έκπληξη πια.
Τί είπα ρε παιδιά; Ούτε που το κατάλαβα…
Για ποιες δηλώσεις μιλάς;
Έλα ντάξει όλο κάτι τέτοια γράφεις. “Βαριέμαι κι είπα να γράψω κι εγώ κάτι”, “ας πω κι εγώ τη μαλακία μου” κτλ.
Ναι, ισχύει. Προσπαθώ όμως να δικαιολογήσω το ότι γράφω σε ένα θρεντ (το ξέρω ότι ακούγεται ηλίθιο), γιατί έχουν υπάρξει και φορές που μου “την λένε” για αυτό…που ποστάρω γενικά.
βασικα: απο αποψη σωματος παπαβασιλειου-τσεκουρα-στικουδη, απο αποψη ελληνικης ομορφιας (μελαχρινη) οικονομακου-ρενεση-κορινθιου, απο αποψη δικων μου γουστων ομορφια (ξανθια) αραβανη-ρια αντωνιου (αν και πρεπει να χανει αρκετα αφτιαχτη η αντωνιου), απο αποψη καλυτερου πηδηματος λογικα αναστασοπουλου και απο αποψη ποια θα επελεγες απο ολες αυτες για να τα φτιαξεις ,λαουρα <3
floydized εχω δει και γω κρυσταλια απο κοντα και δεεεεεεε, μακραν η πιο υπερτιμημενη γκομενα. και σιγα τα βυζια δηλαδη
Πιο πάνω πάει, αλλά, σώνει με τη σαηλεντ. Όλοι το ίδιο κάνουμε απλώς δεν το γράφουμε.
Πάτε στους ασυμμάζευτους του σαμπαθοθρεντ που από τα [I]σαμπαθρεμουνια [/I]φτάσανε στα κάθε λογής γουιshλιστς.
Btw, προχειρα, στηρίζω χοπετο με Καρύδη και sofiK για την απροσάρμοστη του Θέμου. Άμα είναι το πικ του γομινακίου να φτάνει στο “γεια σου”, βάνε ένα πόστερ στο βεσέ και σου χρωστάει κιόλα.
[SIZE=“3”]Ο συγκάτοικός μου έκανε κολύμβηση στη θεσνικη μαζί της για χρόνια, θυμάται και πότε έκανε βυζιά. κολύμβηση με μαγιό κλπ.[/SIZE]
Ρε είναι όμορφη αντικειμενικά,αλλά ίσως να μην είναι τόσο πρόστυχη του στυλ “ΠΩΠΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ”.
Βυζί όντως δεν έχει πολύ,αλλά δεν πειράζει.Εγώ την αγαπώ:oops:
Βασικά περιμένω ακόμα να δω στην ελληνική πραγματικότητα γυναίκα τελειότερη από την Αναστασοπούλου.