Στο spoiler μου θυμισε Ron Perlman λιγο :\
Καλη almost-40αρα ειν ετουτη για μενα
Στο spoiler μου θυμισε Ron Perlman λιγο :\
Καλη almost-40αρα ειν ετουτη για μενα
Ενταξει ρε εσυ το πηγες στο αλλο ακρο να ‘ουμ’…κι εγω αν βαλω φωτοζ της γιαγιας μου απο το 1970 και απο το 2010 ΝΑΙ θα φαινεται η διαφορα της ηλικιας!!!
Απλα ξερω γω καποιες γυναικες μπορουν και διατηρουν την φινετσα τους ακομα και σε προχωρημενη ηλικια καποιες οχι (για 'μενα παντως ο χαρακτηρισμος “ομορφη γυναικα” απο μια ηλικια και πανω απλα δεν υφισταται).
Η ουσία είναι ότι έχει φάτσα άντρα και στα 30 και στα 40. Καλό σώμα μεν, αλλά ας μην το συζητάμε παραπάνω.-
Πολύ καλό μιλφ η Ανούκ!Επιπροσθέτως:
Mayra Veronica κουβανή μετανάστρια στο Αμέρικα,μοντέλο και τραγουδίστρια γράφει η Wikipedia…αλλα θα χωρούσε άνετα στο "Βυζάκηδες VS Κωλάκηδες:D
το θρεντ απτη φωτια ποιος θα το βγαλει,ο novitski που χει δυναμη μεγαλη
Για νοβιτσκι ποστς τραβα στο thread με τα μοντελα, εδω μετα απο λαϊκη απαιτηση ποσταρουμε μονο alternative-ιαρες και κουλτουριαρες!!!
[B]@Thrash 'em all:[/B] αν εξαιρεσεις την πρωτη φωτο, στις αλλες δυο ψιλομπαζακι
Άντε ρε άμπαλοι,εμένα μ’αρέσει.
Εντάξει δεν έχει την θεία ομορφιά αλλά μου κάνει κλικ
Και εμενα μου αρεσει μαγκες
[SPOILER]
[/SPOILER]
Μοιαζουν.
[SPOILER]
[/SPOILER]
Ποια απ’ ολες ρε αρκουδεηδες?
Αυτη που εβαλε ο trash em all ρε
Αυτη μονο στην πρωτη φωτο…στην δευτερη, ο κωλος της ειναι σαν αεροδρομιο που προσγειωνονται 10 Phantom, 15 Mirage, 20 F-16 και η πτηση 712 Αθηνα-Βερολινο της Ολυμπιακης
(και ο Μητσος μιλαει μαλλον για την Beth Hart)
:lol::lol::lol::lol: Εμενα παντως αμα μου τον εστρωνε δεν θα ελεγα οχι :roll:
Ρε τι λέτε,η 2η φωτό είναι η καλύτερη απ’όλες!!
[SIZE=“4”][B]Thora Birch[/B][/SIZE] Μπορεί αντικειμενικά να μην είναι και ουάου αλλά εμένα μ’αρέσει που είναι κάπως γκοθιάρα και γλυκιά μαζί. Το όνομα είναι το αντίστοιχο θηλυκό του Thor :thumbup:
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Στην πρωτη φωτο ειναι καλη…στις υπολοιπες ειναι σαν παιδακι του δημοτικου-πρωτες ταξεις γυμνασιου…
…γατούλα είναι:):!:
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει,αλλα αυτη μου εχει κλεψει την καρδια τωρα τελευταια…
http://www.sportaction.gr/Sportlife/ActionGirl/item/129499-Ta-yperoha-magio-tis-Eirinis
Συγκινητικοί κοιλιακοί. Αν και πραγματικά τώρα, βουλώστε το όλοι, μόνο Πηνελόπη, μόνο.
[SPOILER][/SPOILER]
…καρδιοπάθειες:):!: