Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Αν και δεν μου αρέσει γενικά η [B]Demi Moore[/B] (ξέρω,θεωρείται milf και έχει και γαμώ τους κοιλιακούς) γιατί πάντα με χάλαγε κάτι στο πρόσωπό της, μάλλον το στόμα της, σε αυτή τη φωτογραφία είναι μια οπτασία.

Η Moore νεότερη ήταν θεά. Απλά θεά.

Τι οπτασία ρε. Σαν εξωγήινος είναι.

ε αυτό.!!

στην αρχή νόμιζα οτι φωτο απο καλλιστεία φίλων ε.τ.

Για τους fan και οχι μονο…

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/h-phneloph-anastasopouloy-einai-rok-kai-mas-deixnei-ta-tatoyaz-ths.1664306.html

τι παιδι ειναι αυτη η Nayer!!! :D:D

ε ναι ρε φιλε. Δε καταλαβα καν οτι ηταν η μουρ

Το αστείο μ’αυτην την αναστασοπουλου πρέπει να τελειώνει, ε

Excuse me?

Ε ναι. Δε τη λές και όμορφη. Εχει τυπο και στυλ που μπορει να σε γοητευσουν αλλά δε τη λές καιι όμορφη.

χμμμ :-k

ναι μωρέ με το σκατόμπαζο…

Οοκ φίλος. Πραγματικά όχι όμως.

Δεν ξέρω τι ένστικτα σας βγάζει αυτό το συνονθύλευμα κόκκινης μπογιάς και τεχνητής ιδιοσυγκρασίας, αλλά όμορφη δεν είναι σε καμία περίπτωση, το σώμα της είναι αδιάφορο και με εκνευρίζει χωρίς καν να την έχω ακούσει να μιλάει (τόλμησα να διαβάσω μέρος της συνέντευξής της πάντως- καλό δεν μου έκανα). Και ας δεχτώ ότι είμαι ο περίεργος, αλλά σε τόπικ πιο όμορφης ηθοποιού, θέση δεν έχει. [flame mode off]

Πληροφοριακά μωρέ,μια κοινοτυπία λέω κι εγώ τώρα:ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,αλλοιώς θα σκοτωνόμασταν όλοι οι άντρες για μια συγκεκριμένη γυναίκα και όλες οι υπόλοιπες θα βολεύονταν με δονητές:lol::wink:

ναι αλλα αυτό ειναι αντικειμενικο ωρε παλλικαρια. Αυτή δεν ειναι όμορφη.

Ρε έχει ενδιαφέρον όταν μια γυναίκα (ή οτιδήποτε άλλο, αλλά let’s stick to it) προκαλεί τόσο αντιφατικά συναισθήματα, οπότε εκτός από την αποθέωση πρέπει να παίξει και το ανάλογο κράξιμο για να είναι πλήρες το σκηνικό. Και η Πενέλοπε είναι τέτοια περίπτωση, θα της έριχνα ευχαρίστως μπουνιά πριν την παραδώσω στους λάτρες της (ή ίσως είναι αντικειμενικά άσχημη και απλά πρέπει να το δεχτείτε, παίζει κ αυτό :p) Άντε ας ποστάρει κανείς, μην το ρίξουμε στην κουβέντα

Ειναι ασχημε λεμε!!! (μετά θα παω και στο progressive να μαλώσω και εκει)

Νομιζω αρεσει γενικα γιατι βγαζει αγρια ενστικτα, ομορφη φατσα δεν εχει οντως.

Σιγα τα αγρια τη κλασσικη σκατο ντεμεκ-τσαμπουκα σπασαρχιδικη συμπεριφορα εχει. Αντε με τον σαγονια τωρα