δεν μπορώ αλλό όμως την αντίδραση του κάθε πικραμένου μεταλά γιατί δεν κάναν ενός λεπτού σιγή για τον λορντ, δεν κάναν ριουνιον οι ζεπελλιν για το εβεντ και γιατί δεν παίξαν οι μειντεν το λαστ φροντιερ ολόκληρο…ολυμπιακοί αγώνες ήταν άμα θέλετε συναυλία τόσα φεστιβάλ έχουν κάθε χρόνο διαλέξτε και πάρτε…
Καλώς η κακώς οι spice girls είναι μέρος της κουλτούρας τους και για την κάθε πικραμένη νοικοκυρά που διαβάζει σαν και ντειλι μειλ αυτό ήταν το χαιλαιτ της τελετής, επίσης το wonderwall είναι απο τα γνωστότερα sing along κομμάτια και αφού τα αδέρφια δεν μιλιουνται φέραν λίαμ και ας ήταν χάλια.
Ξέρω ότι άμα ο καθένας διάλεγε λαιν απ θα ήταν διαφορετικό αλλά δεν ήταν η τελετή βράβευσης του μεταλ χαμερ…
μα κανεις δεν μιλησε μονο για μεταλ τελετη, πιο πανω ανεφερα για παραδειγμα τον τεραστιο Phil Collins, που οιαδηποτε συγκριση με Liam Galagher μονο γελια προκαλει.
Ενα κομματι Deep Purple με αναφορα στον αειμνηστο Lord τοσο θα χαλαγε την τελετη ή θα την εκανε μεταλ? Γιατι δεν επιχειρούσαν ενα Pink FLoyd reunion έστω και μονο για την τελετη (ο Mason μονος του?) Τόσοι κ τόσοι τεραστιοι μουσικοί εχουν βγει από το νησί, ανεξαρτητως τι ακουσματα εχει ο καθενας μας, οι spice girls ήταν το highlight της βραδιας???
καταρχας για φλουντ ριγιουνιον πιθανότατα να το ρωτήσαν και η απάντηση να μην ήταν θετική, το ίδιο και ζεπελιν καλοί χρυσοί οι ολυμπιακοί αγώνες αλλά δεν τρώγονται όλοι για το ποιος θα πρωτοπαίξει ειδικά για συγκροτήματα που τόσα χρόνια οι οπαδοί παρακαλάνε για ριγιουνιον και δεν γίνεται τίποτα…
τώρα το γιατί όχι κολινς και γιατι γκάλαχερ το καταλαβαίνω αλλά δεν νομίζω ότι οι επιλογές γίναν από μουσικούς εμπειρογνόμωνες, ασε που δεν καταλαβαίνεις την δυναμική που έχει το γουοντεργουολ στους αγγλούς αμά δεν το ζήσεις απο κοντά
αυτό που εξηγώ είναι ότι προσπαθήσαν να κάνουν την τελετή για όλα τα γούστα, για τους παλιούς who, για τις νοικουρες σπαις γκιρλς, για τους καινουργιους beady eye και muse κλπ κλπ. Τώρα το γιατί ο ένας και όχι ο άλλος δεν μπορούμε να ξέρουμε το ακριβές παρασκήνιο. Και εμένα με χάλασε το we will rock you όπως παρουσιάστηκε αλλά τι να κάνουμε αμά δεν μου αρέσει ξιδάκι και κλείνω την τιβι και βάζω να ακούσω queen στο στερέο…
To See Me Feell Me, ακόμα κι αν ο Daltrey αφαιρέσει τις φωνητικές του χορδές ή ακόμα κι αν ο Townshend αντικαταστήσει την κιθάρα του με μπάντζο, θα είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές της rock μουσικής.
οταν βγαλαν το λεννον στην οθονη μπηκε ενα σκουπιδακι στα ματια μου λογω του οτι ολο το κοινο επεφημουσε και γενικα ολος ο ενθουσιασμος, αλλα μετα μου φανηκε πολυ φτηνο αυτο που εγινε.
Δεν επιασα το νοημα της φωτογραφιας ως απαντηση παρ’ολο που ειναι γαματη.Εγω εννοουσα οτι τωρα που τελειωσε το πανηγυρακι με τους muse και τα πυροτεχνηματα,τα χαπια και τις ενεσεις και δε ξερω γω τι αλλες μαλακιες,τα παιδια που αγωνιζονται με την ψυχη τους και τα @@ τους με ολα τους τα προβληματα στους Παραολυμπιακους η πλειοψηφια τα εχει γραμμενα…
(και παρεμπιπτοντως η αποστολη μας μεχρι στιγμης παει παρα πολυ καλα )
Γιατί βρε να θεωρηθεί spamming;; Αφού είσαι εντός θέματος.
Μπράβο τους πάντως!!! Άντε, πήραμε και ένα χρυσό χάρη στα παιδιά!! Αλλά και να μην τα κατάφερναν και μόνο που ήσαν εκεί και αγωνίστηκαν αρκεί!! Για την πλειοψηφία οι Παραολυμπιακοί δεν έχουν την “αίγλη” των Ολυμπιακών, στην ουσία όμως, είναι σημαντικότεροι αυτοί οι αγώνες!!!