Υιοθεσία αδέσποτου ζώου!

Παίδες καλησπέρα σας! Πρόκειται για ένα αδέσποτο ημίαιμο σκυλάκι που βρηκα. Πήγα με την κοπέλα μου διακοπές στο χωριό της. Εκεί ήταν ένα αδέσποτο 7 μηνων ημιαιμο κυνηγοσκυλο. Πολυ ταλαιπωρημενο και κακοποιημενο. Κάθε μέρα τσακωνώμουν με κόσμο επειδη χωρις λογο το χτυπαγανε, το κλωτσαγανε και το βρεχανε. Με τα πολλά το πήραμε, το κουρεψαμε και του κάναμε φαρμακευτική αγωγή για την ψωρίαση που θα διαρκεσει 2 μηνες, αλλα δεν πρεπει να ερθει σ’ επαφη με αλλα ζωα για να μην τους μεταδωσει την ψωρα. Δώσαμε πολλά λεφτά και βγήκαμε εκτός προϋπολογισμού και γυρίσαμε νωρίτερα απ’ ότι υπολογίζαμε. Αλλά σώσαμε μια ζωή έτσι! Προσωρινα εχει βρει μερος να μεινει, γιατι κι εγω εχω την σκυλιτσα. Απλα μετα την θεραπεια θα πρεπει να βρεθει μια οικογενεια να τον υιοθετησει! Όποιος μπορεί ας το προωθήσει… ευχαριστώ πολύ!!

Μπράβο Hil, έκανες κάτι πραγματικά σπουδαίο!:thumbup:
Τι αγωγή του δίνετε για την ψωρίαση; Moυ κάνει εντύπωση που γράφεις για δύο μήνες, συνήθως θέλει τρεις, έστω και αν από τους δύο ήδη φαίνονται τα αποτελέσματα.
Μακάρι να βρεθεί μία οικογένεια που να το θέλει, αλλά σκέψου και να το κρατήσεις εσύ, το ζώο αυτό θα σε ευγνωμονεί για μία ζωή! :slight_smile: