Ψάχνω άμεσα κάποια αγγλικάνικα βιβλία

Γεια σας! Έχω τελειώσει την πτυχιακιά μου και πρέπει να τηνε στείλω μεθαύριο, αλλά τρία από τα βλιβλία που έχω δουλέψει τα είχα κάνει σε pdf. τώρα αυτοί στα references θέλουνε σελίδες από βιβλίο και όλα αυτά τα όμορφα, αλλά ούτε τα έχω, ούτε τα βρήκα σήμερα που γύρναγα στους ήλιους ούτε προλαβαίνω να τα αγοράσω από ίντερνετ.

Αν λοιπόν κάποιος καλός χριστιανός έχει κάποιο εκ των frankenstein, island of dr. moreau, 2001: space odyssey στα οριτζιναλ αγγλικα, θα μπορουσαμε να κατσουμε 10 λεπτακια να μου πει σε ποια σελιδα ειναι ποια χωρία (δε θα ειναι δυσκολο καθως εχω τα κεφαλαια στα οποια βρισκονται). ειδαλλως να σκαναρει/στειλει και να σωσει μια ζωη, μια ακαδημαικη καριερα και ενα γατί. ή οποιο ζωο αγαπαει τελος παντων.

αυτά είχα να πω, σας ευχαριστώ πολύ!

Αυτά εδώ πχ δεν βολεύουν?

εισαι κουκλος. αλλα τα φοβαμαι γιατι ειν περιεργοι αυτοι οι ακαδημαικοι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι και πως κοπιραιτεντ αυτα ωστε να τα δεχτουν.

το φρανκενσταιν εβρεθη παντως, βουρ για τα αλλα δυο καλα μου παιδια!

(προς μοντς: θ αυτομπαναριστω οταν ξεμπερδεψω, επειγει λιγο, κατανοησις κι αλλυλεγγυη)
(διαβαστε τα κιολας οσοι δεν το χετε κανει να ξεστραβωθειτε λιγο`!)

Για το 2001: A Space Odyssey μπορώ να βοηθήσω. Στείλε μου τις φράσεις/παραγράφους που σ’ενδιαφέρουν και τα κεφάλαια και θα ψάξω τις σελίδες.

τι ευτυχισμενες μερες που ζω μεσα στο ροκιν παναια μου, ποιος να το πιστευε. εισθε υπεροχοι. το μορό κανείς; (αν κ εχω αμολυσει τα λαγωνικα μου, τι καλοι αθρώποι να σας εχει καλα η παναια)

μεχ, ισχυει και το 2001, δεν εβρεθη. σας ασπαζομαι εναγωνιως.

εβρεθησαν`! σας ευχαριστω ολους οπως και να χει, αποχωρω απο τη διαδικτυακη σας φωλιτσα ολοκληρωμένος, πολυμερής και ημίγλυκος.

Άλλη μια καταδρομική του [B]anisixos[/B] στο forum

Ούτε που να του κλάσει.