Κλωνοποίηση τότε.
Πφ, να πάει αμέσως στα “ηλίθια θέματα” γιατί η απάντηση είναι γελοιωδώς εύκολη.
Με τζατζίκι, είναι δροσερό, νε.
Demon Cleaner ολες (σχεδον) την ιδια γνωμη εχουμε… αλλα εξηγησα τι γινεται στο topic με τα κοψιδια.
ΜΕ!!!
Υοu?:lol:
You??
Ωχ, σκέφτηκα την ίδια κρυάδα με τον davidian. αρχίζω κ ανησυχώ
Kαι εγώ…
Tζατζικι? Καλα πλακα κανετε ρε? Φατε σουβλακια ,γυρους η οτι αλλο με τζατζικι και μετα παντε να φιλησετε τη γκομενα σας… :lol:
Δεν μπορω να καταλαβω τοσες σαλατες υπαρχουν να βαλει καποιος σε ενα σαντουιτς/γυρο/σουβλακι η οπως αλλιως θελετε να το πειτε,γιατι αποκλειστικα τζατζικι???:-s Ρωσικη,τυροκαυτερη,ουγγαρεζα,παπρικα ,μαγιονεζες κλπ…
Βεβαια η γνωστη αιτιολογηση ειναι οτι το τζατζικι λεει “σπαει” τα λιπη…ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ…ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ…ΓΙΑΤΙ …ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ???#-o #-o :lol: Γιαυτο βαζετε τζατζικι, γιατι σπαει τα λιπη η γιατι σας αρεσει??[-X
Αν ειναι ετσι οταν θα τρωω μπριζολες η παιδακια να το συνοδευω με τζατζικι,που ξες μπορει να μην παχυνω και τοσο μιας και το τζατζικι σπαει τα λιπη…:lol3: :–
σπαει τα λιπη?ειναι και φιλικο προς τα χερια???
#-o :lol:
Πάντα! Αλλά τι θρέντ είναι αυτό??? #-o Σε λίγο θα ανοιξετε κανα θρέντ με το πόσες φορές ξύνουμε τα !@#$$ τη μέρα :lol:
@ ΚΙΜΙ: Τι λε ρε! Το τζατζίκι το τρώμε επειδή γουστάρουμε και προφανώς αμα είμαστε με την κοπέλα δε θα φάμε τζατζίκι… (εκτός και αν γουστάρει) :-s
Αυτο με το τζατζικι το εχω ακουσει απο αθηναιους οτι ας πουμε ειναι κατι το στανταρ και το προτιμουν κ για το λογο που ανεφερα πιο πριν,ετσι υποστηριζουν ,τωρα εαν μου μετεφεραν λαθος πληροφορηση νταξ.:lol: #-o
Απλα υπαρχουν κ αλλες σαλατες που μπορει να συνδιασει καποιος εκτος απο το τζατζικι.
πιτα γυρο απολα με χτυπητη ή τζατζικι ή ουγγαρεζα, αναλογα με τη διαθεση.
αρκει βεβαια να ναι απτο μακη στην Τουμπα!!!
μαρέσει το τζατζίκι αλλά προτιμώ άλλα αγαθά μες την πίτα.
ντροπή μου λοιπόν!!!
Γύρος χωρίς τζατζίκι είναι… σαν την μπύρα χωρίς αλκοόλ, σαν τον καφέ χωρίς καφεΐνη, σαν το μοντέλο χωρίς πλαστικό στήθος, σαν… σαν…
με σως
Χωρις γιατι ειμαι φλουφλης.Βασικα το τρωω μονο με πατατες.Πολλες πατατες
Ε τοτε δεν ειναι σουβλάκι,αλλα πιροσκί πατάτα…
Με τζατζίκι ΚΑΙ μουστάρδα.
Γιατί;;; Τι θα πάθει δηλαδή η κοπέλα; Αυτή σε ρωτάει, όταν αδειάζει τη μισή λακ στα μαλλιά της και το μισό μπουκαλάκι άρωμα πάνω της, αν θα πάθεις άσθμα (λέμε τώρα); Θυμάμαι πάντως κάποτε ήμουν με μία που σιχαινόταν το τζατζίκι, και είχαμε πάει σε μαγαζί να φάμε. Με παρακαλούσε όλη την ώρα να μην φάω τζατζίκι, αλλά φυσικά έφαγα :lol: (δεν την πολυγούσταρα κιόλας :roll: )