χούντα είναι αυτό ρε αλήτες:p
Να κρεμασουμε τον Κουρου απ’τα τετοια!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΙΙΣΩΩ:lightsabre: :x
Κι απο αλλα τοπικς “σβηστηκαν”(Iron Maiden, ποιο τραγουδι σας εχει κολλησει π.χ.) :-s
Εμενα π.χ. δεν μου εμφανιζε τα ποστ σε αυτο το τοπικ ενω εχουν γινει εδω και 2 ωρες.
:twisted: :twisted: :twisted: :evil: Πορεια για να κλεισει το σαιτ θα κανουμε ρε!!!
Το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν επειδή έγιναν πάνω στην αλλαγή server το αποκλείουμε να φανταστώ ε; Αχ αχ, όλα κατακριτέα…
Μπορείτε να δείτε τα παλιά μηνύματα και να τα αντιγράψετε από τον παλιό server: http://209.200.252.155/modules/forum/
Λογικά οι λευκές θα έχουν πλέον εκλείψει. Θα δούμε σήμερα.
Συγνωμη αλλα δε μπορουσε καποιος να μας ενημερωσει οτι καποιες συγκεκριμενες ωρες χθες θα γινοταν αλλαγη η αναβαθμιση η δε ξερω εγω τι αλλο(μιας και ουτε για το χθεσινο μπαχαλο εχουμε ενημερωθει)ετσι ωστε να μη μπουμε στο κοπο να ποσταρουμε?Τοσο δυσκολο ηταν?
- Το “χθεσινό μπάχαλο” τι ακριβώς είναι;
- Η αναβάθμιση κράτησε μία ώρα. Θα μπορούσε, όπως τις προηγούμενες φορές, να κατέβει ολόκληρο το site αλλά κρίθηκε προτιμότερο αυτό να μην γίνει.
ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα δε σβήστηκε. Όλα όσα στείλατε στο διάστημα αυτό υπάρχουν στο link που έστειλε ο Ηλίας. Αν είχατε πει κάτι τόσο σημαντικό, μπορείτε να πάτε εκεί, να κάνετε ένα copy-paste και να τελειώσει η υπόθεση.
Ρε παιδιά έλεος.
Αν είπατε κάτι τόσο σημαντικό κάντε το copy-paste από το άλλο site, δεν έχει χαθεί τίποτα.
Πάμε να κάνουμε κάτι καλό και μόνο παράπονα ακούμε.
τι να πεις μωρέ…αχάριστοι άνθρωποι…
Μια σφουγγαρίστρα κανείς;;;
και γρηγορα…:-#
ολα τελεια ειναι!
μπραβο παιδια!
Ένα πρόβλημα υπάρχει μόνο. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε!!! :lol: :lol:
ποτε φευγεις?:lol: :lol:
Δε ξέρω…Λέω να αποχωρήσω… Παρά έχει γίνει τέλειο το φόρουμ!!! Ούτε λευκές σελίδες, ούτε το κλασικό λογισμικό με τις 0,5 δυνατότητες που υπάρχει σε όλα τα “φορουμάτα”, οι σελίδες ανοίγουν με τη μία, δε χρειάζεται να φοβάμαι μη βγω και χάσω αδιάβαστα ποστς, δε χρειάζεται να κάνω ολόκληρη διαδικασία για να δηλώνω κάποια τόπικς διαβασμένα…
Άσε… Παλιοζωή!!!8) 8) :lol: :lol:
To τυρί είναι μουχλιασμένο, το χαβιάρι μαύρο και το κρασί παλιό
Βασικα με αυτον τον server παιζει και να καταργηθουν τα θεματα που βρησκονται στο Αποριες & Προβληματα:D
Εμένα πάντως πολλές φορές δε μου ανοίγει καν η σελίδα και μου κολλάει…