Παιδιά έχει παραγίνει το κακό.
Αναγκάζομαι κάθε φορά να αντιγράφω τα ποστ μου για να μην τα ξαναγράφω…[-X
Παιδιά έχει παραγίνει το κακό.
Αναγκάζομαι κάθε φορά να αντιγράφω τα ποστ μου για να μην τα ξαναγράφω…[-X
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαζευτήκατε πολλοί τι να κάνουμε
Δώστε μας λίγες μέρες μέχρι να γίνει το party και να τελειώσουμε με τα τρεχάματα του και μετά θα αναβαθμίσουμε… πάλι
Προσοχή προσοχή,εκτακτο ανακοινωθέν. Όσων το όνομα αρχίζει απο eagle,τελειώνει σε heart και όταν ήσαν μικροί έβρεχαν το κρεββάτι τους, θα έχουν πρόβλημα με τα post.Αυτό δεν είναι φάρσα.Αυτό δεν είναι φάρσα.Μη μην τον ακούς σε κοροιδεύει.Όχι σοβαρά μιλάω.Σταμάτα αμέσως,δεν είναι σωστό.Οτι θέλω θα κάνω.Είμαι ο editor.Ψεύτης είσαι.Όχι δεν είμαι.Σκάσε.Εσύ να σκάσεις.Είμαστε το internet.Ναι εχεις δίκιο.Δε θέλω να μαλώνουμε.Ούτε εγω.Σε αγαπώ.Και εγώ.Εγώ οχι.Μα…Μαα…Μααα…Μαλάκα!
Αν δεν φτιαχτει το προβλημα με τις λευκες σελιδες, εγω ΑΠΟΧΩΡΩ!!!
:lol: :lol:
Χμ… Ίσως αυτός να είναι και ο μόνος τρόπος για να μη ξανά ποστάρεις για το Amolad!!!:lol: :lol: :lol:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!:vibrate: :vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Οι λευκες σελιδες οχι μονο δεν σταματησαν αλλα εμφανιζονται συνεχως και ‘εν παλευετ’ η κατασταση.
Έτσι είναι!
πλακα - πλακα καθε τρεις και λιγο ποστ βρισκω λευκη σελιδα γμτ…#-o
Γιατί δεν φορτώνει τα emoticons?..Δεν μπορώ να μπω καν στο μενού τους…(Απλά πάει το βελάκι πάνω τους αλλά δεν πατιούνται ώστε να εμφανιστούν…Τις πταίει?)
Γίνεται χαμός στο φόρουμ παιδιά ! Θα το λύσουμε από βδομάδα, με άλλο σέρβερ μάλλον !
Ζητάω συγγνώμη… Θα προσπαθήσω να χαμηλώσω το μέσο όρο μου…:-s :oops:
Μην τα παρατάς τώρα, σε κάνα μήνα θα με έχεις ξεπεράσει σε ποστ!!! #-o :lol:
οι λευκες σελιδες βγαινουν ακομα κ στα pm!
Σήμερα ειδικά έχει παραγίνει…#-o
Τουλάχιστον γίνεται αντί για λευκές σελίδες να μας βγάζει ένα τεράστιο:
:hippy:
Συγγνώμη για την ενόχληση. Πατήστε refresh
Εδω και καμποσο καιρο μερικα τοπικς μου τα εμφανιζει ως μη διαβασμενα ενω τα εχω ηδη διαβασει. :?
H κατάσταση είναι απάλευτη πλέον! Ούτε πόστ μπορώ να κάνω!
Μέσα στη βδομάδα θα 'χει διορθωθεί. Πιθανόν και αύριο-μεθαύριο.
Υπομονή λίγο ακόμα.
Τώρα σβήνονται και posts! Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα
It’s urgent, urgent!!!