Πρόβλημα

γιατί σε καποια ποστς το Α μου το δείχνει σαν αλλο συμβολο?

Ρε μοθ βγάζει άσπρες σελίδες συνέχεια. Για να δω ένα τοπικ πρέπει να προσπαθήσω 4-5 φορές.

Edit:Λυθηκε το προβλημα.

Ολοι την μερα συνουσιαζεται το φορουμ. Μπορει να εχει να κανει και με τις εξτρα προσθηκες που μπηκαν πριν απο λιγο καιρο.

ναι έχει πρόβλημα

κ λέγεται death magnetic

Death Magnetic is the name… Συνεχώς νέοι χρήστες μπαίνουν on line και τα πάντα κολλάνε στο server της Αμερικής. Υπομονή παιδιά λίγες μέρες να κοπάσει το Death Magnetic. Kάτι άμεσα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει…:frowning:

Nα τους κάνουμε μήνυση. Τι μόνο αυτοί θα κάνουν? :-s

Χμ… επειδη κρατιεμαι να το ακουσω απο το σιδι, ελπιζω να αξιζει το καταραμενο.

Death Magnetic-Metallica, το ονομα για ολα τα προβληματα μας… :stuck_out_tongue:

Κακία τώρα…Στο ΑΜΟLAD πως και δεν είχε πέσει ο server?:!::lol:

Ο server δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσα ίσα που το forum ‘μπλοκάρει’ από μόνο του για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να μπορεί να στέκεται όρθιο τουλάχιστον το υπόλοιπο site. Γιατί αν αυτή τη στιγμή υπάρχουν 83 άτομα στο forum, είναι και άλλα 190 στο υπόλοιπο site.

Άντε, αντί να βλέπετε εκείνες τις άσπρες σελίδες, βλέπετε ένα ωραιότατο μηνυματάκι…

το amolad ειναι για λιγους και καλους!!!:D:D:p:p
(δεν κρατηθηκα!!)

Ενα μικροπροβλημα που συναντω συνεχειαι: οντας λογκαρισμενος, γραφω ενα post, και οταν παταω προεπισκοπηση, μου βγαζει στη νεα σελιδα οτι πρεπει να κανω log in. Αφου λοιπον πατησω username & password, βγαινει το thank you αλλα η επομενη σελιδα ειναι λευκη, με αποτελεσμα, γυρνωντας πισω και το κειμενο χανω και δεν ειμαι active.Το χει συναντησει κανα καλοπαιδοη εχει απαντηθει κατι παρεμφερες? Λιγο που εψαξα δε βρηκα κατι τετοιο.

Αν αργησεις να κανεις οτιδηποτε στο φορουμ σε “πεταει”.Εγω οταν γραφω μετα απο ωρα κανω ενα Ctrl + A στο κειμενο
ενα copy και μετα παταω να το ποσταρω.

Κοινως του γρηγορου η μανα δεν εκλαψε ποτε! :smiley:

Σωστος, κι εγω αυτο εχω βρει σαν αντιδοτο…

Πλακα πλακα με αυτο τι παιζει ? Μπορουμε να κανουμε τιποτις ?

ναι. Όταν κάνετε log in, να κάνετε κλικ στο κουτάκι που λέει “Remember me” (ή κάτι τέτοιο). Μη φοβάστε, αυτό το κουτάκι δεν υπάρχει για να μάθει ο υπολογιστής που κάθεστε το password, αλλά για να μη σας κάνει το σύστημα log out, αυτόματα μετά από λίγο. Το αυτόματο log out γίνεται για λόγους ασφαλείας (δεν έχω ιδέα)… Παλιά την είχα πατήσει και εγώ :wink:

Για λόγους προστασίας (αν για παράδειγμα βρίσκεστε σε internet cafe), μετά από 10 λεπτά ‘απραξίας’ γίνεται αυτόματα log out. Επομένως είτε τσεκάρετε το “Remember Me” (εάν βρίσκεστε σε προσωπικό υπολογιστή) ή κάνετε απλά ένα refresh μέσα στο δεκάλεπτο για να μείνετε μέσα :wink:

Thanks kourou!

μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να διαγράψω κάποιο ποστ μου (πριν προλάβει να ποστάρει κάποιος άλλος); όταν πατάω έντιτ, δεν βλέπω κάτι για ντιλίτ, υπάρχει κουμπί και δεν το βλέπω;;

Κανε εντιτ το ποστ και γραψε “λαθος”.Να το σβησουν μονο μοντζ μπορουν