δεν εχουμε αναγκη να κανουμε ζογκλερικα ρε αμπαλε. αρκει να μη βλεπουμε διαφημισεις.
Ρε παιδια αν σας ενοχλει τοσο μη μπαινετε.
Ελεος δηλαδη
η διαφήμιση όντως έχει αυτό το πρόβλημα, αλλά δε νομίζω ότι διορθώνεται, καθώς οι διαφημίσεις έρχονται “έτοιμες” κ δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.
αν ο Ηλίας ξέρει κάτι διαφορετικό, θα το πει
Τουλάχιστον βάλτε καμια διαφημιση που να ακούγονται κλανιές, να ειναι και λιγακι διασκεδαστικο.
Θα το 'χουμε υπόψιν, thanks.
:lol::lol::lol: Ρε δεν το πιστεύω ρε.
έκανα αναζήτηση για τις εξής μπάντες:
OM, U2, Sun of Nothing
το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο.
Sorry - no matches. Please try some different terms.
The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search : sun, of, nothing, u2, om
ok, τα δυο πρώτα είναι όντως πολύ μικρές λέξεις, αλλά το nothing είναι μια χαρά γαϊδούρι.
Μπορεί να γίνει κάτι για να βελτιωθεί η μηχανή αναζήτησης?
Και σε μένα η αναζήτηση δεν λειτουργεί.
Που να ψάξεις και για Ποκαχόντας!
Αυτό που ξέρω για την αναζήτηση είναι ότι θέλει τον ακριβή τίτλο του θρεντ, ακόμα και με τα σωστά σημεία στίξης, κεφαλαία κλπ.
οκ μπες πάλι ονλάιν γιατί χάζεψες εκεί στα σκοτεινά που κρύβεσαι.
Αυτό που λέω είναι πως τις πολύ μικρές ή πολύ κοινές λέξεις, η σερτσομηχανή τις παραβλέπει. Γίνεται να ρυθμιστεί αυτό, ή να γίνει κάτι με tags ασπούμε για να μπορούμε να βρίσκουμε τα θρεντς και να μην ψάχνουμε βελόνες στ’άχυρα?
Επειδή για U2 έκανα και γω search σήμερα πχ, και δε μου έβγαλε κάτι, τίθεται το θέμα των πολλαπλών θρεντ. Πως θα ξέρει κάποιος αν υπάρχει θρεντ για U2 (για παράδειγμα), αν δε του το βγάζει στο search.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε tags στα thread, οπότε (υποθέτω) θα διευκολύνει το search
υπαρχει κατι που μπορει να εκανα και τωρα δεν μπορω να μπολνταρω ή να βαλω μουτσουνες στα ποστια μου?
προφανώς το νέο σου άβαταρ έχει κάποια σχέση μ’αυτο.
Πάνε εδώ και πάνε τέρμα κάτω στα Miscellaneous Options και δες τι είναι επιλεγμένο στο Message Editor Interface, δοκίμασε να βάλεις το standard editor ή το enhanced interface.
Δες άμα φταίει αυτό και πες.
μπααααα… μισο…
stamathse na grafei ellhnika gia kapoio logo…vasika ap’oti fenetai mono sto msn mporw kai grafw kai ellhnika…oyte mesa sto word oute google ktl…an exw pathsei kati egw…peite na to ksepathsw!!alliws na grafw etsi twra?:-k