Πρόβλημα

Πήγαινε στο “pc problesm/απορίες”, κάποιος που θα ξέρει θα βοηθήσει.

ολα τα ποστ φαινονται να εχουν μπει μια ωρα ‘μπροστα’

τωρα που γραφω αυτο ειναι 03.50

τι παιζει ???

εντιτ οκ αποτι βλεπω το εχετε διορθωσει…λαθος μου !!!

θελω να βαλω κι αλλες φωτογραφιες στα αλμπουμ μου αλλα ολες τις βγαζει τεραστιες και μετα αμα τις μικρυνω κι αλλο δε θα φαινονται…τι να κανω?[-X

Αυτές που έχεις μια χαρά μέγεθος έχουν.

δε με αφηνει ομως να ανεβασω αλλες λεει ολο οτι ξεπερναω το οριο…

Πιθανώς να σε περιορίζει ο αριθμός των ποστ που έχεις, αλλά δε θυμάμαι αν ισχύει αυτό ή όχι. Δοκίμασε πάλι με το ίδιο μέγεθος που ανέβασες και τις υπόλοιπες, αν έχω κάτι νεότερο θα σε ειδοποιήσω.

Πανω δεξια στα updates βγαινει το ακολουθο: Small Blues Traps - 4 με το εξης λινκ το οποιο ειναι αδειο.

Τώρα πρέπει να είναι εντάξει :wink:

αλλαξα αβαταρ αλλα η εικονα βγαινει πολυ μικρη. ξαναεβαλα το ιδιο που ειχα αλλα και αυτο το βγαζει παλι πιο μικρο απο οτι ηταν πριν.

Μια χαρά μου φαίνεται η εικόνα εμένα. Πόσο μεγαλύτερη να βγει? :-s

η συγκεκριμενη οκ. αλλα οταν αλλαξα και ξαναεβαλα την παλια την εβγαζε πιο μικρη. δλδ και κατι αλλες που δοκιμασα το ιδιο μικρες εβγαιναν. ενιγουει. νοου μπιγκ ντιλ

Παιδιά, υπάρχει πρόβλημα με το search. Έγραφα τη λέξη “βρέχει” για να βρω το αντίστοιχο θρεντ και δε μου έβγαζε τίποτα, ενώ υπήρχε θρεντ με αυτόν τον τίτλο.

Επειδή δε γίνεται να ανοίγουν νέα θρεντ και να τα κλείνουμε συνέχεια, και μετά να ψάχνουμε μέσα στον σωρό να βρούμε τα παλιά, κάντε κάτι με αυτό το search.

Η πιο εύκολη λύση είναι να μπαίνουν tags από τους χρήστες.:wink:8)

Θα λυθεί με τα tags το θέμα? Αν ναι, τώρα θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικό όμως, να βάζουν tags οι users όποτε ανοίγουν θρεντ. (γιατί άλλιώς δεν θα βάζει κανένας όπως το κόβω)

Στο συγκεκριμενο πρεπει να παιζει ρολο και το αν εχει τονο ο τιτλος.Νομιζω δεν πιανει στο search.

Δοκίμασα 4-5 φορές και με τόνο και χωρίς. Και το δοκίμασα αφού είδα τον τίτλο του θρεντ και το έγραψα όπως ακριβώς ήταν ο τίτλος. Δε μου έβγαζε τίποτα.

Ναι, εξυπακούεται, ούτως ή άλλως όποτε ανοίγεις θέμα έχεις και την ευθύνη του αρχικού ποστ, οπότε και για τα ταγκς το ίδιο είναι.

Πάντως ίσχυει ότι κάτι πρέπει να γίνει, γιατί ένω έχουν βελτιωθεί (ψιλο) τα πράγματα με το σερτς, έχω γαμηθει κι εγω παρα πολλές φορές στο να ψάχνω θρεντ που υπάρχουν βάζοντας τις σωστες λέξεις

Δοκιμάστε να ψάξετε “Βρέχει” στο search. Εμένα δε μου βγάζει τίποτα…

Το search δυστυχώς παιδιά δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει το rocking. Όποιο search έχει προγραμματίσει η εταιρεία της οποίας το λογισμικό χρησιμοποιούμε, αυτό το search νομίζω μπορούμε να έχουμε.

Επίσης, πολλές φορές τα αποτελέσματα του Search εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Αν ψάξω για παράδειγμα μια ελληνική λέξη από Linux, θα μου βγάλει πως δεν υπάρχει τίποτα, ενώ αν το κάνω από windows θα μου βγάλει τα αποτελέσματα τα σωστά.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=12148

Το να προγραμματίσεις μια σωστή search engine είναι απίστευτα δύσκολο με πολύ περίεργα μαθηματικά, οπότε για λίγο καιρό ακόμη θα πρέπει να επιβιώσουμε με αυτό το search engine. Εμείς πάντως θα μεταφέρουμε τα παράπονα μας στην εταιρεία λογισμικού, ελπίζοντας…