Πρόβλημα

ουτε μενα

Αυτό είναι λίγο οξύμωρο θα έλεγα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το άλλα φόρουμ με v-bulletin δεν έχουν παρόμοια προβλήματα στο search.

Έπειτα δε νομίζω ότι είναι τόσο σοφό να συνίσταται να κάνουν οι χρήστες search στο γκουγκλ που η αναζήτηση είναι ορατή και καταγράφεται.

ε ναμίζω πως τα ταγκς είναι μια καλή λύση.
Αφού το λογισμικό υποστηρίζει tag search και tag cloud.

Ντάξει είναι πρακτικά αδύνατο να κάτσουν οι μοντς να βάλουν ταγκς σε οοοοοολα τα θρεντς (αν και θα πρότεινα να αγγαρέψετε τον Angel_Death γιατί με λέει γέρο :twisted:), αλλά τουλάχιστον σ’αυτά που υπάρχουν καταγεγραμμένα προβλήματα, κάτι μπορεί να γίνει.

Καλύτερα πιστεύω η “εναλλακτική μέθοδος” να είναι μέσα από το σάιτ, και όχι μέσω γκουγκλ. :wink:

Το search αν τα γραμματα ειναι κατω απο 5 δεν βρισκει τιποτα.

Τις προαλλες εψαχνα το θρεντ των Ulver και εκανα αμαν για να το βρω

Στα ταγκς εννοειται weedow στο ‘τι ακουτε’

Δεν είμαι ο ειδικός για αυτά τα θέματα, οπότε δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Έτσι μου είχαν πει κάποτε και ως μια πρώτη απάντηση, αυτό μετέφερα.

οσο για το google, επίσης δε γνωρίζω. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινώς πάντως (blackle από το σπίτι)

Αν μπορεί να γίνει αυτό που λέει ο karvou, δηλαδή να το αλλάξει η εταιρία,έχει καλός αλλά μέχρι να γίνει αυτό και αν γίνει στην τελική, να αρχίσουμε σαν users να βάζουμε tags.

Εγώ πραγματικά μερικές φορές που ελέγχω αν υπάρχουν διπλά τρέντια ή όχι μου βγαίνει η πίστη…:frowning:

Now playing: 30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
via FoxyTunes

Δε χρειάζεται έλεγχο, ένας ΤΡΕΝΤΗΣ ποτέ δεν κυκλοφορεί μόνος.

χαχαχαχαχα όντως, αλλά ελπίζω να γίνει κάτι:roll:

ΥΓ.
νταξ μπορεί να μην ακούω και πάρα πολύ το είδος, αλλά οι Eyehategod μαμούν στεγνά.

Now playing: EyeHateGod - Blank/Shoplift
via FoxyTunes

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το αρνητικό :-k

Δεν συζητάμε για τα μυστικά του κράτους.

Για την ιστορία όποιος θέλει να κάνει αναζήτηση μέσω google στο forum του rocking μπορεί να γράψει (στο google)

keyword site:rocking.gr/modules/forum

Και όπου keyword να βάλει την λέξη που τον ενδιαφέρει π.χ. metallica

Με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνεται ο server του rocking.

και πως βάζουμε ταγκς όταν κάνουμε ένα θρεντ?

Για άλλη μια φορά το search. Με ρώτησε ο worst enemy αν υπάρχει θρεντ για μουσικά dvd, νομίζω πως υπάρχει αλλά δεν είμαι βέβαιος, στο search δεν αναγνωρίζει τη λέξη “DVD”… Το εναλλακτικό θα ναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε μία-μία τις σελίδες…

Αν πάντως γνωρίζει κάποιος μοντ ή user λινκ που υπάρχει ήδη ας το ποστάρει πλιζ. Θενξ.

Thanx Ellanor…

Παρεπιπτόντως ούτε οι λέξεις video/βίντεο/βίντεα αναγνωρίζονται

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7179&highlight=Live+Shit

Thanx ρε! Ωραίος

No prob 8)

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=761506&postcount=345

Υπάρχει και αυτό που πόσταρε ο rip και πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ. Μέχρι να δούμε τι θα γίνει και τελικά αν θα γίνει κάτι με το search.

Now playing: Alter Bridge - Shed My Skin
via FoxyTunes

Εχω προβλημα με το signature. Μου βγαζει οτι δεν μπορω να ξεπερασω τις 3 γραμμες, παρολο που το κειμενο που εχω ειναι μικροτερο απο 3 γραμμες.

Για μείωσε χαρακτήρες, ίσως φταίει αυτό

Πρεπει οντως να περναω το οριο, απλως δεν ειναι 3 σειρες που γραφει, αλλα ουσιαστικα λιγοτερες

το όριο ουσιαστικά είναι όριο χαρακτήρων, όχι γραμμών. δλδ αν τα βάλεις όλα σε 1 γραμμή, μπορείς να γράψεις βιβλίο ? προφανώς όχι…