Μα δεν μπορεις να τα βαλεις ολα σε μια γραμμη. Απλως, μπορειτε να το αλλαξετε και αντι για lines να λεει χαρακτηρες!
Ωραία υπογραφή, πάντως.
ΑΧαχαχα, δεν θελει να μπει η μαλακισμενη ομως
Ελπίζω να κάνω καλά που το ποστάρω εδώ, αν όχι, ας μεταφερθεί στις “απορίες” ή όπου αλλού.
Παρατήρησα σήμερα ότι υπάρχει αυτή η ειδοποίηση στα “notices”:
GRACCHUS BABEUF, παρακαλούμε έλεγξε ότι το e-mail που έχεις δηλώσει στο profile σου είναι έγκυρο και ενεργό: (λινκ που τελειώνει ως “edit password”, για ευνόητους λόγους δεν το ποστάρω δημόσια). Από 01/03/2010 λογαριασμοί με μη έγκυρη διεύθυνση e-mail θα απενεργοποιούνται προσωρινά. Ευχαριστούμε.
Τί σημαίνει αυτό; Το e-mail μου δεν το έχω αλλάξει από τότε που έκανα register, είναι το ίδιο. Και όταν πάτησα το λινκ αυτό που έδινε για περιέργεια, το mail ήταν όντως το κανονικό αλλά για κάποιον περίεργο λόγο μου ζητούσε (προαιρετικά κιόλας) νέο κωδικό!
Μήπως το σύστημα έχει φάει κάποια φρίκη ξέρω γω; Έχει έρθει μήπως και σε άλλους τέτοια ειδοποίηση;
Όχι ρε, απλά θέλουν να τσεκάρουν αν οι διευθύνσεις mail των χρηστών είναι ενεργές και σου δίνουν το λινκ του User CP “Edit e-mail & password” ώστε αν έχεις καταργήσει το παλιό σου mail να δώσεις το καινούριο. Απλώς εκεί υπάρχει και η δυνατότητα να αλλάξεις κωδικό αν το θες για κάποιο λόγο.
Πως μπορω να αλλαξω το Rocking.gr Protégé που ειναι κατω απο το νικ μου?
Control Panel -> Edit Your Details -> Προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη
Αυτη τη δυνατοτητα την εχουν ολοι οι χρηστες; Γιατι εγω δεν βρισκω τετοιο πλαισιο στο edit your details…
όχι μόνο όσοι έχουν 5000 ποστ και πάνω.
Αχα…θενξ!
δεν μου εχει τετοια επιλογη.
μηπως φταιει το οτι εχω ποντους?
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11391
Οι νέες αυτές δυνατότητες προσφέρονται κλιμακωτά, ανάλογα με τον αριθμό των post του κάθε χρήστη, και αφαιρούνται για όσο διάστημα έχει συγκεντρώσει 3 ή παραπάνω πόντους ποινής. Οι κλίμακες αναφέρονται αναλυτικά στο τέλος του post.
Σωστα μαντεψες.
ποσα θες για να μου σβησεις τους ποντους?
Κοιταξα το προφαηλ σου και λενε expiring date never :?
200 ευρω
Εμ, πάρε κι εσύ ένα καινούριο καλτσόν, τσιγκούνη.
Ταπεινά αιτούμαι συγχώρεσης δια τούτον τον αστεϊσμό. Να μου δώσεις από την καλή τη μπύρα.
Deathster, στο λινκ που πόσταρες, μου ανοίγει σε νέα σελίδα, χωρίς να με εμφανίζει συνδεδεμένο.
Αυτό το κάνει και άλλες φορές. Anyway, δεν είναι εκεί το ζήτημα.
Από κάτω όμως είχε αυτό το γαμάτο μήνυμα:
Unregistered, παρακαλούμε έλεγξε ότι το e-mail που έχεις δηλώσει στο profile σου είναι έγκυρο και ενεργό κτλ.
Το λινκ που δίνει, βέβαια, παραπέμπει απευθείας στο προφίλ μου.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν γέλασα!
Aυτο με τα λινκ το παθαινω και εγω συνεχεια…
Αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει το www πριν την διεύθυνση.