Αχαχαχά, ήμαρτον τι βλακεία είναι αυτή με τους πόντους??? :lol: :lol: :lol:
Βάλτε και περιορισμούς στους χαρακτήρες που μπορεί να έχει ένα ποστ ξερωγώ!
Αχαχαχά, ήμαρτον τι βλακεία είναι αυτή με τους πόντους??? :lol: :lol: :lol:
Βάλτε και περιορισμούς στους χαρακτήρες που μπορεί να έχει ένα ποστ ξερωγώ!
Λογικα δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα (καμια βλακεια θα ειναι) αλλα ποσταρω καλου κακου τι μου εβγαλε , sry αν το εβαλα σε λαθος thread.
Το pastemagazine.com είναι το site που φιλοξενεί μία από τις εικόνες που υπάρχουν στα post (το οποίο post απ’ ότι βλέπω είναι και δικό σου, χεχε). Το έκανα edit και αφαίρεσα την εικόνα, λογικά τώρα δε θα βγάζει warning.
πως βαζω φωτογραφιες σε ενα thread ? το εχω προσπαθησει αρκετες φορες, αλλα μου βγαινει ενα κοκκινο χι.
μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα βάζεις το link από την φωτογραφία που θες, και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το site που την βρήκες θα την εμφανίσει μια χαρά.
Now playing: Gamma Ray - Shine Forver
via FoxyTunes
Τα updates δεν μου εμφανίζονται καθόλου…Έχει κανείς άλλο το ίδιο πρόβλημα?
Να αλλάξεις λειτουργικό.
μια απάντηση κάποιος, που να μην προκαλεί γέλια???:-s:-s
βγες και ξαναμπες
woot!
όχι νταξ το έκανα και αυτό, αλλά δεν. Τσέκαρα και το ad block μπας έχω πατήσει καταλάθος, φιλτράρισμα, αλλά ούτε και εκεί. κόλλημα του Mozilla?
Το ιδιο θα ελεγα σε σενα
Δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό, ούτε με τον Browser (έχει συμβεί και σε μένα τόσο σε Firefox όσο και Opera). Κάποιο bug στο forum πρέπει να είναι γιατί στις υπόλοιπες σελίδες εμφανίζονται κανονικά, έτσι δεν είναι;
Πάντως τα Updates θα “γραφτούν” απ’ την αρχή οπότε τότε θα λυθεί το πρόβλημα μια και καλή.
Στην αρχική του site μια χαρά εμφανίζονται.
οπότε οκ αναμονή μέχρι να φτιαχτεί.
Εδιτ: τώρα είμαστε οκ!
απο κει που για να κατεβεις ολη τη σελιδα ηταν 4-5 τακ της ροδελας του ποντικιου…εγινε τουλαχιστον 14 και μεγαλωσαν τα παντα και ζαλιζομαι λεμε!!!ρυθμιζεται απο καπου εδω μεσα να το κανω οπως ηταν???:-s 8)—>γιατι μπορει να μην φανταζει και πολυ σοβαρη ερωτηση αλλα το στυλ ακομα μετραει!!
Ctrl και πάνω κάτω τη ροδέλα μέχρι να γίνει τζετ.
τοσο απλο…περιμενα να χρειαστει να το παιξω χακερ!!!χαχαχαχααχχαχαχ θενκς ρε συντεκνε!!!
τις τελευταίες μέρες κάποιες φορές (όχι πάντα) που πάω να ανοίξω κάποιο ποπ-απ (π.χ. emoticons, who posted? κλπ) με πετάει σε διαφήμιση, συγκεκριμένα σ’αυτή την ιστοσελίδα:
http://lps.mytattoons.com/success/success.aspx
κάποιο bug του mozilla ίσως?
φιχδ:p
αυτό δεν παίζει. 8)
[quote="“necromayhem,post:398,topic:2245”]
φιχδ:p[/QUOTE]
fixed.